הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

פלאפון חדש

WhiteOwl

משתמש משקיע
3,529
499
נק' מוניטין:
3,894
3,529
499
בודי מאסטרס
אני די מתלבט-
חלק אומרים שה-S3 לא משתלם כי ה-HOX חזק ממנו, ה-S3 גם שביר. מצד שני- ה-S2 הפציץ.
ה-OPTIMUS G לא ממש נשמע טוב כי LG עשו כמה בעיות בעבר למרות שהם די בסדר. אבל בכל מקרה לא נשמע שהוא ברמה של S3/HOX למרות שהוא מעולה.
ה-NEXUS 4 גם פגז, אבל כמו שאמרתי ל-LG היו כמה בעיות ועדיין לא יודע איך הוא ביחס ל-HOX/S3
NOTE II נשמע מעולה, חזק מהם כעיקרון אבל גם גודזילה. מה גם ש-8MP לא נשמע כל כך הרבה, אם אני לא טועה עכשיו "הטרנד" זה 12MP ואני מצלם המון.
גם הגודל די מרתיע אותי למרות שאני חולה על גודל בשביל יוטיוב וכו', הוא ממש גדול והבעיה שהוא לא יכנס לכיס...
הווליום (חשוב לי) חייתי, הראם גם מעולה אבל יש גם חסרונות...
S4 יצא בפברואר ואיתו שאר דור הפלאפון שיהיו עם שש ליבות (ככול הנראה, אולי אפילו 8), מצלמות חזקות יותר ובכללי יותר טובים. הבעיה ששוב- לא יודע אם שווה לחכות חודשיים בשביל זה...
יש כל כך הרבה היצע בשוק ולא יודע מה לקנות :(
אפשר לסדר ככה עדיפויות:
1. ביצועים
2. עמידות- הפלאפון שלי (S2) עבר שואה של כמה שנים מרוב המכות שהוא קיבל, אני לא רוצה למצוא את עצמי עם פלאפון שבור.
3. סוללה- חשוב לי לשרוד משהו כמו מ-7:00 עד 15:30 עם WIFI ו-3G בבית ספר (לא כל הזמן, אני לומד בין הריענונים ;))
4. עיצוב- שיהיה גם נוח לכיס וגם יפה, אבל לא קטן מ-4.5 אינץ' כי הגלאקסי 2 שלי כבר מגעיל מבחינת הגודל בשבילי- חייב שיהיה גדול
5. מצלמה טובה
6. ווליום גבוה- אני הרבה פעמים רואה ושומע מוזיקה עם חברים אז אני רוצה שישמעו את זה גם כשיש טיפה רעש בכיתה- עם ה-S2 שלי זה רחוק מלקרות.
7. מחיר- שיהיה זול כמה שאפשר.
נ.ב.
אני מפתח רומים ככה שפלאפון מעולה כמו OPPO FINDER 5 מעולה מבחינת החומרה אבל הרומים שאוציא אליו לא יהיו שווים את ההשקעה שהרי לא יורידו וישתמשו, ככה שכדאי שיהיה מוכר.
אגב, משה, מראש- לא אייפון :bad:

לא מבין למה לקנות פלאפונים שעולים 3000 שקל, אני מסתדר עם פלאפון בלי מצלמה.
בכל מקרה הגלקסי 3 מצווין מהתנסות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית