מה קורה?
אז היום חזרתי בחזרה הביתה לראשונה מהתחרות [מקוצרת לאילת לספינה ישר אחרי התחרות.. טרור 🤪]
והגיע הזמן להכין ולפרסם את הסרטון מהתחרות
תוצאות מהתחרות.. אפשר גם לראות פרוטוקול שלם באתר של ישראל-פאוורליפטינג
Oksana Zolotareva
1st 56kg F-Open raw push&pull & Best female raw lifter
BW 54.6 - 150kg total
50kg BP
100kg DL
Amir Diab
1st 100kg M-Junior raw Benchpress
BW 99.5 - 182.5kg Benchpress
Gil Sonnenreich
1st 90kg M-Junior raw push&pull
BW 88.6 - 317.5kg total
107.5kg BP
210kg DL
Chen Sonnenreich
1st 90kg M-Teens 2 raw push&pull
BW 87 - 400kg total
130kg BP
270kg DL
כמה מילים שלי על התחרות...
היה סה"כ אירוע מאורגן לא רע מלבד העיקוב הראשוני [שללא ספק עזר להעלות מבחינתי את סף הלחץ לגבי החזרה לבסיס בזמן חח]
בכל מקרה מבחינתי התחרות הזאת הייתי בגדר חלום
ראיתי פעם ראשונה את הפרסום על התחרות הזאת איפהשהו לפני 5 חודשים בשבת בספינה ומשם החלטתי שאני מגיע אליה בעד 90 קילו ובתקווה שובר שיאים [וסופסוף מושך 220]
מה לעשות ורצה הגורל שאני יגיע לתחרות אחרי לא מעט פעילות ובמיוחד פעילויות רציפות בטווח המאוד קרוב לתחרות והגעתי לתחרות למעשה ישירות אחרי חודש בבסיס [או יותר נכון.. בים]
אבל בסופו של דבר הייתה תחרות מעולה..
גם ירדתי קטגוריית משקל [תחרותש עברה שקלתי 95.4 בעד 100 ... הפעם 88.6 בעד 90]
גם עליתי לקטגורייה חדשה בה אני הכי צעיר [20-23 .. אני בן 20]
גם תוך כדי צבא.. ושירות אל פשוט בכלל ובטח אל הפעילות הקרובה לתחרות עצמה
ולמעשה עם הרבה אמוד הגבלות מכל כיוון ועדיין הצלחתי לתת ביצועים שהפתיעו גם אותי
ביחס לתחרות שעברה כמעט לא השתנה הכוח 112.5 -> 107.5 ו 215 -> 210 ... שזה לא קריטי בכלל עם הירידה של ה 7 קילו במשקל גוף מהתחרות הקודמת וכל הנסיבות מסביב..
היה לי נחמד מאוד לפגוד ולהכיר את אוקסנה, בחורה חדשה בקבוצה שעלתה לארץ לא מזמן שהתחרתה ב WL ... בחורה חזקה מאוד!
וגם היה לי ממש כיף לפגוש את ולאד שהתחרה איתי בקטגורייה ות'אמת.. נטו בגלל הבחירה לשו לכניסה שלישית בדדליפט משכתי 210
אז היום חזרתי בחזרה הביתה לראשונה מהתחרות [מקוצרת לאילת לספינה ישר אחרי התחרות.. טרור 🤪]
והגיע הזמן להכין ולפרסם את הסרטון מהתחרות
תוצאות מהתחרות.. אפשר גם לראות פרוטוקול שלם באתר של ישראל-פאוורליפטינג
Oksana Zolotareva
1st 56kg F-Open raw push&pull & Best female raw lifter
BW 54.6 - 150kg total
50kg BP
100kg DL
Amir Diab
1st 100kg M-Junior raw Benchpress
BW 99.5 - 182.5kg Benchpress
Gil Sonnenreich
1st 90kg M-Junior raw push&pull
BW 88.6 - 317.5kg total
107.5kg BP
210kg DL
Chen Sonnenreich
1st 90kg M-Teens 2 raw push&pull
BW 87 - 400kg total
130kg BP
270kg DL
כמה מילים שלי על התחרות...
היה סה"כ אירוע מאורגן לא רע מלבד העיקוב הראשוני [שללא ספק עזר להעלות מבחינתי את סף הלחץ לגבי החזרה לבסיס בזמן חח]
בכל מקרה מבחינתי התחרות הזאת הייתי בגדר חלום
ראיתי פעם ראשונה את הפרסום על התחרות הזאת איפהשהו לפני 5 חודשים בשבת בספינה ומשם החלטתי שאני מגיע אליה בעד 90 קילו ובתקווה שובר שיאים [וסופסוף מושך 220]
מה לעשות ורצה הגורל שאני יגיע לתחרות אחרי לא מעט פעילות ובמיוחד פעילויות רציפות בטווח המאוד קרוב לתחרות והגעתי לתחרות למעשה ישירות אחרי חודש בבסיס [או יותר נכון.. בים]
אבל בסופו של דבר הייתה תחרות מעולה..
גם ירדתי קטגוריית משקל [תחרותש עברה שקלתי 95.4 בעד 100 ... הפעם 88.6 בעד 90]
גם עליתי לקטגורייה חדשה בה אני הכי צעיר [20-23 .. אני בן 20]
גם תוך כדי צבא.. ושירות אל פשוט בכלל ובטח אל הפעילות הקרובה לתחרות עצמה
ולמעשה עם הרבה אמוד הגבלות מכל כיוון ועדיין הצלחתי לתת ביצועים שהפתיעו גם אותי
ביחס לתחרות שעברה כמעט לא השתנה הכוח 112.5 -> 107.5 ו 215 -> 210 ... שזה לא קריטי בכלל עם הירידה של ה 7 קילו במשקל גוף מהתחרות הקודמת וכל הנסיבות מסביב..
היה לי נחמד מאוד לפגוד ולהכיר את אוקסנה, בחורה חדשה בקבוצה שעלתה לארץ לא מזמן שהתחרתה ב WL ... בחורה חזקה מאוד!
וגם היה לי ממש כיף לפגוש את ולאד שהתחרה איתי בקטגורייה ות'אמת.. נטו בגלל הבחירה לשו לכניסה שלישית בדדליפט משכתי 210
נערך לאחרונה ע"י מנהל: