מכירה מנוי חדר כושר באשדוד

joseph17

משתמש מתחיל
26
0
נק' מוניטין:
0
26
0
יש לי מנוי במכון SWEAT STAR שלושה חודשים זה המכון הגדול בארץ ויש בו הכל
למעוניינים ליצור קשר באייסי 432946403 או
מחיר 650 אבל אני מוכן להתגמש
או ב [email protected]

נערך לאחרונה:
מציע לפרסם גם אימייל, ICQ זה דבר דיי נדוש ביימנו.

המחיר שלך מאוד טוב לשלושה חודשים. רוב האנשים שנירשמו לשם בלי קומבינות והנחות משלמים בהרך 280-300 שקל לחודש וזה בתנאי שעשו מנוי לשנה מינימום.
כך שבמחיר הזה אתה יכול גם לגשת שם לכמה מתאמנים ולישאול אם הם רוצים ליקנות עוד 3 חודשים יחתפו את זה מהר.

• פותח/ת השרשור
המחיר שלך מאוד טוב לשלושה חודשים. רוב האנשים שנירשמו לשם בלי קומבינות והנחות משלמים בהרך 280-300 שקל לחודש וזה בתנאי שעשו מנוי לשנה מינימום.
כך שבמחיר הזה אתה יכול גם לגשת שם לכמה מתאמנים ולישאול אם הם רוצים ליקנות עוד 3 חודשים יחתפו את זה מהר.
דיזל אתה לא רוצה?

אני בפראייד אחי אין לי צורך בעוד מנוי..אבל אתה יודע בעבודה שלי אני כל יום רואה אנשים שמחפשים מנוי לחדר כושר...או שאולי אחד הלקוחות שלי שמתמאן שם שיעבור אצלי אני ישעל אולי מישהו ירצה להוסיף לאצמו שלושה חודשים במחיר טוב,אני יתן להם פרטים שלך.

שלום אני גם גר באשדוד ואני מתאמן בSWEATSTAR ולאחרונה הוא מפוצץ באנשים ועוד מעט נגמר לי המנוי ,אז אני מתלבט אם להישאר או לעבור לפרייד (שמעתי שאתה מתאמן שם),יש לי כמה שאלות :האם עמוס שם בין השעות 6-8 בערב?,ומאיזה גיל אפשר להירשם?,והאם יש שם ברכה,ג'קוזי,סאונה?,
אם אתה יכול לענות לי על השאלה כמה שיותר מוקדם בבקשה.....
בתודה:מנחם.....

סווט סטאר -אחלה מקום-אני כמה פעמים נסעתי לשם מב"ש ושילמתי כניסה 80 ש"ח בשביל להתאמן,מבינתי שווה כל התרחה...מקום מצויין,מתאים גם לבילדרים,גם לליפטרים,יש גם אנשים שעושים שם קרוספיט...
גם למפונקים מביבנו יש שם מה לחפש-כל הבריחות וסאונות...
אני מבחינתי הייתי עושה מנוי ב3 מקומות בארץ-פרייד,סווט סטאר ודייט פלייס באשקלון

שלום אני גם גר באשדוד ואני מתאמן בSWEATSTAR ולאחרונה הוא מפוצץ באנשים ועוד מעט נגמר לי המנוי ,אז אני מתלבט אם להישאר או לעבור לפרייד (שמעתי שאתה מתאמן שם),יש לי כמה שאלות :האם עמוס שם בין השעות 6-8 בערב?,ומאיזה גיל אפשר להירשם?,והאם יש שם ברכה,ג'קוזי,סאונה?,
אם אתה יכול לענות לי על השאלה כמה שיותר מוקדם בבקשה.....
בתודה:מנחם.....
איזה פוסט ישן זה...אני ועוד כמה חברים שלי עזבנו את פראייד ועברנו לסווט סטאר,אנחנו כבר איזה 7-8 חודשים מתאמנים רק שם. ולדעתי היום זה המקום הכי טוב באשדוד מכל הבחינות.
סווט סטאר זה החדר כושר הכי גדול היום באשדוד מקום ענק. יש דאמבלים עד 50 קילו ובקרוב מהרגנים גם 60 ואולי 65-70. יש הרבה מאוד מכשירים ומכונות והאמרים שאין אותם בשום מכון אחר באשדוד.2 ברכות..2 סאונות ג"קוזי ואיזה 15 מקלחות.
*ולגבי מה ששאלת על פראיד אז בין השעות 6-8 בערב די עמוס שם. אבל אם יש לך זמן תיקפוץ לשם היום בשעה 6-7 ותראה באצמך מה הולך הכי טוב.
אין בפראיד ברכה ואין ג"קוזי.סאונה קיימת אבל אני לא יודע אם היא עובדת כרגע יש לי לקוח שלא מזמן סיפר שלא.
בזמנו שהאיתי שם הדאמבלים הכי כבדים שהיו זה רק 37 וחצי קילו.
אבל שמע הכי טוב שתקפוץ לשם ותיבדוק הכל באצמך.ותראה אם מתאים לך או לא.

לא עמוס בכלל בין 6-8.אני בא לרוב ב19:00 ואין הרבה אנשים.
מבחינת מחיר אין מה להשוות את פרייד וסווט סטאר.
אם אתה מחפש נטו חדר כושר,בלי הקשקושים מסביב אז לך על פרייד,אם אתה מחפש בריכה ומגרשי כדורגל וכו אז לך לסווט סטאר(המחיר בהתאם).
הסאונה בפרייד כן פועלת אגב.

איזה פוסט ישן זה...אני ועוד כמה חברים שלי עזבנו את פראייד ועברנו לסווט סטאר,אנחנו כבר איזה 7-8 חודשים מתאמנים רק שם. ולדעתי היום זה המקום הכי טוב באשדוד מכל הבחינות.
סווט סטאר זה החדר כושר הכי גדול היום באשדוד מקום ענק. יש דאמבלים עד 50 קילו ובקרוב מהרגנים גם 60 ואולי 65-70. יש הרבה מאוד מכשירים ומכונות והאמרים שאין אותם בשום מכון אחר באשדוד.2 ברכות..2 סאונות ג"קוזי ואיזה 15 מקלחות.
*ולגבי מה ששאלת על פראיד אז בין השעות 6-8 בערב די עמוס שם. אבל אם יש לך זמן תיקפוץ לשם היום בשעה 6-7 ותראה באצמך מה הולך הכי טוב.
אין בפראיד ברכה ואין ג"קוזי.סאונה קיימת אבל אני לא יודע אם היא עובדת כרגע יש לי לקוח שלא מזמן סיפר שלא.
בזמנו שהאיתי שם הדאמבלים הכי כבדים שהיו זה רק 37 וחצי קילו.
אבל שמע הכי טוב שתקפוץ לשם ותיבדוק הכל באצמך.ותראה אם מתאים לך או לא.
תודה אחי:) אבל לא הייתה צריך לפרט כלכך על הסוואט סטאר אני כבר שם כמעט שנה,בקיצור תודה אחי:)

Back
למעלה תחתית