ארוחת צ'יט שבועית - סופגניות

• פותח/ת השרשור Rashe
  • פורסם בתאריך
  • פותח/ת השרשור
תאכל 50 סופגניות ברצף אני משלם לך 3 חודשים יעוץ אישי שיחזיר לך את החיטוב

10 קילו גזר יש מצב עושים לך חוקן רציני אתה לא תחרבן שבוע 😆

so be it. 😉
ואני עדיין בדעה שאני יכול לאכול 50 סופגניות וגם בלי בעיה וזה בגלל הסיבה הפשוטה שפשוט אין לי וסת של שובע\רעב בגלל שהרסתי לעצמי את הגוף ודפקתי אותו, אבל זה סתם יהרוס לי את החיטוב ואני בעצמי יהפוך לסופגניה מה שחבל.
אין לי בעיה לעלות סרטון של משהו מטורף אחר בכמות גדולה בסגנון של 10 קילו גזר או משהו מטורף אחר שלא יגיע ל 80000000 קלוריות.

שמע - הבעיה היא שאתה הגבת בצורה מזלזלת - הבן אדם העלה סרטון מיוזמתו. אותי שיעשע לראות משהו בסגנון הזה מאחד מחברי הפורום.

אבל מאידך, אתה חבר פורום שגם התקדם יפה בדיאטה ובאימונים וכו'.ואני כן מעריך אנשים שמשקיעים כמוך.

פרסם איזה הודעה בסגנון "אני מתנצל לא יכול לאכול 50 ספוגניות במכה סתם זיינתי ת'מוח" וכדומה.

אני מאמין שההנהלה תתחשב. (אולי באן זמני אין לי מושג) וגם תצא סבבה בעיני החבר'ה פה.

אם אתה בדיעה שאתה יכול לפרק 50 ספוגניות למרות הכל, אתה תצטרך להוכיח כי מה לעשות קצו מים באנשים שמדברים ולא מוכיחים. (אפילו אם נכשלים)

עם כל הכבוד moonlight איזה תגובה סרטון של "אני אוכל סופגניות ודופק את הגוף שלי עד שבא לי להקיא ולהרוס את הגוף" צריך לקבל?
מה, כאילו זה אמור לבדר אני לא מבין? מילא זה התערבות כלשהי, או אם היה יוצא מזה כסף או משהו עוד איכשהו הייתי מבין.
אבל סתם ככה? שיבושם לבן אדם אין לי בעיה הוא הורס את הגוף שלו ועושה ניסוים על הגוף שלו לא שלי, אני את החרא על הגוף שלי כבר עשיתי ותאמין לי זה הספיק.
בכל אופן לכל הליצנים פה מי אמר ש"10 קילו גזר" ב45 דקות? קילו גזר=10 גזרים קטנים, אתה עושה נגלות של כל שעה 10 גזרים והנה ב10 שעות סיימת 10 קילו מה הבעיה? כמובן שיהיה בעיות בקיבה, אבל זה אפשרי וכבר נעשה, והגזר זה סתם דוגמא רק ציינתי שאין לי בעיה לעשות משהו כזה מטורף אם ייצא לי מזה משהו, לאו דווקא גזר אלא משהו שלא יסתיים עם 1000000000000 קלוריות אלא יותר לכמות נורמלית לדוגמא 5-6-7 אלף.
זהו אני מפסיק להגיב פה סתם אני מקבל עצבים על אשכול ליצנות...:bad:👶

לא קשור ליצנות.
היום זה סופגניות או "אחי העמסתי אתמול מילפית מטורפת בTLV" ומחר זה שטויות על 20 קורסונים תוך כדי האימון וסקוואט של 250 קילו.

אין לי מה לדבר סתם, אני לא גאה בזה שאני יכול לאכול כמות מטורפת של אוכל להפך זה מפריע לי הרבה בחיים הקטע הזה.
מה לעשות שדפקתי את הגוף שלי הרבה ועכשיו אני לא יכול להרגיש שבע אף פעם ואני אוכל כמו רובוט לפי ההיגיון, זה המצב מי שרוצה יאמין מי שלא רוצה לא יאמין ומקסימום אני אקבל באן זה לא כ"כ קריטי לי כל עוד אקבל גישה לפינת יעוץ פה באתר.

יש לו עוד סרטונים חזירים בערוץ יו טיוב 😛

פאק ראיתי את הסרטון שלך בבורגרים אתה חזיר רציני! כמה עולה לך כל ארוחת צ'יט כזאת?!

איך אתה לא גדול/שמן יותר? אתה משלשל את הכל בסוף? תמיד השתגעתי מכל האלופים בתחרויות אכילה ,כולם רזים...

• פותח/ת השרשור
עם כל הכבוד moonlight איזה תגובה סרטון של "אני אוכל סופגניות ודופק את הגוף שלי עד שבא לי להקיא ולהרוס את הגוף" צריך לקבל?
מה, כאילו זה אמור לבדר אני לא מבין? מילא זה התערבות כלשהי, או אם היה יוצא מזה כסף או משהו עוד איכשהו הייתי מבין.
אבל סתם ככה? שיבושם לבן אדם אין לי בעיה הוא הורס את הגוף שלו ועושה ניסוים על הגוף שלו לא שלי, אני את החרא על הגוף שלי כבר עשיתי ותאמין לי זה הספיק.
בכל אופן לכל הליצנים פה מי אמר ש"10 קילו גזר" ב45 דקות? קילו גזר=10 גזרים קטנים, אתה עושה נגלות של כל שעה 10 גזרים והנה ב10 שעות סיימת 10 קילו מה הבעיה? כמובן שיהיה בעיות בקיבה, אבל זה אפשרי וכבר נעשה, והגזר זה סתם דוגמא רק ציינתי שאין לי בעיה לעשות משהו כזה מטורף אם ייצא לי מזה משהו, לאו דווקא גזר אלא משהו שלא יסתיים עם 1000000000000 קלוריות אלא יותר לכמות נורמלית לדוגמא 5-6-7 אלף.
זהו אני מפסיק להגיב פה סתם אני מקבל עצבים על אשכול ליצנות...:bad:👶
הליצן הכי גדול פה זה אתה

פאק ראיתי את הסרטון שלך בבורגרים אתה חזיר רציני! כמה עולה לך כל ארוחת צ'יט כזאת?!
המבורגרים 199
הסושי 300
הפיצה 80
הסופגניות קיבלתי בחינם (מה שחינם מרגיש חינם, היו יבשות מדי הייתי יכול לדחוס איזה 30 טריות בזמן הזה)

לא שילמתי על אף אחת מהן כי הכל היה בהתערבויות ולא הפסדתי...

איך אתה לא גדול/שמן יותר? אתה משלשל את הכל בסוף? תמיד השתגעתי מכל האלופים בתחרויות אכילה ,כולם רזים...
בקרה קלורית במשך שער השבוע, האתגרים האלה בהחלט מוסיפים עלי שכבה אבל בשביל זה יש לנו תקופות חיטוב...

מי שרוצה לראות - כל הסדרה עד עכשיו

http://www.youtube.com/playlist?list=PLq41XHEskXt9T5y4lLWagjjQsaziFe61W

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית