איזה חברת סלולר אתם?

VoClaS

משתמש קבוע
1,450
14
נק' מוניטין:
1,761
1,450
14
אני כרגע בפלאפון עם כל המשפחה.
חבר שלי שגם באותו מצב כמוני עבר לפני כחודשיים להוט מובייל ואז התקשרו אליו מפלאפון ונתנו לו הכל כלול (אינטרנט,שיחות,הודעות)
ב80 שקל (וזה בקטגרויית מבצעים לחיילים)
אני התקשרתי לפני שבוע ודיברתי עם נציגה ואותו מבצע של הכל כלול במסלול של חיילים 99 שקל. אמרתי לה שחבר שלי יש לו אותו דבר והיא אמרה שהמבצע הזה פג תוקף.
יש סיכוי להוריד אותם לזה ?
יש לכם חבילות יותר טובות?

איך גולן טלקום\הוט מובייל? כי ישלהם מבצע חצי שנה ראשונה ב50 שקל ואז 99 שקל שזה גם אחלה
אבל העיקר שלי הוא אינטרנט (הכי חשוב) ושיחות
מי שיש לו אותם - ישלכם בעיות קליטה או אינטרנט ?

סלקום לצערי...
לפי מה שהבנתי גולן אחלה וגם הוט (אבל פחות)- השירות מצויין ואין הרבה בעיות. אם יש בעיות ברשת הם נשענים על סלקום. אם יש לך מודם טוב באנדרואיד גם במקלט תהיה לך אחלה קליטה.
לפי מה שהבנתי הם אחלה ומאד רוצה לעבור אליהם.

גולן משתמשת בכל הרשתות ולא רק בסלקום. מכאן היתרון הטכנולוגי.

גולן לקום מצויין אין בעיות קליטה. שום חיובים מיותרים ושום בלגנים.

הייתי בהוט מובייל ועברתי לגולן טלקום בגלל שהקליטה בהוט מובייל הייתה גרועה ובגולן תלקום הקליטה והכל פשוט תענוג ממקלט אטומי אני מקבל קליטה...
לגבי פלאפון הם אומרים לך שהכל כלול ב99 שקל אבל זה לא ממש נכון פתאום בסוף החודש אתה מקבל חיוב על 200 אחרי זה שואל למה והם אומרים לך שהייתה לך גלישת תוכן וגלישת זיבי סך הכל גולן טלקום בינתיים נראים כהחברה הכי טובה

אני ביו פון.
חבילה ללא הגבלה,79ש''ח,ואם אתה קונה במגה,אלונית,ועוד חנות ששכחתי את שמה,על כל 250ש''ח שאתה קונה עם כרטיס YOU(הירוק) במגה וכו',מורידים לך 5 ש''ח מהמחיר.
וגם למי שיש כרטיס אשראי של YOU,יש מבצעים...
תיכנס לאתר שלהם ותברר.

אני ביו פון.
חבילה ללא הגבלה,79ש''ח,ואם אתה קונה במגה,אלונית,ועוד חנות ששכחתי את שמה,על כל 250ש''ח שאתה קונה עם כרטיס YOU(הירוק) במגה וכו',מורידים לך 5 ש''ח מהמחיר.
וגם למי שיש כרטיס אשראי של YOU,יש מבצעים...
תיכנס לאתר שלהם ותברר.
יש האטה של האינטרנט אחרי 3 GB? אם כן יש חבילה ללא האטה?

אני בהוט מובייל אבל עובר בגלל המבצע של גולן וכי הוט לא מוכנים לתת ללקוחות קיימים את אותו מחיר.

המחירים בארץ זה פשוט בדיחה, לפני המהפך ואחרי המהפך. אני משלם $150 על 2 קווים אחד עם 2GB DATA השני עם 300MB ותוכנית משותפת של 700 דקות (בארה"ב שיחה נכנסת נחשב כחלק מחבילת הדקות).
אבל כן, יש לנו אייפונים ב $200 ($250 עם מיסים) עם חוזה לשנתיים, ממש מציאה.
אז פעם הבאה שאתם בוכים שאייפון עולה בארץ 4000 שקל ובארה"ב "רק" 2700 (או $250 אם עושים חוזה), תזכרו שטוחנים אותנו יפה מאוד בחוזה הזה כל חודש כך שיוצא שאנחנו משלמים על 3 או 4 אייפונים עד לכל סיום חוזה.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית