הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תמונה Jay Cutler הופעת אורח - תחרות "הטבעי" באוהיו

Mike Bikov

מנהל אתר
103,265
12,426
מנהל
נק' מוניטין:
58,703
103,265
12,426
דיי משעשע שהוא דווקא בא לעשות שם פוזינג טוב נו 😃

_W5Q8747_YZADHOEEGJ.jpg

_W5Q8750_UXEIOBWRFV.jpg

_W5Q8753_GEULGWHZZB.jpg

_W5Q8756_BVMORUZBEC.jpg

_W5Q8758_GUVWZTYMZL.jpg

_W5Q8761_MJXGXLIPXQ.jpg

_W5Q8765_GYPPFBJVZP.jpg

_W5Q8766_CWPKKJNMZB.jpg

_W5Q8778_CNDCZFCPYJ.jpg

_W5Q8786_AYHNMYCJJA.jpg

_W5Q8770_TUYBBTWGRA.jpg

_W5Q8790_AECNCPNTTM.jpg

מפתיע, אירוני, וקצת עצוב.

כי קטאלר הוא נציג בכיר של התחרות הכי לא טבעית בעולם, והוא עלה אל הבמה כשהוא מייצג מסת שריר ברמה שאף מתחרה בתחרות הזו לא יוכל להגיע אליה בלי עזרים.

• פותח/ת השרשור
כולם שם לקחו הכל בולשיט, התחריות ה"טבעי" הזה נועדו כדי לתת מענה לאנשים יחסית "קטנים" או יותר מה שנקרא קטגוריית פיטנס מוסוות.

וואלה? מסקרנות, לפי מה אתה יודע? הם לא נראים אפילו פיטנס, רמת החיטוב הלא-מוטרפת שלהם , בגללה נראה לי שהם טבעיים.

• פותח/ת השרשור
את החיטוב הם 500% לא עשו טבעי, מבחינת המסה אולי חומרים קלים אפילו אוראלים, אני לא אומר בביטחון רב אבל תצוגות כאלה מבחינה טבעית מאוד קשה להשיג, מפעת הקושי לעלות על ספורטאי בתחום הזה שלקח סמים כאלה ואחרים (הוא יכול להפסיק כמה שבועות לפני התחרות ולא יהיה לך זכר אפילו) אני בספק אם הם לא השתמשו.

לא עושים להם בדיקות אחת לX זמן (גם במהלך העלייה במסה) כדי לדעת אם הם השתמשו?

בדיקות לגילוי חומרים נעשות על מתחרים בתחרויות בין-לאומיות בעיקר, בצורה די אקראית. החוקה של ה-IFBB קובעת שהנבדקים יבחרו בצורה אקראי, או לפי משקל, או לפי בחירה של הממונים. קיום בדיקות לגילוי חומרים בתחרויות לאומיות או יבשתיות תלוי ברצון המארגנים והארגון שמפקח עליהם מטעם הפדרציה.

ה - IFBB מתיימרת להציג גישה לא סלחנית כלפי השימוש בחומרים בתחרויות מקצועיות.

הסיבה שאני מתייחס אל גישת ה-IFBB בלבד בנושא היא שאותה גישה היא צחוק על חשבונם של אותם גופם שקיבלו את מילת הפדרציה על נקיון הספורטאים. אותה גישה היא גם צחוק על חשבונם של חברי הפדרציה המתחרים, אבל זה נושא לדיון אחר.

ה-NPC שערכה את התחרות בה הופיע קאטלר היא ארגון בת של הפדרציה, והיא פועלת על פי אותם קווים.

מה שמצחיק אותי הוא שקאטלר נתפס באחת מתחרויות האולימפיה, אחרי שהגיע לדירוג גבוה, על שימוש בחומרים. כמדומני הוא כבר זכה פעם אחת לפני שנתפס. הוא יצא לפגרה, וחזר לקחת את האולימפיה שוב.

אגב, הגרסה הרשמית אומרת שהוא נבחר בצורה אקראית. אני סבור שהאחים וידר אמצו את הגישה של וינס מקמהון. אולי אפילו הקדימו אותו.

Back
למעלה תחתית