הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אחר מאמן פיתוח גוף

ishmereny

משתמש מתחיל
50
0
נק' מוניטין:
-20
50
0
היי , 👋

אני מתלבט אם לקחת מאמן שיעזור לי להתפתח במהירות ובצורה נכונה וטובה .

האם זה כדאי ?

תודה לעוזרים !

יש לך פה יעוץ אישי, שלדעתי הרבה יותר מקצועי מרוב המאמנים האישיים ובמחיר הרבה יותר אטרקטיבי.

ממליץ לך על הייעוץ אישי בפורום.

מצטרף להמלצה של הייעוץ אישי באתר.

אם אתה מחפש מאמן שיכין אותך לתחרות לא הייתי הולך על הייעוץ בפורום (לא מזלזל בו בכלל)
אבל אם זה סתם בשבילך ולא בשביל תחרות או משהו, הייעוץ בפורום הוא מעולה

ממליץ על הייעוץ בפורום גם כן.

אם אתה מחפש מאמן שיכין אותך לתחרות לא הייתי הולך על הייעוץ בפורום (לא מזלזל בו בכלל)
אבל אם זה סתם בשבילך ולא בשביל תחרות או משהו, הייעוץ בפורום הוא מעולה
אם הוא שואל כזאת שאלה מן הסתם שהוא לא הולך לעלות על הבמה
ואני גם שמעתי נפלאות על הייעוץ האישי באתר למרות שאני עם מאמן פרטי שלא קשור לייעוץ , לייעוץ האישי באתר יש המון סיפורי הצלחה .

• פותח/ת השרשור
גם אולי להתחרות .
אולי אני אצור קשר עם מאור זרדז .

ייעוץ באתר זו דעתי.

וגם אני ממליץ על היעוץ באתר.

ייעוץ באתר אין פה התלבטות בכלל גם מי בחינת מחיר, גם מי בחינת ידע של המאמנים וגם מי בחינת תוצאות שתקבל...

אגיד לך ככה
היעוץ באתר מביא לך את כל מה שאתה צריך למטרתך ובנוסף נותן לך גם את הידע...בנוסף הוא פתוח לשאלות 24 שעות ביממה.
במידה ותיקח מישהו פרטי להתקשר אליו ב4 בבוקר או בתדירויות של 3-4 פעמים ביום יתנו לך הרגשה לא נעימה+הוא יקח יותר כסף.

ככה שהיעוץ פה הוא באמת זול ונותן את כל מה שצריך..

אם אתה תרצה לעלות על במה..לקראת העלייה אני ממליץ לך ללכת על אחד המתחרים שמציעים יעוץ (אישית הייתי הולך לאנטון,אבל אני רחוק שנות אור מלעלות על במה ככה שזה לא רלוונטי)

אגיד לך ככה
היעוץ באתר מביא לך את כל מה שאתה צריך למטרתך ובנוסף נותן לך גם את הידע...בנוסף הוא פתוח לשאלות 24 שעות ביממה.
במידה ותיקח מישהו פרטי להתקשר אליו ב4 בבוקר או בתדירויות של 3-4 פעמים ביום יתנו לך הרגשה לא נעימה+הוא יקח יותר כסף.

ככה שהיעוץ פה הוא באמת זול ונותן את כל מה שצריך..

אם אתה תרצה לעלות על במה..לקראת העלייה אני ממליץ לך ללכת על אחד המתחרים שמציעים יעוץ (אישית הייתי הולך לאנטון,אבל אני רחוק שנות אור מלעלות על במה ככה שזה לא רלוונטי)

איך יוצרים איתו קשר ואם אפשר בבקשה פרטים עליו

אם אתה הולך למישהו שמתחרה או התחרה תעשה לעצמך טובה ולך למישהו כמו מאור או אנטון, כאלה שהכינו כבר אנשים והם ככל הנראה מספיק בוגרים בעצם.
אל תלך לאיזה ילד בן 17 שהתחרה פעם שמישהו מכאן עושה. זה לשחק עם הבריאות שלך.

Back
למעלה תחתית