הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

קילה כתוצאה מעצירת נשמה

אריאל

משתמש משקיע
5,646
1,405
נק' מוניטין:
7,624
5,646
1,405
היום מישהו סיפר במכון שהוא קבל קילה בגלל שהוא עצר את הנשמיה בבנץ' במזן ההורדה ו"לאוויר לא היה לאיפה לצאת" וכלן הוא קיבל קילה , עכשיו השאלה היא האם יש בזה משהו נכון ? או סתם מיתוס<? כי הוא אמר " אמרו לי שזה יכול להיות בגגל האיגרוף תאלינדי אבל זה מהבנץ' אני מאמין ".

הכוונה בנשימה היא כמו בסקוואט בדיוק ...שאתה עוצר את הנשימה ולקראת הסוף מוציא את האוויר (איפה שקשה) .

זה יכול לקרות. כן. אצל אנשים שיותר מועדים לפציעה מסוג זה.
מי שמקבל קילה באימוני כח כנראה היה מקבל אותו גם מלהרים משהו בבית.

זו הסיבה שיש כאלה שלא ממליצים על וולסלבה, אפילו בשירותים. אבל כמו שנאמר, הרבה האנשים מקבלים קילה גם לא מהרמת משקלים כבדים.

• פותח/ת השרשור
זה יכול לקרות. כן. אצל אנשים שיותר מועדים לפציעה מסוג זה.
מי שמקבל קילה באימוני כח כנראה היה מקבל אותו גם מלהרים משהו בבית.
אז מה עושים איך נושמים ?

זו הסיבה שיש כאלה שלא ממליצים על וולסלבה, אפילו בשירותים. אבל כמו שנאמר, הרבה האנשים מקבלים קילה גם לא מהרמת משקלים כבדים.
אז מה עושים איך נושמים ?

• פותח/ת השרשור
יש כל מיני טכניקות אחרות. לומר לך את האמת, מעולם לא התעניינתי יותר מדי. אני לא יודע כמה הגנטיקה משחקת כאן תפקיד.
אז אתה אומר קורה , קורה - לא קורה לא קורה ? אין אופציות איך להימנע ? או משהו כזה ?

• פותח/ת השרשור
לא אומר, אין לי מושג איך נמנעים מזה לגמרי, אבל זו פציעה שכיחה וצריך לקחת אותה בחשבון.
לא הבנתי עדיין זה אומר שאפשר לנשום ככה (שאיפה עמוקה , החזקת האוויר ושחירור לקראת סוף החזרה) או שלא מומלץ ?

Back
למעלה תחתית