הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מידע מייק בורגנר מגיע להעביר סמינר הרמת משקולות בישראל!

leftyland

משתמש משקיע
2,805
392
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
20,021
2,805
392
זהו סמינר רשמי של קרוספיט והוא ייערך בירושלים בסוף אוקטובר הבא:

http://www.regonline.com/OlyJerusalemIsraelOly2013

הסמינר מוגבל ל- 40 משתתפים, אז מי שרוצה, מוטב שיקדים להירשם.

אני אהיה שם 😃

600 דולר ליומיים?

600 דולר זה הרבה בשביל מי שיקבל מזה תואר מאמן. לאנשים שבאים רק בשביל ללמוד ממנו זה כבר כמה רמות מעל ל"הרבה".

• פותח/ת השרשור
600 דולר זה הרבה בשביל מי שיקבל מזה תואר מאמן. לאנשים שבאים רק בשביל ללמוד ממנו זה כבר כמה רמות מעל ל"הרבה".

איזה תואר מאמן מקבלים?

איזה תואר מאמן מקבלים?

however, to receive a Trainer Certificate for the CrossFit Olympic Lifting Trainer Course one must hold a valid and current CrossFit Level 1 Trainer Certificate. If you attend and do not hold a valid and current CrossFit Level 1 Trainer Certificate, you will be issued a Certificate of Attendance.

קקק

זה בדיוק מה שהתכוונתי: מהסדנה מקבלים תואר מאמן רק אם עושים הסמכת מאמני קרוספיט. אני הולך לסדנה כדי ללמוד מבורגנר, לא בשביל ההסמכה.
יפה שאתה הולך רק בשביל ללמוד ממנו. גם אני הייתי בא אם הייתה לי יכולת לבזבז פתאום כמות כזאת של כסף.

• פותח/ת השרשור
יפה שאתה הולך רק בשביל ללמוד ממנו. גם אני הייתי בא אם הייתה לי יכולת לבזבז פתאום כמות כזאת של כסף.

אני רואה את זה כהשקעה מקצועית. אני מתחיל את דרכי בתחום האימונים ואני חושב שהרמת משקולות היא כלי חשוב באימונים.

אני רואה את זה כהשקעה מקצועית. אני מתחיל את דרכי בתחום האימונים ואני חושב שהרמת משקולות היא כלי חשוב באימונים.
עשית כבר את הקורס הדרכה הבסיסי? אתה מתכוון לעשות אותו מתישהו?

נערך לאחרונה:
בקרוב אצלך 😃
בהתחשב בעובדה שאני בן 16... לא נראה לי שזה יהיה בקרוב. זה יהיה בקרוב רק אם יהיה סמינר בארץ.
(דווקא לסמינר כזה לא כל כך יפריע לי לבזבז 1000$, כי זה ישתלם בסופו של דבר)

Back
למעלה תחתית