שאלה בנוגע לייעוץ אישי

• פותח/ת השרשור Boom
  • פורסם בתאריך
אין אפשרות כזו. חלק מהתהליך שלנו הוא לתת ביקורת על טכניקה של התרגילים ולערוך שינויים בהתאם להתקדמות השבועית שלך. זה שנתן לך תפריט תזונה ותוכנית אימונים זה הכל טוב ויפה, אבל תוך כדי זה שאנחנו נותנים לך את הכלים הללו, אנחנו גם מבקרים על עוד שלל דברים אחרים, כגון:
1. משקל הגוף. אם תעלה יותר מידי משקל גוף בשבוע נתון = סתם עלית בשומן. לשם כך נדרש לעשות שינויים בתפריט. אותו דבר אם זה עובד בכיוון ההפוך. ב-3 חודשים הללו שאתה מתכנן להמשיך לעלות במסת השריר, סביר להניח שנשה את התפריט לפחות 3-4 פעמים.
2. ברגע שאתה נתקע בעלייה במשקלים בתוכנית האימונים, צריך לעשות התאמות בהתאם לתרגיל/המקרה הספציפי שבו נתקעת במשקלים. זה יכול להיות שינוי תזונתי ו/או שינוי בתוכנית האימונים. גם בתוכנית האימונים יש לפחות 2-3 שינויים במהלך 3 חודשים.

אי לכך, אני לא רואה את ההצעה שלך ריאלית מכיוון שזה יגרע מהתוצאה הסופית שאתה רוצה לקבל ואנחנו כאן כדי שתצליח.

שוב, זה לא אפשרי מכיוון שיש לעשות שינויים בתפריט ובתוכנית אימונים עם הזמן. אני לא מוכן לקחת אחריות על התוצאות שלך בזמן שתעשה דברים על דעת עצמך בחסות הייעוץ האישי בין אם זה פורמלי או לא פורמלי. בנוסף, לא הקפנו לאנשים סתם ככה ייעוץ אישי באופן שבו אתה מבקש; בשביל להקפיא את הייעוץ האישי צריך סיבה טובה לכך וכבר היו כאלו - הסיבה הנ"ל היא לא אחת מהן.

אבל האחריות לא נופלת עליכם, וזאת משום שהייעוץ מוקפא משמע אתם כבר לא אחראיים למה שאני עושה בזמן שהייעוץ מוקפא. עליכם לא נופלת שום אחריות בזמן שהייעוץ מוקפא, הסיבה שלי היא סיבה כלכלית כי כרגע אני עובד ואני צריך כסף, ולשלם 150 שקל רק למסה הזאת זה הרבה בשבילי כרגע, ואם כבר אני הולך על ייעוץ אישי אז לפחות שיהיה הדרכה קטנה לגבי המסה, ואז החיטוב אני ימשיך אצלכם וכנראה יקנה עוד ייעוץ בעתיד.
תודה רבה על ההתייחסות ועל התשובה המהירה
זה לא משנה את העובדה שאתה עובד תחתינו ואנחנו אחראים על התוצאות שלך. אתה מוזמן להירשם בדרך הרגילה כמו כולם, אנחנו לא עובדים עם קומבינות מהסוג שאתה מתאר.

• פותח/ת השרשור
זה לא משנה את העובדה שאתה עובד תחתינו ואנחנו אחראים על התוצאות שלך. אתה מוזמן להירשם בדרך הרגילה כמו כולם, אנחנו לא עובדים עם קומבינות מהסוג שאתה מתאר.

טוב, אם ככה אז לא משנה, אני לא רואה שום בעיה במה שהצעתי..
תודה בכל מקרה.

Back
למעלה תחתית