הצפייה בשרשורים באתר מוגבלת למשתמשים שאינם רשומים למערכת

ייעוץ מים בקטריוסטטי-האם הבנתי נכון?

טסלטה

משתמש פעיל
323
9
נק' מוניטין:
17
323
9
שאלתי כזאת:ברשותי ויאל של 10מ"ל מים בקטריוסטטים.
כוריגון 5000.
באם אני מערבב את האבקה עם המים המצורפים זה בעצם 5000iu עכשיו אני לוקח את זה ומזריק את זה לויאל של המים הבקטריוסטטים יוצא לי 500iu.
האם את הויאל הזה אני יכול לשמור במקרר ולהשתמש לאורך הסייקל?

שאלתי כזאת:ברשותי ויאל של 10מ"ל מים בקטריוסטטים.
כוריגון 5000.
באם אני מערבב את האבקה עם המים המצורפים זה בעצם 5000iu עכשיו אני לוקח את זה ומזריק את זה לויאל של המים הבקטריוסטטים יוצא לי 500iu.
האם את הויאל הזה אני יכול לשמור במקרר ולהשתמש לאורך הסייקל?

ממש לא.
אם אתה משתמש במים שצורפו בפרגניל ואחרי זה מוסיף אותם לעוד 10 מ"ל של מים בקטריוסטטיים אז זה כבר 11 מ"ל וזה לא יוצא 500.

מה שאתה צריך לעשות זה לשאוב 1 מ"ל מהמים שברשותך ולדלל עם אבקת הפרגניל - אחרי זה תדלל את ה 1 מ"ל שיש לך מוכן בשאר ב9 מ"ל שנשארו לך בבקבוק. ואז יש לך 10 מ"ל שכל 1 מ"ל = 500

אתה מטעה.

הבחור שלא משיג מים, היה צריך לדאוג שיהיה לו את כל הדברים לפני שהוא עושה משהו, לא חושב?
לא מבין איך נתקעתם בלי מים בחיי, מה קודם קונים חומרים ואח"כ דואגים לPCT?
זה כמו לעשות סקס ואחרי זה לדאוג לאיפה משיגים קונדום.

בכל אופן לשבת, הנה כמה שיטות להשגת מים:
1. לרשום בגוגל BACTRIOSTATIC WATER BUY. יש כל-כך הרבה מקומות שמוכרים את זה, ושולחים כך שאין בעיה. (קחו ויזה מאבא)
2. ללכת לבית מרקחת (לא סופר-פארם) ולבקש לרכוש, אם אתה ילד סביר שלא ימכרו לך.
3. ללכת למי שקנית ממנו את הפרגניל ולבקש ממנו מים!
4. לספר לאחות בקופ"ח שאשתך עוברת טיפולי פוריות ואתה צריך להזריק לה פרגניל אבל האמפולה עם המים נשברה לך בטעות ואם היא יכולה לארגן לך אמפולה.
5. אם אתה ממש נואש יש בת"א מרכזים לנרקומנים שמספקים להם מחטים נקיות ומים בקטריוסטטיים להזרקה, רק תצהיר שאתה משתמש.
6. לדאוג לכל הדברים לפני שעושים משהו...

וזה ככה לשבת מצווה.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
חברים למען הספק אם הבחור היה ניכנס לפורום מכירות היה רואה שפירסמתי שמי שצריך אני מוכן לתת גם בחינם ואין עיענות.היו לי מספיק עד לפני שבועיים ויש עוד 10 מ"ל שאני מוכן לתת חינם.

דרך אגב אביעד תודה

חברים למען הספק אם הבחור היה ניכנס לפורום מכירות היה רואה שפירסמתי שמי שצריך אני מוכן לתת גם בחינם ואין עיענות.היו לי מספיק עד לפני שבועיים ויש עוד 10 מ"ל שאני מוכן לתת חינם.

דרך אגב אביעד תודה

אני אשמח לקבל אותם... בכיף
תמיד יש לי מה לעשות עם עוד מים

הבחור שלא משיג מים, היה צריך לדאוג שיהיה לו את כל הדברים לפני שהוא עושה משהו, לא חושב?
לא מבין איך נתקעתם בלי מים בחיי, מה קודם קונים חומרים ואח"כ דואגים לPCT?
זה כמו לעשות סקס ואחרי זה לדאוג לאיפה משיגים קונדום.

בכל אופן לשבת, הנה כמה שיטות להשגת מים:
1. לרשום בגוגל BACTRIOSTATIC WATER BUY. יש כל-כך הרבה מקומות שמוכרים את זה, ושולחים כך שאין בעיה. (קחו ויזה מאבא)
2. ללכת לבית מרקחת (לא סופר-פארם) ולבקש לרכוש, אם אתה ילד סביר שלא ימכרו לך.
3. ללכת למי שקנית ממנו את הפרגניל ולבקש ממנו מים!
4. לספר לאחות בקופ"ח שאשתך עוברת טיפולי פוריות ואתה צריך להזריק לה פרגניל אבל האמפולה עם המים נשברה לך בטעות ואם היא יכולה לארגן לך אמפולה.
5. אם אתה ממש נואש יש בת"א מרכזים לנרקומנים שמספקים להם מחטים נקיות ומים בקטריוסטטיים להזרקה, רק תצהיר שאתה משתמש.
6. לדאוג לכל הדברים לפני שעושים משהו...

וזה ככה לשבת מצווה.

אני על הריצפה, מת ! שוכב לא זז.....באמת אתה יצירתי מאוד! מוניטין !!

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית