הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

מסע בראשית .

סקוואט

משתמש מתחיל
55
5
נק' מוניטין:
5
55
5
אוקיי אז ב 7.1 אני יוצא למסע בראשית (למי שלא מכיר מסע ברגל מהדרום למרכז , מסע של שבוע) , ויש בעיות כמובן - איך אני מספק את האוכל שאני צריך בזמן הזה , איך אני מתאמן בזמן הזה , האם יש פתרונות למישהו שכבר יצא ? או סתם למישהו שחשב על משהו ? תודה רבה .

אל תתאמן, משבוע לא יקרה לך כלום.
תדאג לאכול הרבה חלבונים ולאכול גם את הקלוריות ששרפת במסע.

• פותח/ת השרשור
בכל זאת , אין לי מקור זמין בשבוע הזה של אוכל חוץ מחטיפים או דברים שאני אקנה בדרך בחנויות , אוכל אמיתי לא יהיה איתי וזה מה שבאסה .

לא נורא זה ממש חוויה , תלך מקסימום תעשה שכיבות סמיכה עם משקל כל ציני וורצאיות ומתח גם ומקבילים אפשר לאלתר
באוכל כמו שאמרו לך תנסה להפיק את המיטב , והכי חשוב תהנה.

לא נורא זה ממש חוויה , תלך מקסימום תעשה שכיבות סמיכה עם משקל כל ציני וורצאיות ומתח גם ומקבילים אפשר לאלתר
באוכל כמו שאמרו לך תנסה להפיק את המיטב , והכי חשוב תהנה.
אני חושב שמיותר להתאמן בשבוע הזה, גם ככה זה פאקינג שבוע של מסע, תתמקד באוכל, תנסה לדחוף כמה שיותר חלבון.

אני חושב שמיותר להתאמן בשבוע הזה, גם ככה זה פאקינג שבוע של מסע, תתמקד באוכל, תנסה לדחוף כמה שיותר חלבון.
אני אישית לא יכול בלי לעשות כלום, לאכול בטיול הזה כמו שאמרו אי אפשר לאכול נורמלי בכלל .

אני אישית לא יכול בלי לעשות כלום, לאכול בטיול הזה כמו שאמרו אי אפשר לאכול נורמלי בכלל .
למה?
הייתי בטיול הזה לפני שנתיים ורק היום הראשון אכלנו כמו סודנים, בשאר הימים היה חדרי אוכל עם אחלה של אוכל.

Back
למעלה תחתית