הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ הגוף לא מקבל חומרים

New-Muscles

משתמש מתחיל
23
5
נק' מוניטין:
-3
23
5
שלום, יש לי שאלה..

אני כבר שנתיים לא לקחתי סייקלים, אני בן 32
ולפני שנתיים כשלקחתי פעם אחרונה את הסייקלים האחרונים, וגם עכשיו לפני חודש
התחלתי סייקל חזק ואני כרגיל לא מרגיש כלום כמו לפני שנתיים,
יש לציין שעד לפני 3 שנים כן הייתי מרגיש חזק ביותר את הסייקלים,
האם יש לי בעיה בגוף? יכול להיות שיש לי בעיה עם הרצפטורים האנדרוגנים אנבוליים?
אולי הם נהרסו או לא עובדים פשוט בצורה תקינה? איך אפשר לבדוק את זה?
למה אני לא מרגיש שום סייקל ולא משנה ממי אני אקנה את החומרים?
מה יש לי? למה אני לא מרגיש כבר כלום, זאת אומרת כלום כלום, אפילו פאמפ מהסייקל אין,
אשמח לעזרה אני ממש מדוכא ומאוכזב. ולמי שכתב לי בשירשור הקודם, תכתבו שוב, מקווה שהפעם ההודעה שלי תקינה

הסייקל האחרון היה סוסטנון , טרנבולון אצטט, בולדנון, ומתאן. כולם חברת A&S חוץ מהמתאן שהוא של schiroxx

אחי אף פעם לא שמעתי על החברה הזאת בחיים , ואני מכיר כמעט את כל החברות שקיימות , לגבי המתאן של סיירוקס אני יכול להגיד לך אישית שעליי זה כן השפיע חוץ מהויאלים שלהם , עד עכשיו הם גם מפתיעים עם האוראלים , אז ככה שאני לא יודע . יכול להיות שנדפקת בחברה שהיא אנדרדוז לחלוטין או שאתה לא אוכל כמו שצריך בכל מקרה חכה לתגובות

קודם כל תעשה בדיקות דם כלליות כוללות של טסט וכו' ,
גם אני אף פעם לא שמעתי על החברה הזו תנסה את נובה פארם או פארמה קום לדעתי .

קודם-כל תתחיל להשתמש בחברות קצת יותר מוכרות בעלות מוניטין.

דבר שני עזוב אותך הרגשות המציאו דבר שנקרא בדיקות דם.
תבדוק רמות טסט לפני שימוש בחומרים ובערך חודש לאחר ההתחלה ותראה איפה אתה עומד.

• פותח/ת השרשור
אז זהו שהיה לי תמיד עוד מגיל 20 בעיות עם טסטוסטרון נמוך על הגבול, זאת אומרת קצת מתחת למינימום,בשנים האחרונות זה יותר מקצת מתחת למינימום אבל עדיין לא ממש עושים לי משהו בעיניין הזה הרופאים, ולגביי הבדיקות דם לבדוק אם יש לי טסטוסטרון אחרי חודש של שימוש כדי לראות עם החומר אמיתי? ולמה המתאן של סיירוקס סגור ת ויש לו גם ריח של תרופה אפילו הוא לא השפיע, ופעם שחומרים כן השפיעו עליי המתאן לא רק שהיה משפיע פעם, היה הופך אותי ממש לסופרמן, אז מה עושים?

אם בבדיקות דם אחרי חודש אתה רואה עלייה חדה ברמת הטסט' בגוף, אז מן הסתם החומר עובד בין אם אתה מרגיש שינוי אמיתי או לא.

אני יכול להגיד עליי שאני לא ממש מרגיש פתאום סופרמן בסייקל - מרגיש די רגיל האמת, אולי טיפה יותר עירני , אבל תוצאות רואים.

• פותח/ת השרשור
ואשמח לעוד תגובות מאנשים שמבינים, וכמו עדי, וכמה שיותר, ומה לגביי הרצפטורים האנדרוגנים שלי? יכול להיות שיש לי בעיה איתם? איך בודקים את זה?

ואשמח לעוד תגובות מאנשים שמבינים, וכמו עדי, וכמה שיותר, ומה לגביי הרצפטורים האנדרוגנים שלי? יכול להיות שיש לי בעיה איתם? איך בודקים את זה?

אין לך בעיה עם הצפטורים האנרוגניים תהיה בטוח! כמו שאמרו לך פה הדרך הכי טובה זה ללכת לעשות בדיוקת דם ולראות מה קורה. סביר להניח שהחומר שאתה לוקח הוא under dosed או מזוייף!

yossi1711 יוסי ניסיתי להזמין מים בקטריאוסטטים מהאתר שרשמתה פה באחד ההודעות(פירסמתה לינק ) ולא הצלחתי להזמין, יש אפשרות שתזמין בשבילי ואני ישלם לך אחי? אני צריך מים לפרגניל דחוף.

yossi1711 יוסי ניסיתי להזמין מים בקטריאוסטטים מהאתר שרשמתה פה באחד ההודעות(פירסמתה לינק ) ולא הצלחתי להזמין, יש אפשרות שתזמין בשבילי ואני ישלם לך אחי? אני צריך מים לפרגניל דחוף.

אף אחד לא שמע על בית מרקחת?
אתה יכול גם שם להשיג.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית