הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

סרטים

vitali02

משתמש קבוע
1,188
21
נק' מוניטין:
861
1,188
21
אני מחפש המלצה לסרטים
עכשיו אני לא מחפש ז'אנר או משהו אני מחפש אוירה של הסרט נגיד למי שראה את הסרט
http://www.imdb.com/title/tt1659337/ - The Perks of Being a Wallflower
או
http://www.imdb.com/title/tt0780504/ - DRIVE
גם "
שמש נצחית בראש צלול"

יש להם משהו משותף יש להם סאונד טראק כזה מהפנט... והסרט כזה נראה שהוא איטי לא יודע כל כך איך להסביר את זה...
מי שראה את הסרטים יכול להיות יבין אותי אם אתם מכירים עוד סרטים כאלו אז תכתבו..
תודה

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
רשימה שחיברתי של סרטים שחייבים לראות:
12 המושבעים,להרוג את המזל,סליפרס,ורטיגו,בנעלי המת,עת להרוג,אחר צהריים של פורענות,אנשי המזימות,אמריקה X,אמריקן ביוטי,החשוד המיידי,שאטר איילנד,התחלה,הדרך לפרדישן,ספרות זולה,כלבי אשמורת,סנאץ',לוק סטוק ושני קנים מעשנים,3:10 ליומה,ממנטו,יוקרה,אמן האשליות,השעה ה25,שניים עשר קופים,השתולים,משחקי שעשוע,קיס קיס באנג באנג, לא ייאמן,סוכריה קשה,פסגת הפחד,עדות שבורה,עיניים עצומות לרווחה,הנוסע,מבצע ואלקירי,חומות של תקווה,גרין מייל,האביר האפל,איש הגשם,לאון,שתיקת הכבשים,כלום גדול,לגעת ביהלום,סיפורו של וויל האנטינג,הרוזן ממונה קריסטו,נהג מונית,ארבעה אחים,סדוק,התפוז המכני,ציידי המחשבות,מועדון קרב,אבק כוכבים,ירח,האיש מכדור הארץ,בחורים טובים,מלכודת לפרקליט,נראתה לאחרונה,סכנה ברחוב ארלינגטון,רוקנרולה,הניצוץ,קן הקוקיה,פול מטאל ג'אקט,סין סיטי,המכונאי 2004,כמה טוב להיות פרח קיר,ארגו,ענן אטלס,החברה הטובים,שבעה חטאים,תפוס אותי אם תוכל,הבריחה מאלקטרז,בשם האב,עד קצה העולם,כף רגלי השמאלית,זה ייגמר בדם,ארץ יבשה,המופע של טרומן,מטען הכאב,עיר האלוהים,אל תוציא מילה,הישאר!,פחד ראשוני,דוני בראסקו,פנדורם,ממזרים חסרי כבוד,כרוניקה של אקדח,פול מטאל ג'אקט,שבילי התהילה,פסיכו,רקוואים לחלום,חלף עם הרוח,רונין,השיחה,הדייר

תהנו מי שישתמש בזה 😃

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית