שתי שאלות

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
בודי מאסטרס
היי 😃
יש לי 2 שאלות (שוב הנושא של היעוץ האישי עלה אצלי):
1. רשמתם בדף מידע על הייעוץ, באדום שאתם לא לוקחים אחריות. מה זאת אומרת? אם אני לא אראה תוצאות אתם לא אחראים? אם אני אהיה חולה כליות כתוצאה מכמויות מטורפות של חלבון (סתם דוג' שעלתה לי לראש) עדיין אתם לא אחראים? מה הכוונה שאתם לא לוקחים אחריות?
2. ירדתי 4 קילו לבד, אבל לצערי האחוז שומן נשאר זהה (22. קודם העריכו לי 20 ואחרי הירידה 22, אבל כנראה שאחד מהם לא מדוייק), ואני מאמין שאיתכם הכל יעבוד לפי הספר והתוצאות יהיו עדיפות.
אז תוכלו להגיד לי כמה אחוזי שומן אני (זה נחוץ בשביל השאלה השנייה)?
תמונות-
http://www.lbs.co.il/showthread.php?t=36566
ולשאלה המרכזית-
כמה זמן יקח לי לרדת איתכם לאחוז שומן נמוך למסה ארוכה? אני לא יודע בדיוק לאן- 15% זה אומר שאני אהיה רזה אבל המסה תגמר מהר. 10% - 12% אני אמור להיות שחיף מאחר ואין לי הרבה מסת שריר אז אני קצת מפחד מלהגיע למצב של אנורקס לפני המסה, למרות שהיא תהיה מאד ארוכה.
אשמח אם תתנו הערכה לכל אחוז שומן (15% ו-10% - 12%) או שתמליצו לי לאן לרדת ותתנו הערכה לכמה זמן זה יקח (לדוג' כדאי לרדת עד 12% שומן וזה יקח שלושה חודשים וכד'), כדאי שאוכל להיות ריאלי עם היעוץ (175 ס"מ, בן 14, שוקל 65).
אגב, אפשרי להזמין 4 חודשים במכה? זאת אומרת להזמין את החודש הראשון שעולה 150 ש"ח וביחד איתו להזמין גם את ה-3 חודשים שכל אחד עולה 80 ש"ח.

שלום.

1. הכוונה שאם אתה נפצע בחדר הכושר או נהייה חולה בכל מחלה כרונית במהלך הייעוץ האישי, אנחנו לא אחראים לכך. אין שום סיכוי שמתפריט תזונה ותוכנית אימונים שנתן לך תפצע או תקבל מחלה כזו או אחרת. אנחנו כן לוקחים אחריות על התוצאות שלך וזה מופיע גם בתקנון שלנו:
LBS ייעוץ אונליין בתזונה וכושר

אם אתה לא משיג תוצאות תוך 3 חודשים, אתה מקבל החזר כספי מלא. אנחנו לא מביאים תוכנית תזונה עם כמויות חלבון "מטורפות". רוב התפריטים שלנו הם באזור ה 2 גרם חלבון לק"ג משקל וזה בטוח לשימוש (גם 3 גרם לק"ג משקל בטוחים לשימוש ואף יותר. אין גם מחקר אחד שמראה שצריכת חלבון משפיעה לרעה על הכליות אצל אנשים בריאים - זהו מבין המיתוסים הנפוצים ביותר בתחום).

2. אתה נראה באזור ה 20% שומן. אחוז שומן טוב להתחיל איתו עלייה במסת השריר הוא 10-12% שומן. אם נראה שאתה באמת מתחיל להיות רזה מידי, נסיים באזור ה-14% שומן. צריך להגיע לגשר בשביל לחצות אותו, קצת קשה לדעת כרגע מתי אתה תסיים; זה גם מאוד תלוי בך ובהרגשה שלך. לרדת ל-12% שומן ממצבך כרגע, יקח לערך 3-4 חודשים.

אם אתה שוקל 65 ק"ג על 175 ס"מ, כנראה שאנחנו לא נרד מתחת ל-60 ק"ג ונתחיל דאז מסת שריר. מתחת לכך אתה כבר מתקרב לתת משקל ואנחנו לא תומכים בכך. אחוז השומן שלך יחסית גבוה כי מסת השריר שלך יחסית נמוכה. כדאי להוריד קצת בשומן ולהתחיל לעלות במסת השריר ובגלל שאתה מתבגר, יש סיכוי שגם תצליח לעלות במסת השריר ותוך כדי להוריד ב-% השומן.

אפשר להזמין 3 חודשים "במכה", אתה תצטרך לעשות את זה ב-2 חיובים נפרדים. חיוב ראשון של ה ש"ח והחיוב השני 3 חודשי מעקב.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.

• פותח/ת השרשור
שלום.

1. הכוונה שאם אתה נפצע בחדר הכושר או נהייה חולה בכל מחלה כרונית במהלך הייעוץ האישי, אנחנו לא אחראים לכך. אין שום סיכוי שמתפריט תזונה ותוכנית אימונים שנתן לך תפצע או תקבל מחלה כזו או אחרת. אנחנו כן לוקחים אחריות על התוצאות שלך וזה מופיע גם בתקנון שלנו:
http://www.lbs.co.il/consultfaq.php

אם אתה לא משיג תוצאות תוך 3 חודשים, אתה מקבל החזר כספי מלא. אנחנו לא מביאים תוכנית תזונה עם כמויות חלבון "מטורפות". רוב התפריטים שלנו הם באזור ה 2 גרם חלבון לק"ג משקל וזה בטוח לשימוש (גם 3 גרם לק"ג משקל בטוחים לשימוש ואף יותר. אין גם מחקר אחד שמראה שצריכת חלבון משפיעה לרעה על הכליות אצל אנשים בריאים - זהו מבין המיתוסים הנפוצים ביותר בתחום).

2. אתה נראה באזור ה 20% שומן. אחוז שומן טוב להתחיל איתו עלייה במסת השריר הוא 10-12% שומן. אם נראה שאתה באמת מתחיל להיות רזה מידי, נסיים באזור ה-14% שומן. צריך להגיע לגשר בשביל לחצות אותו, קצת קשה לדעת כרגע מתי אתה תסיים, זה גם מאוד תלוי בך ובהרגשה שלך. לרדת ל-12% שומן ממצך כרגע, יקח לערך 3-4 חודשים.

אם אתה שוקל 65 ק"ג על 175 ס"מ, כנראה שאנחנו לא נרד מתחת ל-60 ק"ג ונתחיל דאז מסת שריר. מתחת לכך אתה כבר מתקרב לתת משקל ואנחנו לא תומכים בכך. אחוז השומן שלך יחסית גבוה כי מסת השריר שלך יחסית נמוכה. כדאי להוריד קצת בשומן ולהתחיל לעלות במסת השריר ובגלל שאתה מתבגר, יש סיכוי שגם תצליח לעלות במסת השריר ותוך כדי להוריד ב-% השומן.

אפשר להזמין 3 חודשים "במכה", אתה תצטרך לעשות את זה ב-2 חיובים נפרדים. חיוב ראשון של ה 150 ש"ח והחיוב השני 3 חודשי מעקב.
אם יש לך עוד שאלות, אשמח לעזור.
תודה משה 😃
הרגע הזמנתי חודש, תשים לי את היעוץ ונתחיל בתהליך ;)

Back
למעלה תחתית