כותרת בגדול, ככל שההמלצה תהיה יותר מפורטת יותר יעזור לי, תודה
@StrongEnough
@elchonon
–– ההודעה אוחדה באופן אוטומטי ע"י המערכת: ––
@StrongEnough
@elchonon
נערך לאחרונה:
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
וואלה? אתה ממליץ על לואי סימונס?הספרים של לואי סימונס מלאים בנוסטלגיה ומדעי ווסטסייד, סגנון אימונים מאוד שונה מכל העולם, אבל רעיונות מאוד יפים. הספר הכי פופולרי שלו, זה כנראה Westside Barbell Book of Methods.
תוכל לפרט על זה עוד?החוברת של מייק טושייר גם נחמד אם אתה מתחבר לסגנון של מייק לתת לך המון מידע ופרטים, דורש קריאה איטית, The Reactive Training Manual: Developing your own custom training program for powerlifting.
אני חושב שיצא לי לעבור עליו בגרסה האינטרנטית, זה לא רק טבלאות של תוכניות?יש לך את הספר החדש של צ'אד סמית The Powerlifting Program Design Manual, ספר מעולה שנכנס קצת יותר לאינדיבידואליזם בתוכנית.
לואי זה ווייב אחר של פאוורליפטינג, לסיפורים שלו יש משמעות. זה לא רק תוכנויות ותרגילים, זה התנהלות באימונים ובתחרויות וכל מיני דברים מעבר.וואלה? אתה ממליץ על לואי סימונס?
ניסיתי לכבד עם התיאור שלי, אבל בכנות, זה מרגיש שהוא מגלה טפח ומכסה טפחיים. הוא מודד רמת תשישות מאימונים ודברים שבאמת חסרי משמעות, ולדעתי לא טורח להסביר את העמדה שלו מספיק, בטענה שהוא רוצה שאתה תפתח את ההבנה שלך בדברים האלו.תוכל לפרט על זה עוד?
ממש לא, כנראה עברת על משהו אחר.אני חושב שיצא לי לעבור עליו בגרסה האינטרנטית, זה לא רק טבלאות של תוכניות?