הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר התייעצות חבר'ה...

• פותח/ת השרשור Fire
  • פורסם בתאריך
F

Fire

אורח
0
0
נק' מוניטין:
0
0
0
חג שמח לכולם...
יש לי התייעצות קטנה, הסייקל יצא לדרך ביום שישי ואני כולי באטרף רק מהבחינה הפסיכולוגית...
יום שישי עשיתי זריקה של טסט' 250 מ"ג וזריקה של דקה 300 מ"ג.את הטסט' אני אזריק כנראה מחר בבוקר עוד 250 מ"ג, השאלה שלי היא כזאת... מה לעשות עם הדקה? להזריק מחר ממש מעט ואז ביום שישי להתחיל לחלק את הזריקות שווה בשווה, או שפשוט לחכות עד יום שישי ורק להעלות טיפה את המינון ל-400 מ"ג וככה להשאר זריקה אחת בשבוע של דקה, מה אומרים?
ודרך אגב הדיאנבול נותן בראש נראה לי... או שאני באמת באטרף...

אתה לוקח סוסטנון? כי אם לא מה הקטע פשוט תזריק את הטסט והדקה באותם ימים אם אתה לוקח סוסטנון ומזריק סוסטנון EOD אז תמשיך להזריק את הדקה פעמיים בשבוע נגיד שני וחמישי 300 מג ואת הסוסטנון EOD אם תזריק דקה פעם בשבוע יקח לך הרבה יותר זמן ליראות תוצאות ממנו

דוגמא:
דקה פעמיים בשבוע בשני וחמישי 300מג
סוסטנון 250 מג EOD
או אם זה טסט אנטט

שני וחמישי 250מג טסט ו 300 מג דקה

זה הכל אין צורך להכנס לסרטים ודרק אגב פעם הבאה תתכנן את הסייקל ואז תתחיל אותו ולא ההיפך

• פותח/ת השרשור
אחי... אני משתמש בטסט', דקה ודיבול... אין סוסטנון...
פשוט עשיתי את שתי הריקות ביום שישי... ותיכננתי לעשות שתי זריקות של טסט' כל את 250 מ"ג בשבוע... ואת הדקה תיכננתי לעשות גם שתי ריקות בשבוע שכל ריקה תהיה 200 מ"ג... אבל ביום שישי חבר הזריק לי 300 מ"ג דקה.... ולכן ההתלבטות שלי האם להזריק מחר כמות קטנה של דקה ולהגיע ל-400 מ"ג... ואז ביום שישי להזריק שוב.. והפעם 200... או שפשוט להשאר עם הדקה פעם בשבוע זריקה של 400 מ"ג..... כמו שציינתי קודם, הדקה הוזרקה ביום שישי בכמות של 300 מ"ג... מבין אחי?
ותודה על התגובה המהירה...

אם עשית רק זריקה אחת,תעצור את הסייקל תבריא כמו שצריך ואז תחזור. אני יודע שזה מבאס אבל אם אתה חולה ומזריק אפשר להגיד שאתה זורק את החומר לפח כי אימונים כמו שצריך לא יהיו לך.
אז כמו שאמרתי זריקה אחת זה שטויות לא קרה כלום,תחלים כמו שצריך קח ויטמנים ותחזור לתת בראש.

ולגבי הזריקות,לא בדיוק הבנתי מה כתבת. אבל אם אתה מזריק כמות מסויימת זה אותה כמות לאורך כול הסייקל(ברוב החומרים) זה לא פעם ככה פעם ככה.
תזריק ראשון: דקה פלוס טסט
תזריק רביעי: דקה פלוס טסט

וסגרת עניין מה אתה מסתבך

אחי... אני משתמש בטסט', דקה ודיבול... אין סוסטנון...
פשוט עשיתי את שתי הריקות ביום שישי... ותיכננתי לעשות שתי זריקות של טסט' כל את 250 מ"ג בשבוע... ואת הדקה תיכננתי לעשות גם שתי ריקות בשבוע שכל ריקה תהיה 200 מ"ג... אבל ביום שישי חבר הזריק לי 300 מ"ג דקה.... ולכן ההתלבטות שלי האם להזריק מחר כמות קטנה של דקה ולהגיע ל-400 מ"ג... ואז ביום שישי להזריק שוב.. והפעם 200... או שפשוט להשאר עם הדקה פעם בשבוע זריקה של 400 מ"ג..... כמו שציינתי קודם, הדקה הוזרקה ביום שישי בכמות של 300 מ"ג... מבין אחי?
ותודה על התגובה המהירה...

עזוב אותך אתה מתעסק בשטויות למשך כל הסייקל תזריק פעמיים בשבוע דקה ופעמיים בשבוע טסט
דהיינו שני וחמישי 250 מג טסט 200 מג דקה מה זה משנה אם חבר שלך הזריק לך 300 בזריקה אחת זה שטויות תמשיך אם המינונים הרגילים זה הכל ועוד משהו למה אתה לא מערבב את הטסט ודקה באותו מזרק למה להזריק בזריקות שונות גם טסט וגם דקה לא חבל על הכאבים והעתעסקות?

זה בסדר לערבב חומרים אתה יודע:)

למה אתה מזריק כול חומר בנפרד אתה אוהב להרגיש כמו מסננת? תזריק את שתי החומרים ביחד
תשאב את הטטס שלך תחליך מחטים(ירוקות) ותשאב עוד 1 סיסי של הדקה תחליף שוב מחטים(הפעם לכחולה לצורך הזרקה)ותן בראש חבל להפוך את הטוסיק למסננת

• פותח/ת השרשור
אם עשית רק זריקה אחת,תעצור את הסייקל תבריא כמו שצריך ואז תחזור. אני יודע שזה מבאס אבל אם אתה חולה ומזריק אפשר להגיד שאתה זורק את החומר לפח כי אימונים כמו שצריך לא יהיו לך.
אז כמו שאמרתי זריקה אחת זה שטויות לא קרה כלום,תחלים כמו שצריך קח ויטמנים ותחזור לתת בראש.

ולגבי הזריקות,לא בדיוק הבנתי מה כתבת. אבל אם אתה מזריק כמות מסויימת זה אותה כמות לאורך כול הסייקל(ברוב החומרים) זה לא פעם ככה פעם ככה.
תזריק ראשון: דקה פלוס טסט
תזריק רביעי: דקה פלוס טסט

וסגרת עניין מה אתה מסתבך

חולה?!!?!?!?!? 😣
לא אמרתי שאני חולה... חחחחח
ותודה חבר'ה... מחר נזריק גם טסט' וגם דקה בזריקה אחת.... =]
מחכה לזה.....

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית