הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

Opus Deus

• פותח/ת השרשור temp
  • פורסם בתאריך
מצב
השרשור נעול
  • פותח/ת השרשור
אני פשוט מחפש תחליף לפרונט סקוואט שאני מפחד אפילו להתחיל לעשות בתוכנית שלי, בגלל שהוא בא אחרי 4 סטים של דדליפט ו4 סטים של לחיצת רגליים - 12 חזרות.
בנתיים התחלתי לעשות לאנג'ים במקום, אבל אני לא בטוח שזה תחליף הולם לתנועה של סקוואט.
בנתיים אני אשאר עם לאנג'ים 😣

אין מה לפחד תתחיל רק עם מוט ותוסיף לאט לאט משקל , תלמד את התנועה לי היא יותר טבעית מהסקוואט הרגיל .

• פותח/ת השרשור
אני הייתי עושה פרונט סקוואט בסמית', זה אחלה

ואיפה אתה רוצה להכניס את הפרונט סקוואט?

בסמית ? אף פעם לא שמעתי על משיהוא שעושהפרונט שם , נראה לי גרוע בדיוק כמו סקוואט רגיל בסמית ...

לא הסתדרתי עם הטכניקה, כמה שהייתי מנסה לא הייתי מצליח. היה כואב לי בכתפיים, לא הצלחתי לשמור על יציבות בקיצור פשוט לא הלך וניסיתי המון.
עברתי לסמית' ודווקא אחלה

• פותח/ת השרשור
לא הסתדרתי עם הטכניקה, כמה שהייתי מנסה לא הייתי מצליח. היה כואב לי בכתפיים, לא הצלחתי לשמור על יציבות בקיצור פשוט לא הלך וניסיתי המון.
עברתי לסמית' ודווקא אחלה

כן בסקוואט מופעל לחץ על כתפיים , והוא התרגיל הכי קשה מבחינת טכניקה חוץ מהרמות אולימפיות .
אני מציע לך לעבור לחופשי עם פחות משקל ועם הכתפיים עושות לך בעיות תעבוד high bar .

• פותח/ת השרשור
לא חושב שיש בעיה בלאנג'ים, פשוט כאבה לי הברך יום אחרי וזה דבר שלא קרה לי הרבה זמן גם אחרי אימונים רגליים.

אגב לאנג'ים זה לדעתי תרגיל הרבה יותר תובעני מאשר פרונט סקוואט , העבודה של המייצבים חזקה מאוד והגלוטס עובדים כמו מטורפים , אחרי לאנג'ים אני בקושי זז .

אגב לאנג'ים זה לדעתי תרגיל הרבה יותר תובעני מאשר פרונט סקוואט , העבודה של המייצבים חזקה מאוד והגלוטס עובדים כמו מטורפים , אחרי לאנג'ים אני בקושי זז .
זהו התרגיל היחידי שנותן לי פאמפ מטורף בארבע ראשי,בחילות,סחרחורות,חוסר חמצן,זיעה,ושבוע שעבר הקאתי את הנשמה אבל לא לפני שסימתי את כל הסטים 😃

זה לא רק זה,
בגלל שזה תרגיל שלישי באימון אז אני לרוב צריך לחכות שיפנו את הכלוב ואין לי זמן לחכות שמישהו יסיים עם הכלוב באמצע האימון שלי, מילא בתחילת האימון אבל לחכות באמצע? בגלל זה עוד סיבה למה עדיף לאנג'ים

אין שום צורך בכלוב בשביל לבצע פרונט סקוואט, מדובר בתרגיל שקל מאוד להיפטר בו מהמוט.

• פותח/ת השרשור
אין שום צורך בכלוב בשביל לבצע פרונט סקוואט, מדובר בתרגיל שקל מאוד להיפטר בו מהמוט.

צריך כלוב בשביל להתחיל את התרגיל לא נח לעשות קלין כל פעם ובטח במשקלים גבוהים .

צריך כלוב בשביל להתחיל את התרגיל לא נח לעשות קלין כל פעם ובטח במשקלים גבוהים .

יש חמורים.
כלוב זה בשביל שאם אתה מגיע לכשל ונתקע למטה.

פרונט סקוואט אחלה תרגיל הרבה יותר קשה מבאק סקוואט (לפחות בשבילי)
מי שרגיל לסקוואט של ריפטו התקשה להתרגל לתנועה החדשה. זה שונה בצורת הירידה והעלייה, אתה משתמש הרבה פחות בתחת ויורד בערך ישר.

• פותח/ת השרשור
יש חמורים.
כלוב זה בשביל שאם אתה מגיע לכשל ונתקע למטה.

פרונט סקוואט אחלה תרגיל הרבה יותר קשה מבאק סקוואט (לפחות בשבילי)
מי שרגיל לסקוואט של ריפטו התקשה להתרגל לתנועה החדשה. זה שונה בצורת הירידה והעלייה, אתה משתמש הרבה פחות בתחת ויורד בערך ישר.

חמורים , נו ברצינות הלוואי עלינו בחדרי כושר חמורים בקושי כלובים יש בארץ .
תזכור שלא כולם מתאמנים במכונים להרמות אולימפיות .

• פותח/ת השרשור
😆
מי ישמע מה יש אצלי זה עוד שנייה מתפרק.

בכול מקרה למה שלא תמצא באמת איזה מכון כזה שמתאים לך? איך אתה בכלל מסתדר בכול הקאנטרים המסריחים האלה?

שאני משלם 300 שקל לשנה , אני אומר תודה על הכלוב היחידי ולא מתלונן .
בכל מקרה אני מעיף או נדחף כל פעם שאני בא להתאמן.

• פותח/ת השרשור
2.10.2008
מקסימום פלג גוף תחתון
דדליפט עבודה עד ל210 קילו , ניסיתי 215 ולא זז . אני שונא מחסומים פסיכולוגים את ה210 העפתי בקלות .
פרונט סקוואט - 4 סטים 8 חזרות 80 קילו + 2 סטים קילו90 8 חזרות
גוד מורניג - 4 סטים 15 חזרות 70 קילו .
הפרונט סקוואט והגוד מונינג הותחלו כל פעם בפוואר קלין , והוגד מורניג גם עם ג'רק .
בטן - כל מיני תרגילים עבודה לסיבולת 2 סטים .

• פותח/ת השרשור
210 קילו דדליפט 😲
מכובד רצח, זה עבודה לחזרה אחת אני משער... כמה אתה מרים לחזרות?

לא עובד לחזרות אני באימון דינמי הקרוב הולך לעבוד דדליפט רומני 160 קילו 5X5
ובמקסימום הבא אני הולך במקום מקסימום לנסות לעשות עם 150 קילו 20 סינגלים .

• פותח/ת השרשור
5.10.08
מקסימום פלג גוף עליון .
לחיצת חזה באחיזה צרה : עבודה למקסימום של 120 לחזרה אחת ( נתתי 100 3חזרות ו110 3חזרות ) לא התכוונתי ללכת לחזרה אחת היום אבל הרגשתי טוב , חבל שעשיתי את זה כי כנראה שכבר לא היה לי הרבה כח ובקושי סגרתי את ההרמה .
פלייס : 4 סטים של 12 חזרות דמבלים 30 קילו.
בנט אובר רו + Seated DB "power cleans" - בנט 4 סטים 100 קילו 8 חזרות (היה אמור להיות 95 אבל היה לי בלבול עם הפאונדים אז היה 100 קילו בסוף ) התרגיל השני 4 סטים 8 חזרות עם דמבלים של 18 קילו .
מילטרי פרס - 60 קילו 8 חזרות 3 סטים
שראגס- 4 סטים של 10 חזרות עם 210 קילו (פשוט תרגיל קל , שמתי את רוב המשקולות במכון וגם בקושי הרגשתי , החלק הקשה זה להעמיס ולהוריד את הצלחות )

• פותח/ת השרשור
ה110 קילו ל3 חזרות לא הפריע לסט האחרון? או שזאת הייתה הכוונה?

לא היה כוונה ללכת על חזרה אחת היום , אבל התלבטתי בין ללכת על 115 ל3 לבין 120 ואז להמשיך .
עשיתי טעות לדעתי הייתי צריך ללכת על 115 .
וכן זה הפריע ולכן בקושי סגרתי את ההרמה .

• פותח/ת השרשור
תפסיק להצטנע 👹👹😈🚬🤪🚬👹😈🚬🤪🚬
אני מצפה לסקוואט של 220 קילו עוד פחות מ3 חודשים

כנראה זה ידחה כי אין לי כרגע פוואר ראק , אבל אני מאמין שבדדליפט אני אגיע לפני .
גם עדיף ככה החלק החלש שלי בסקוואט היה הגב ועכשיו אני מחזק אותו .

אתם לא מבינים רק כמה , לעשות סקוואט עם 6 פלטות שהמוט מתנדנד כמו צינור גומי זה פשוט חלום .
אני מאמין שתגיע גם לשם יום אחד, הכל תלוי כמה אתה מוכן להקריב 😆

וברצינות, אני למדתי שלהציב לעצמך מטרה לטווח הרחוק זה סבבה, אבל הכי כדאי לתת לעצמך את הפוש המנטאלי בכך שתציב מטרה ל3-6 חודשים הקרובים שתהיה ריאלית ותתן לך פוש להמשיך עם אותה המוטיבציה

• פותח/ת השרשור
למה אתה מתכוון?
תגיע ל190 סקוואט ותגיד זהו?

האמת כבר עברתי , אבל אני לא יגיד זהו אבל אני יודע שאני לוקח סיכון על הגוף שלי , ספורט באופן כללי גובה מחיר מהגוף וכל אחד צריך לדעת להציב את הגבולות שלו , זה יכול להתבטאות בזמן ,כסף ,שימוש בחומרים או לאיזה רמה אתה מנסה להגיע .
ומה שכתבתי נכון לכל סוגי הספורט ולא רק PL .

• פותח/ת השרשור
אני חשבתי שדיברת על נזק גופני.
אם הסתדרת עד היום אין סיבה שלא תסתדר עוד אלה אם אתה בונה על משהו יותר גדול.

ברור שגם נזק גופני , אף אחד לא ישכנע אותי שדדליפט של 200 קילו זה בריא .

מצב
השרשור נעול

שרשורים דומים

Back
למעלה תחתית