הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ אנתת עם מחט אינסולין

• פותח/ת השרשור eliran
  • פורסם בתאריך

eliran

משתמש מתחיל
261
7
נק' מוניטין:
43
261
7
אפשר להזריק טסט אנתת עם מזרק אינסולין?

המחט מספיק ארוכה כדי לחדור לשריר או שעדיף להישאר עם הG23?

אני משתמש בG23 (אגב G23 זה הקוטר של המחט ולא האורך) 1.5 אינץ' להזריק.
לא יודע מה האורך של מחט אינסולין אבל אבל להזרקה תוך שרירית משתמשים בדרך כלל באורך שבין 1-1.5 אינץ' כדי להגיע לשריר(לדוגמה בירך או בישבן).

השמן לא יהיה בתוך השריר הוא יברח לך ואז יהיה לך מן גוש כזה בכתף של שמן משהו מגעיל,
תקשיב פעם הזרקתי טסט אננטט ליד אחורית סייקלים ראשונים וכמו דפוק הקשבתי לחבר מטומטם נהיה לי גושים מגעילים כאלה בידיים האחוריות משהו מגעיל אחי לא ממליץ

• פותח/ת השרשור
רגע אנשים אבל גם פרגניל מזריקים עם מחט אינסולין וזה נחשב תוך שרירי...אז מה ההבדל?

• פותח/ת השרשור
אני חושב שאתה טועה שאתה אומר משפט כמו "פרגניל לא נכנס לתוך השריר כי הוא לא שמן" הרבה פעמים שמעתי פה שפרגניל מוזרק בכוונה תחילה לתוך השריר! אבל בוא נחכה וניראה מה יגידו המומחים...

• פותח/ת השרשור
אחי אני מזריק פרגניל עם מחט אינסולין אני יודע איך היא ניראית וכמה היא נכנסת אין לך בעיה להזריק למשל לכתף ששם אין הרבה שומן עם מחט אינסולין

אתה יכול להזריק עם מחט אינסולין אבל לשריר הכתף בלבד.
הקטע היחידי הוא שזו מחט מאוד דקה וקשה לחומר שומני לעבור דרכה, פשוט לא נוח להזריק את החומר.

• פותח/ת השרשור
אתה יכול להזריק עם מחט אינסולין אבל לשריר הכתף בלבד.
הקטע היחידי הוא שזו מחט מאוד דקה וקשה לחומר שומני לעבור דרכה, פשוט לא נוח להזריק את החומר.

הבנתי אותך....תגיד אביעד אתה מזריק בכל שריר אותו עומק? כלומר, בכתף אתה מכניס את הG23 עד הסוף?

אני בכתף הייתי מכניס 23 G אחד ורבע אינץ, לא עד הסוף, יעני רבע בחוץ, אם יש לך מחטים של 1 אינץ של 23 G הם הכי טובים לכתפיים

הבנתי אותך....תגיד אביעד אתה מזריק בכל שריר אותו עומק? כלומר, בכתף אתה מכניס את הG23 עד הסוף?
אתה צריך להבדיל בין שני דברים שונים.
אורך המחט באינצ'ים ועובי המחט GXx
אתה בחיים לא מכניס מחט ארוכה לשריר קטן המחט צריכה להתאים לשריר.

לא נראה לי שזה עובר מחט אינסולין בכלל...החומר סמיך מידי

הזרקתי פעם לכתף עם מחט אינסולין. קשה מאוד להחדיר את החומר אבל אפשרי.

• פותח/ת השרשור
הבנתי, אז אני צריך לקנות G 23 באורכים שונים...כרגע אני מזריק לקוודס ולגלוטאוס עם אחד ורבע עד הסוף, זה בסדר?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית