נק' מוניטין:
-11
- 84
- 0
- פותח/ת השרשור
הבעיה שלא מאמינים פה לקלינה,מאמינים למאמרים
אני מאמין לתוצאות
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
הבעיה שלא מאמינים פה לקלינה,מאמינים למאמרים
מאמינים למאמרים?...הבעיה שלא מאמינים פה לקלינה,מאמינים למאמרים
טוב אין לי כוח לכל ההתמקחויות. 200 שקל מי שמעוניין יכול ליצור קשר במייל. סופי.
תדבר בכבוד הבחור הביא לך ביקורת שאני בטוח ב99 אחוז שגם יש פה משהו לא תקין , אני ממש ממש לא יתפלא אם זה יתברר שקנית באיביי ומכרת פה , שוב אני רק מניח ויכול להיות שאני טועה.כי הריח ממך טינופת.
מנהלים אפשר לנעול. אני מעדיף כבר להשאיר לעצמי. למחטק ולנעול תודה.
אין בעיה גם להיפגש לא באינטרנט אל תחשוב שאתה איזה דון קורלאון בסך הכל הביאו לך ביקורת זה שאתה מתעצבן ככה מכל שטות כבר מעיד פה על משהו , לא מתאים לך קח את הכדורים שלך ולך מפה.עוד ליצן מעפן. מנהלים אתם יכולים למחוק את הפוסט שלי לא מעוניין למכור לאף אחד. מעדיף לזרוק לפח. פורום של זבלים חסרי חיים שמדברים מאחורי מקלדת רק
תחשוב שאני בא לך אומר לך קח אבקת חלבון ב300 שקל אתה אומר לי לא אחרי יומיים בא לך קח ב50 שקל , נראה חשוד או לא ?!?! תהייה הגיוני , ולא אני לא אנס לפי מה שידוע לי . ואל תכליל סתם יש פה המון אנשים טובים אל תגיד סתם ואז מה אם הם על סטרואידים ?!?!רק לא להיפגש אני פוחד ממך. אתה נראה לי אנס.
כולם יכולים ללכת לה***** מצידי. הכל נמכר גם ככה היום. וכל הטמבלים שהיו סקפטים לגבי המוצר הפסד שלכם. בבתי מרקחת הומאופטיים המוצר נמכר בארץ ב700 שקל. לא יודע מאיפה כל השאלות הדפוקות. לכו שתו קצת אבקת חלבון. כולם פה זבלים חצי על סטרואידים בכלל רמאים ורק טוחנים מים ומדברים שטויות העיקר מזלזלים במישהו שמנסה לשתף ולהביא מוצר טוב. זדיינו. ביי. לא מתכוון להכנס לפה יותר שיהיה לכם בכיף.