הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איפה הכי טוב לפתוח חשבון בנק ?

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
כרגע אין לי חשבון בנק והגעתי למצב שיש לי הרבה מזומן בבית . אני רוצה רק לשמור עליו במקום בטוח וכאשר אני יצטרך קצת מזומן (לעתים נדירות) אני ימשוך.
אני בן 16 ככה שאין לי הטבות (לפי מה שידוע לי) כמו שאר האוכלוסייה (עצמאים , חיילים וכו')
אז למישהו יש המלצה ?
תודה מראש 😉

ההטבות שיש לך זה פטור מעמלות משיכה\הפקדה .
ואם אני לא טועה במידה ואתה לוקח כ.אשראי אין לך עמלות המרה (אל תתפוס אותי במילה)
בעיקרון בכל הבנקים זה אותו דבר, הדבר היחידי שתקבל זה איזה קופון על סך 100 שקל לאנשהו וזהו חח
לך לאיפה שההורים שלך.

• פותח/ת השרשור
אבא שלי בפועלים ואמא שלי בלאומי , יש הבדל בינהם או שזה same same ?

Same same, New name!
סתם לא, אתה פשוט ממן בעלים אחרים. 🤡

אבא שלי בפועלים ואמא שלי בלאומי , יש הבדל בינהם או שזה same same ?
אותו דבר .
התנאים הם אותם תנאים אבל לך ללאומי אני יודע מה שהם מציעים וזה אחלה .
ויש לך אפשרות לקחת כ.אשראי בין לאומי ללא עמלות המרה כי יש לך 16 (תבדוק לגבי עמלות המרה אני לא זוכר בדיוק .)

• פותח/ת השרשור
אותו דבר .
התנאים הם אותם תנאים אבל לך ללאומי אני יודע מה שהם מציעים וזה אחלה .
ויש לך אפשרות לקחת כ.אשראי בין לאומי ללא עמלות המרה כי יש לך 16 (תבדוק לגבי עמלות המרה אני לא זוכר בדיוק .)
אני לא צריך כרטיס אשראי זה סתם פיתוי למשוך מזומנים ולשרוף כסף , אני מחפש מקום בטוח לשים את הכסף ועם אני יקבל נגיד עמלה קטנה כל שנה עוד יותר טוב ...

אני לא צריך כרטיס אשראי זה סתם פיתוי למשוך מזומנים ולשרוף כסף , אני מחפש מקום בטוח לשים את הכסף ועם אני יקבל נגיד עמלה קטנה כל שנה עוד יותר טוב ...
העמלות היום על מאזן חיובי בחשבון מאוד נמוכות, אל תצפה לעשות אלפי שקלים בשנה מזה .
חוץ מזה, אני מאמין שלא תכניס לחשבון שלך סכומים מאוד גבוהים ככה שהעמלה שתקבל לא תרגיש אותה בכלל .

• פותח/ת השרשור
העמלות היום על מאזן חיובי בחשבון מאוד נמוכות, אל תצפה לעשות אלפי שקלים בשנה מזה .
חוץ מזה, אני מאמין שלא תכניס לחשבון שלך סכומים מאוד גבוהים ככה שהעמלה שתקבל לא תרגיש אותה בכלל .
ציינתי בונוס קטן הכוונה ל50 ש''ח נגיד בשנה

כרגע אין לי חשבון בנק והגעתי למצב שיש לי הרבה מזומן בבית . אני רוצה רק לשמור עליו במקום בטוח וכאשר אני יצטרך קצת מזומן (לעתים נדירות) אני ימשוך.
אני בן 16 ככה שאין לי הטבות (לפי מה שידוע לי) כמו שאר האוכלוסייה (עצמאים , חיילים וכו')
אז למישהו יש המלצה ?
תודה מראש 😉
תביא לי אני אשמור לך הכסף

כמה כסף ישך?
תוכל לקבל עליו 1.5% בשנה בערך נטו. ז"א בשביל 50 ש"ח בשנה אתה צריך סביבות 3000-4000 אין לי כוח לחשב. זה יתן לך אחלה תחושה בתור ילד בן 16 שצץ לך כסף משום מקום. (עד שיבוא מישהו שיספר לך שהאינפלציה בארץ היא יותר מ3% לשנה בממוצע ככה שאפילו אחרי ההשקעה אתה מפסיד כסף בתכלס).

אוי, אופס.

אז למישהו יש המלצה ?
תודה מראש 😉

אתה מתכוון להפקדה חד-פעמית או העברת משכורת קבועה?
כי אם זה סכום כסף חד-פעמי הייתי אולי נותן להורים שישימו בקופה אצלם בבנק, סביר שיקבלו ריביות קצת יותר גבוהות ממך.
מה גם שהורים זה בד"כ תמיד זמין ולא מכריח אותך להתחיל לחתום על חוזים משפטיים של התקשרות עם בנקים בגיל 16.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית