הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ביקורת אישית samsung note 2

gym_worker

משתמש מתחיל
289
0
נק' מוניטין:
1,041
289
0
היי חברים,
לאחר שהתייעצתי בפורום(תודה לטיסימוס ושאר המייעצים..) וגם רכשתי את המכשיר,נראה לי שfair enough שאפרסם עדכון,

למי שלא מכיר,
Samsung Galaxy Note 2 review

galaxy-note-2-vs-iphone-4s4.jpg samsung.jpg

אני כבר כשבועיים עם המכשיר לאחר שהייתי "אייפוניסט" מובהק.

אני לא אכנס להגדרות טכניות ואופציות המכשיר כי אני בטוח שבחיפוש מהיר בגוגל תראו reviews מפורטים ומקצועיים מאוד,שבחלקם מבצעים השוואות אל מול אייפון 5.

ולביקורת האישית(שחשוב לציין,אני לא איש מקצוע בתחום ומביע רק את דעתי על סמך ניסיון עם המכשירים)

מאוד מאוד מאוד מרוצה מהנוט 2 ומערכת אנדרואיד!
מערכת אנדרואיד זה כמו disneyland on steroid ;susss
פשוט הכל אפשרי,אחרי שנים באייפון ו-ios אתה מרגיש שפתאום מותר לך הכל....

כל מי שחושב שמערכת אנדרואיד יותר מסובכת,מסורבל וכו'(כמוני לפני המעבר..),מעט צודק,אבל מדובר במספר ימים ללמוד ולהבין אותה לעומק ואז השמים הם הגבול-ניתן לעצב ולתכנן את הסמארטפון לחלוטין לפי הדרישות שלך,פשוט בלי הגבלה כמעט על כלום.

יש בנוט 2 אופציות בלתי נקלטות,צילומי מסך בהעברת כף יד מעל המכשיר,זום אין/אאוט בהקרבת המכשיר הרחקתו,פיצול המכשיר לשני מסכים,עריכת מסמכים עם ה-s-pan ועוד עשרות טריקים וגימיקים שאולי ב-2020 יכנסו לאפל.ממליץ להריץ חיפוש note 2 tricks ביוטיוב.
המכשיר מהיר,איכות גבוהה,מסך מגע מעולה.

מניסיון של כשבועיים(לא נשמע הכי מרשים חחח) עם סמסונג ומערכת אנדרואיד אני יכול להגיד שמדובר במכשירי על.
אני מאוד מרוצה מהבחירה וחושב שהיא עדיפה במספר רמות על האייפון.😃

בהצלחה,

נערך לאחרונה ע"י מנהל:
בדיוק מישהי הביאה לי היום לראות את ה"שידרוג" שהיא עשתה מאייפון 4 לגלקסי נוט 2. קודם כל זה נראה כמו מיני טאבלט ודבר שני ניסיתי לשים את זה בכיס וללכת 100 מטר, זה ממש, אבל ממש לא נוח. כמובן, אני בא מאייפון 5 ששוקל הרבה פחות והתרגלתי אליו כבר ואולי זה באמת עניין של הרגל. אבל בכללי אני לא חושב שמסך כל כך גדול ישרת אותי מאחר ואני לא עורך קבצים ולא עושה דברים שדורשים ממני מסך כזה בטלפון סלולארי.

תוריד EVERNOTE או LECTURE - לא תאמין כמה נוח יהיה לכתוב ולערוך מסמכים עם הדבקת תמונות \ גרפים \ משוואות מתמטיות ועוד אין סוף דברים...

• פותח/ת השרשור
בדיוק מישהי הביאה לי היום לראות את ה"שידרוג" שהיא עשתה מאייפון 4 לגלקסי נוט 2. קודם כל זה נראה כמו מיני טאבלט ודבר שני ניסיתי לשים את זה בכיס וללכת 100 מטר, זה ממש, אבל ממש לא נוח. כמובן, אני בא מאייפון 5 ששוקל הרבה פחות והתרגלתי אליו כבר ואולי זה באמת עניין של הרגל. אבל בכללי אני לא חושב שמסך כל כך גדול ישרת אותי מאחר ואני לא עורך קבצים ולא עושה דברים שדורשים ממני מסך כזה בטלפון סלולארי.

נכון שברמה הארגונומית הוא פחות נוח מהאייפון.
למרות,שאני עדיין מסתובב איתו בנוחות בכיס,אין ספק שבעבודה עם יד אחת זה קצת יותר קשה(מה שכן,יש במכשיר אופציה של מקלדת המתאימה ליד אחת-ימניים או שמאליים)

מלבד הנקודה הזו,אני חושב שהוא עדיף בהכל 😃

ותודה על ההמלצה ezianiel...

נראה חלום רק שהכיס, אהמ אהמ...
יש לי ג'ינס. הכיס יקרע או הפלאפון ישבר- אחד מהשניים, וזה חיסרון אבל יש כל כך הרבה יתרונות...

גם אני לאחרונה עברתי לאנדרויד (HTC ONE X) ומרוצה מאוד. מה שכן, עם האייפון היה הרבה יותר נח להעביר ולארגן את המוזיקה והוידאו כמו שצריך... אולי בגלל שאני רגיל לאיטיונס.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית