הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חומר לימוד/ספרים למדריכי כושר

מצב
השרשור נעול

משתמש חדש

משתמש פעיל
345
6
נק' מוניטין:
237
345
6
שלום,

אני לפני שחרור מהצבא ואני רוצה לעבור קורס מדריכי כושר..
בנתיים יש לי כמה חודשים לפני השחרור וחשבתי בנתיים להתחיל לקרוא ספרים/חומר עיוני מהקורס.

יש משהו כזה שאתם ממליצים עליו? (מומלץ משהו זמין מהאינטרנט ואפילו חינמי, בכל זאת משכורת של חייל עדיין )

תודה!

לא עדיף לרוא חומר הכנה לפסיכומטרי?

• פותח/ת השרשור
לא עדיף לרוא חומר הכנה לפסיכומטרי?

פסיכומטרי יבוא אחרי.. נתחיל בקורס ואז בעזרת השם אני מתכנן על לעבוד בתחום בעיקר בתור עבודת סטודנט (ותחביב)..
אח"כ נאלץ להתמודד עם פסיכומטרי ותואר.

בעיקרון ממה שהבנתי אין טעם ללמוד לקורס הזה לפני הוא ממילא ליצני ...
תעבור את הקורס,תתאים את הראש שלך למבחנים כמו שהם רוצים..וברגע שאתה מקבל את התעודה תתחיל ללמוד באמת..קח את כל מה שאומרים לך שם בעירבון מוגבל

• פותח/ת השרשור
בעיקרון ממה שהבנתי אין טעם ללמוד לקורס הזה לפני הוא ממילא ליצני ...
תעבור את הקורס,תתאים את הראש שלך למבחנים כמו שהם רוצים..וברגע שאתה מקבל את התעודה תתחיל ללמוד באמת..קח את כל מה שאומרים לך שם בעירבון מוגבל

כן האמת ששמתי לב שאתם ממש נגד תוכניות של וינגייט ומיתוסים אחרים שלהם חח..
אבל בלי קשר יש לי הרבה זמן פנוי לפני השחרור וכל מה שאני עושה זה סתם לראות סדרות, ככה שלא יזיק לי לעשות משהו מועיל עם עצמי

את מה שאמרת אחרי התעודה להתחיל ללמוד באמת אני מעדיף להתחיל עכשיו, לנצל את הזמן הפנוי וגם בקורס אני אדע כבר מה שטויות

כן האמת ששמתי לב שאתם ממש נגד תוכניות של וינגייט ומיתוסים אחרים שלהם חח..
אבל בלי קשר יש לי הרבה זמן פנוי לפני השחרור וכל מה שאני עושה זה סתם לראות סדרות, ככה שלא יזיק לי לעשות משהו מועיל עם עצמי

את מה שאמרת אחרי התעודה להתחיל ללמוד באמת אני מעדיף להתחיל עכשיו, לנצל את הזמן הפנוי וגם בקורס אני אדע כבר מה שטויות

אם הבחירה היא בין זה לבין לראות סדרות אז ללא ספק לראות סדרות.

• פותח/ת השרשור
אם הבחירה היא בין זה לבין לראות סדרות אז ללא ספק לראות סדרות.

חחח אין ספק בהתחלה, אבל שאתה רואה כבר 4 פרקים של 50 דקות ביום אתה מבין שמשהו לא בסדר ואפשר לשלב טיפה לימודים...

תתחיל עם הספרים של מארק ריפטו, בסיס מעולה (SS מהדורה שנייה או שלישית, לא ראשונה ו-PPST יש רק אחת). משם תקרא את הספרים של לייל מקדונלד. אחרי זה תחזור לפה ונמליץ על עוד. תוכל להוריד את כולם בחינם כמובן בגוגל.

חחח אין ספק בהתחלה, אבל שאתה רואה כבר 4 פרקים של 50 דקות ביום אתה מבין שמשהו לא בסדר ואפשר לשלב טיפה לימודים...

או שכנראה מדובר בסדרה טובה. בכל אופן אני אומר לך שוב (בתור מדריך) שאם הבחירה היא בין למידה מוקדמת לקורס הזה לבין לראות סדרות אז ללא ספק האופציה השניה היא ניצול הרבה יותר טוב של הזמן.

• פותח/ת השרשור
תתחיל עם הספרים של מארק ריפטו, בסיס מעולה (SS מהדורה שנייה או שלישית, לא ראשונה ו-PPST יש רק אחת). משם תקרא את הספרים של לייל מקדונלד. אחרי זה תחזור לפה ונמליץ על עוד. תוכל להוריד את כולם בחינם כמובן בגוגל.
סבבה אני אחפש תודה

או שכנראה מדובר בסדרה טובה. בכל אופן אני אומר לך שוב (בתור מדריך) שאם הבחירה היא בין למידה מוקדמת לקורס הזה לבין לראות סדרות אז ללא ספק האופציה השניה היא ניצול הרבה יותר טוב של הזמן.

כן אבל זה לאו דווקא לקורס עצמו, סתם להעשיר את הידע לא יזיק... אם זה באמת כל כך לא חשוב אני באמת אעבור כמו שהמליצו להכנה לפסיכומטרי למרות שזה ממש מוקדם לי ואין לי ראש לזה חח

בעקרון כל מה שרשום בפורטל קילוגרם יספיק לך..

תקרא קצת באינטרנט על אנוטמיה של הגוף ועל פיזולוגיה ..כל השאר כבר זה בקלות בקורס..

בעקרון אין יותר מידי מה ללמוד מחוץ לקורס..

תחפש חומר על מבנה התא , ATP , מעגל אנרגיה בתא

אלו הדברים שאיכשהו יכולים ליהיוות לך מסובכים בקורס השאר חרטא

פסיכומטרי יבוא אחרי.. נתחיל בקורס ואז בעזרת השם אני מתכנן על לעבוד בתחום בעיקר בתור עבודת סטודנט (ותחביב)..
אח"כ נאלץ להתמודד עם פסיכומטרי ותואר.

אתה יודע שכדי לעבוד בעבודת סטודנט... כדאי גם להיות סטודנט.

סטודנט במקצוע פרקטי ומבוקש (לאו דווקא הבחירה המתבקשת) צורך פסיכו.

בכל מקרה בהצלחה

• פותח/ת השרשור
אתה יודע שכדי לעבוד בעבודת סטודנט... כדאי גם להיות סטודנט.

סטודנט במקצוע פרקטי ומבוקש (לאו דווקא הבחירה המתבקשת) צורך פסיכו.

בכל מקרה בהצלחה
חחח ברור.. אני יודע שהסדר קצת הפוך ואני חסכתי מכם קצת פרטים שבטח לא יעניינו פה את רובכם על התכנונים שלי לעתיד.. וזה סתם גלש מהנושא, אז תודה בכל אופן. מצאתי את מה שחיפשתי אני מאמין 😃

אתה רוצה שאני אשלח לך חוברת אנטומיה שכיום בקורס במכללת קיי?

אתה רוצה שאני אשלח לך חוברת אנטומיה שכיום בקורס במכללת קיי?
יש מצב שיש לך אולי קצת חומר בפיזיולוגיה?
ידוע לך היכן ניתן למצוא חומר על ATP/CP
היום הסבירו לנו ואני ממש מבולבל

יש מצב שיש לך אולי קצת חומר בפיזיולוגיה?
ידוע לך היכן ניתן למצוא חומר על ATP/CP
היום הסבירו לנו ואני ממש מבולבל
פשוט תכתוב פיזיולוגיה של המאמץ PDF בגוגל או מצגת.

אין להקפיץ שרשורים ישנים, ו-2012 זה אכן ישן.
ננעל.

מצב
השרשור נעול
Back
למעלה תחתית