ייעוץ הבלטת השרירים

אם אתה מיתכוון אל מתי רואים יותר את השרירים אז בוודאי בתקופת חיטוב כי שם את מצמצם יותר את האחוזי שומן שלך..

אין אפשרות לעלות מסה נקי?....הכוונה כמה שפחות לעלות אחוזי שומן ואז השרירים יבלטו

כמובן שאפשר, קודם כל חשב לך תחזוקה (תעבור על המדריכים בנעוצים) תוסיף 300-500 קלוריות ותעקוב אחרי משקל גוף. אם אין שינוי במשקל תוסיף עוד קלוריות.

• פותח/ת השרשור
כן זה התכנון אבל אני תכננתי על משהו כמו 150 קלוריות יותר.....300 קלוריות אני עולה בערך קילו בחודש זה בסדר?

עלייה במסת השריר היא לערך חצי קילו עד קילו בחודש בצורה נקייה יחסית, כמובן משתנה בהתאם לוותק האימונים, גנטיקה ועוד.

1 ק"ג של שריר לא שווה ל 1 ק"ג של שומן
7000-7700 קלוריות = 1 ק"ג שומן
3500-5000 קלוריות = 1 ק"ג שריר (וכששריר מתפרק זה בכלל משהו כמו 1200 קלוריות ל1 ק"ג)

• פותח/ת השרשור
רגע אז לא הבנתי משהו, אני לקחתי קילו כ-7000 קלוריות לערך. יש לי פה איזה פאק בהבנה. כמה אני צריך לאכול מעל התפריט הנייטרלי כדי לעלות חצי קילו בחודש? חצי קילו של שריר?

אי אפשר לדעת, 500 מעל התחזוקה בתור התחלה זה יהיה בסדר.
150 מעל התחזוקה זה מעט מאוד עקב אי ידיעה מדוייקת של תחזוקה יש פה חשש שתשאר בסוף יום אפילו בשלילי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי אותך......

כלומר עם החישוב של הנייטרלי שלי כולל אימונים בממוצע הוא 2250 קלוריות ליום אז לאכול בסביבות ה- 2700-2800 קלוריות. סבבה...תודה רבה משה תותח אתה!

הבנתי אותך......

כלומר עם החישוב של הנייטרלי שלי כולל אימונים בממוצע הוא 2250 קלוריות ליום אז לאכול בסביבות ה- 2700-2800 קלוריות. סבבה...תודה רבה משה תותח אתה!
כן וביום אימון תוסיף בהתאם...

• פותח/ת השרשור
יש לי תפריט קבוע גם ליום אימון וגם ליום בלי אימון הוא- זה תפריט משוקלל כלומר ממוצע כולל אימונים. אני יכול להסתמך על זה?

יש לי תפריט קבוע גם ליום אימון וגם ליום בלי אימון הוא- זה תפריט משוקלל כלומר ממוצע כולל אימונים. אני יכול להסתמך על זה?

אין צורך בימים ללא אימון לאכול שונה. תבנה תפריט, תצמד אליו ותראה אם יש שינוים במשקל גוף, במידה ואין תתחיל להוסיף בהדרגה קלוריות.

• פותח/ת השרשור
אז מה שאתה אומר זה תפריט קבוע. להצמד אליו בכל ימי השבוע ללא קשר לימים עם אימון ובלי אימון. מה שכן את הניטרלי אני מחשב כממוצע של הוצאה ביום רגיל וביום של אימון, הבנתי נכון?

יום ללא אימון -2025
יום עם אימון(משקולות+אירובי)- 2470~

4 אימונים בשבוע. ההמוצע יוצא:2270~ קלוריות. אז את זה אני לקוח כנייטרלי ומוסיף לו 300-500 קלוריות וזה התפריט למסה שלי. אני צודק?

אני הייתי עושה אחרת, הייתי פשוט מוסיף ביום אימון ארוחה לאחר האימון ולא אוכל אותה ביום ללא אימון.

• פותח/ת השרשור
זה אפשרי אבל יש לי מגבלה אחרת. האימון יכול להתבצע רק בשעות הערב כלומר 6 וחצי אני מסיים אימון בסביבות 8 ובסביבות 10 וחצי הולך לישון כדי שיהיה לי לפחות 7 שעות שינה אז יוצא שאחרי אימון יש לי זמן רק לארוחה אחת. הלא כך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית