הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הלך המסך בלפטופ

• פותח/ת השרשור EMZ
  • פורסם בתאריך

EMZ

משתמש על
14,464
105
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
27,416
14,464
105
אחרי 4 שנים של עבודה קשה, הלך לי המסך בלפטופ.
אחריות מן הסתם כבר אין.
שווה לתקן את זה? כמה יעלה?
עדיף לקנות חדש וזהו?

מה הדגם של המחשב?
בכל מקרה, אם יש לך את התקציב לך תקנה חדש. לפטופ של 4 שנים זה דיי ויותר.

• פותח/ת השרשור
toshiba satellite L-500 13T
ראיתי שמסך עולה משהו כמו 500 שקל. לא יודע אם שווה את ההשקעה בידיעה שמחר יכול למות הHD ומחרתיים הכרטיס מסך ועוד שבוע הלוח אם.

אחרי 4 שנים של עבודה קשה, הלך לי המסך בלפטופ.
אחריות מן הסתם כבר אין.
שווה לתקן את זה? כמה יעלה?
עדיף לקנות חדש וזהו?

אל דאגה, גם בלי לתקן את המסך את יכול להעביר את תיקיית הפורנו שלך למחשב החדש.
קנה חדש.

• פותח/ת השרשור
את זה גם אני יכול לעשות. חיברתי את המחשב לטלויזיה. עכשיו זה ברזולוציה טובה יותר.
אגבף איך אני יכול להיות בטוח שהמסך באמת דפוק ולא בעיה ביציאה של הכרטיס מסך?
החיבור HDMI עובד. ומה שרואים על המסך זה פסים צבעוניים

toshiba satellite L-500 13T
ראיתי שמסך עולה משהו כמו 500 שקל. לא יודע אם שווה את ההשקעה בידיעה שמחר יכול למות הHD ומחרתיים הכרטיס מסך ועוד שבוע הלוח אם.
חיים מוכר את המאקבוק איר שלו אם אתה מעוניין (Mid 2011. נראה לי לפחות שהוא עדיין מוכר, אם זה לא נמכר כבר).

• פותח/ת השרשור
מצטער. לא מתקרב לתפוח.

מצטער. לא מתקרב לתפוח.
אפס מאופס.
מוינדוס אני רואה רק את אלו כאופציה למחשב נורמאלי (כמובן הסטנדרטים שלי גבוהים):
Asus Zenbook Prime UX32VD-DB71
Samsung Series 9
Lenovo ThinkPad X1 Carbon
Toshiba Portege Z935-P300

יכול להיות שזה גם רק עניין של מגעים פנימיים ולא המסך, במיוחד אם אתה אומר שאתה רואה פסים צבעוניים על המסך.
תשלח לבדיקה במעבדה במקרה הגרוע וזה מסך תשלם רק בדיקת מעבדה ותקנה חדש.

• פותח/ת השרשור
נכון. אבל בסופו של דבר הכל אותו חרא ולטושיבה יש את האחריות הכי טובה (בארץ לפחות)

נכון. אבל בסופו של דבר הכל אותו חרא ולטושיבה יש את האחריות הכי טובה (בארץ לפחות)
You don't know any better.
בוא נראה אותך מחזיק במאקבוק רטינה ואומר לי ש"הכל אותו חרא".
חוץ מזה הטראקפאד בכל מכונת וינדוס הוא פשוט זוועה.

• פותח/ת השרשור
התכוונתי שמחשבי ווינדוס הכל אותו חרא. עם תפוחים אין לי נסיון. וטבלאט זה מחשב לאוננות.

אמרתי לך, קח תפוח ל-48 שעות ולא תרצה ללכת על לפטופים של וינדוס. וינדוס בשל עצמו זו מערכת הפעלה טובה כמו ה OSX, אבל האריכקטורה של הלפטופים של אפל עולה על כל לפטופי הוינדוס (אולי חוץ משל לנובו, אבל הסוללה שלהם לא מספיק טובה).

תפוח בתור לפטופ נשמע לי אחלה של דבר.
בהחלט עדיף מווינדוס.

אני עם משה... קח מק. ואם בכל זאת יש לך סנטימנטים לג'אנק של טושיבה - קנה מסך באיביי ב60$~ ותרכיב אותו לבד...

אמרתי לך, קח תפוח ל-48 שעות ולא תרצה ללכת על לפטופים של וינדוס. וינדוס בשל עצמו זו מערכת הפעלה טובה כמו ה OSX, אבל האריכקטורה של הלפטופים של אפל עולה על כל לפטופי הוינדוס (אולי חוץ משל לנובו, אבל הסוללה שלהם לא מספיק טובה).
לפני ששכנעתי אותך לקנות מק היית עקשן בדיוק כמוהו! (אבל מאז בזבזת כל כך הרבה כסף על אפל ככה שאנחנו פיטים)

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית