הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרשמה לטורנטליץ' פתוחה!

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
למה זה עושה לי שהסיסמא לא טובה? יש ספרות, יש אותיות וגםבגדול וגםבקטן..

תודה. למרות שחוץ מסדרות אין ממש מה להוריד שם.

בוא נראה כמה זמן אני יכול לזייף הפעם לפני שהם עולים עליי.

פעם קיבלתי הזמנה לשם ניסיתי... אין שם מה להוריד כל כך.. רק סדרות שאתה יכול לראות באינטרנט בלי בעיה

מישהו חייב להסביר לי מה הרעש מהאתר הזה? ומה הפואנטה בו? חוץ מלקבל לינקים לטורנטים

מישהו חייב להסביר לי מה הרעש מהאתר הזה? ומה הפואנטה בו? חוץ מלקבל לינקים לטורנטים
הורדות של טורנטים למשחקים\סדרות\סרטים אפילו Blue ray במהירויות מטורפות!!
לאבא של חבר שלי יש מקורי, ועם תוכנה שמזייפת העלאה, כל היום הוא מוריד סרטים של בלו ריי, הוא הוריד משהו כמו 300GB ביום.
להוריד משחקים כבדים יחסית משם, כמו GTA IV, FAR CRY 3 וכו', לוקח בין 15 ל30 דקות.

לאבא של חבר שלי יש מקורי, ועם תוכנה שמזייפת העלאה, כל היום הוא מוריד סרטים של בלו ריי, הוא הוריד משהו כמו 300GB ביום.
להוריד משחקים כבדים יחסית משם, כמו GTA IV, FAR CRY 3 וכו', לוקח בין 15 ל30 דקות.

אוקיי הבנתי.
מז"א יש לו מקורי? לזייף העלאה? אין לי בעיה להעלות. יש באתר הזה הוראות?

אבל צריך מהירות אינטרנט בהתאם ..

אם מישהו צריך עזרה בלזייף ולגרום לזה שלא יתפסו אותך אני פה :D.

גם אני צריך הורדתי 8GB והעלתי רק 36 קילו בייט זה כמעט בלתי אפשרי להעלות..

ניסיתי להרשם לא הצליח לי משום מה מופיע לי מסך שחור אחרי שלחצתי על הלינק שהם שלחו לי במייל
אפשר לדעת בכלליות מה האתה הזה עושה?

ניסיתי להרשם לא הצליח לי משום מה מופיע לי מסך שחור אחרי שלחצתי על הלינק שהם שלחו לי במייל
אפשר לדעת בכלליות מה האתה הזה עושה?
בסה"כ טורנטים אם אתה מוריד הרבה בלי להעלות את מקבל באן וככה כולם מעלים והטורנטים יורדים מהר..
הורדתי עכשיו farcray 3 לאקס בוקס בפחות משעה

איפה אני בכלל רואה כמה העליתי?...ואיך אפשר לשלוט בכמה אני מעלה?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית