הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

אחר בקרוב בישראל

Mike Bikov

מנהל אתר
103,268
12,429
מנהל
נק' מוניטין:
58,706
103,268
12,429
יצא לי לבדוק כמה סניפים קרוספיט יש לי ברדיוס של 50 ק"מ מהבית. מסתבר שיש 215 סניפים:
(ובקצב שנפתחים סניפים בישראל, סביר להניח שהמפה תראה אפילו גרוע יותר)
Official CrossFit Affiliate Gym Locator.png

בישראל יש 14 מוסדות רישמיים:
Official CrossFit Affiliate Gym Locator.png

החסכון בעלויות לעומת חדר כושר 'רגיל' עושה את ההבדל

עדיין הם עולים כמו חדר כושר רגיל אם לא יותר.
זה בגלל מגבלת מתאמנים לכל מקום.
מקומות כמו גואקטיב מרוויחים מלא מעט מתאמנים שכמעט ולא באים.

דיי קרוב אלי בקרוב נפתח הסניף ה15

משהו כאן לא נכון, אין סיכוי שביהוד יש מועדון קרוספיט, ועוד אחד שאני לא יודע עליו...

יש מועדון קרוספיט בפרדס חנה?

משהו כאן לא נכון, אין סיכוי שביהוד יש מועדון קרוספיט, ועוד אחד שאני לא יודע עליו...
יש בגני יהודה, זה מספיק קרוב:-)

ישר למתן חודרוב. כלכלה מחורבנת? מדינה בקריסה? חוסר ביטחון תעסוקתי? לאף אחד לא אכפת, צריך לרדת לארצות הברית רק בשביל הקרוספיט

רק כדי שהדבר הזה יופיע בגוגל צריך לשלם 3000 דולר (לשנה)

גני יהודה, אתה מוזמן לבוא 😃

• פותח/ת השרשור
רק כדי שהדבר הזה יופיע בגוגל צריך לשלם 3000 דולר (לשנה)

גני יהודה, אתה מוזמן לבוא 😃
זה לא קשור לגוגל בכלל, זה נלקח מהאתר הראשי. הם משתמשים בגוגל API כדי להציג את המפה ושמים מרקרים לפי ה affiliate שלהם. אם אתה affiliate, אתה יכול לשלוח להם אימייל (מופיע למטה בתמונה שהעלתי) והם יוסיפו אותך (לאחר verifcation).

זה לא קשור לגוגל בכלל, זה נלקח מהאתר הראשי. הם משתמשים בגוגל API כדי להציג את המפה ושמים מרקרים לפי ה affiliate שלהם. אם אתה affiliate, אתה יכול לשלוח להם אימייל (מופיע למטה בתמונה שהעלתי) והם יוסיפו אותך (לאחר verifcation).

וכדי להיות affiliate רשמי צריך לשלם 3000 דולר ולעשות קרוספיטlvl1 כבעלים של הבוקס

וכדי להיות affiliate רשמי צריך לשלם 3000 דולר ולעשות קרוספיטlvl1 כבעלים של הבוקס

What's wrong with that?

What is the other option? Any guy who think he knows CrossFit or took some silly functional training seminar, will just open a Crossfit gym?

I find it very good.

Back
למעלה תחתית