הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ epinephrine

Rabbit nervous

משתמש קבוע
1,215
111
נק' מוניטין:
384
1,215
111
הרקולס
epinephrine יש סיבה לשלב את זה בזמן בסקייל או להשתמש בזה כחומר בזמן מסיום בכלל?

שאלת שאלה מאוד כללית, אני מציע שתנסח אותה מחדש.
האם הכוונה שלך בתור חומר לחיטוב ?
כעוזר לחיטוב ?
כממריץ ?
בסיום סיקל לשימור שריר ?
בשימוש בסייקל מסה ?

תתנסח מחדש.

Epinephrine = אנדרנלין. לא רואה שום סיבה להזריק לעצמך חומר כזה הן בשביל מסה והן בשביל חיטוב.
זה לא "סתם" ממריץ ואלך יותר רחוק ואומר שרק חולי נפש ישלבו אותו בשביל לקבל יותר מרץ ביומיום. יש חומרים פחות מסוכנים ממנו לתת לך "מרץ" ביומיום.

• פותח/ת השרשור
Epinephrine = אנדרנלין. לא רואה שום סיבה להזריק לעצמך חומר כזה הן בשביל מסה והן בשביל חיטוב.
זה לא "סתם" ממריץ ואלך יותר רחוק ואומר שרק חולי נפש ישלבו אותו בשביל לקבל יותר מרץ ביומיום. יש חומרים פחות מסוכנים ממנו לתת לך "מרץ" ביומיום.

עכשיו הגיע לאוזנים שלי בחור ששילב בסקייל חיטוב שלו.
פשוט היה לי מוזר באתי לשאול על מידע.

בקרוב עלולה להגיע לאוזניים שלך שמועה על מותו בטרם עת.
אני יכול להבין את השימוש באדרנלין עקב שחרור קטכולאמינים מרובים אשר תורמים בשריפת שומן במיוחד עיקש.

בקרוב עלולה להגיע לאוזניים שלך שמועה על מותו בטרם עת.
אני יכול להבין את השימוש באדרנלין עקב שחרור קטכולאמינים מרובים אשר תורמים בשריפת שומן במיוחד עיקש.
גם את זה אני לא יכול להבין. למה לא ללכת על DNP וזהו?

כי ל DNP יש פשוט מוניטין יותר גרוע , למרות שזה טיפשי.
אני אישית הייתי הולך על DNP , אני מתכנן לבצע ניסוי על עצמי בקרוב, אשתף בתוצאות
מוניטין גרוע בלי הוכחות. אף אחד לא מת או קרה לו משהו בריאותי מנטילה של DNP במינונים של עד 600-800 מ"ג. יש אפילו אחד חולה נפש שעוקב אחרי כל פיסת מידע על DNP בפורום של לייל ונראה לי כותב ספר על החומר עם כל המידע שהוא השיג. כל מי שמת עד היום היו אנורקסיות חסרות עתיד שלקחו 1.5-2 גרם ומתו באמבטיות קרח למינהן.

מאיפה מביאים מידע פרקטי על DNP?
יש בודיבילדרים שאשכרה משתמשים בזה?לא מצליח להבין את הסיטואציה שבה אתה מחליט ללכת על זה

בחו"ל יש מלא שמשתמשים בזה. יש פרוטוקול מאוד מפורט איך לעבוד עם החומר. אני ראיתי כמה תוצאות בפורומים בחו"ל ונראה לי פצצה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית