הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרשמה לטורנטליץ' פתוחה!

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
איפה אני בכלל רואה כמה העליתי?...ואיך אפשר לשלוט בכמה אני מעלה?
באתר יש לך UL וDL , השיטה הכי טובה כביכול להעלות זה להוריד את הקובץ מטורנט ציבורי ואז להעלות לטורנט ליץ' במקרה יש לי קובץ במחשב אני משתף אותו ואת ומשחק שהורדתי אבל יש יותר מיידי מעלים חח

בדיוק אני התחלתי לשתף כל מה שיש לי במחשב,סרטים משחקים וכד'...
מה אתה מתכוון שאתה אומר להעלות לטורנט לינצ'?...אי אפשר להעלות לשם טורנטים רק מדרגה מסוימת באתר...

בדיוק אני התחלתי לשתף כל מה שיש לי במחשב,סרטים משחקים וכד'...
מה אתה מתכוון שאתה אומר להעלות לטורנט לינצ'?...אי אפשר להעלות לשם טורנטים רק מדרגה מסוימת באתר...
הכוונה לעלות טורנט שקיים באתר לדוגמה WWE 13 סיימת להוריד? תשאיר את זה פתוח ואתה מעלה רק תבדוק שהמהירות העלה ביוטורנט או ביטורנט אצלך לא מוגבלת שתהיה 0

אוקיי,אין סיכוי בעולם לאזן את הרטיו...אלא אם כן אני יוריד קובץ בחודש...

תורידו farcry3 אחד המשחקים הטובים ששיחקתי לאחרונה

רשמתי... מישהו פה יכול להסביר תכלס איך מורידים /איך מעלים וכמה צריך/ מה לעשות ולא לעשות?

הורדתי אותו לבוקס מחר בצהריים זמן מעולה לחרוש עליו 😃

ממש אהבתי אותו. מזמן לא התחלתי משחק מההתחלה ועד הסוף שלו.
אני אוהב שוטרס בסגנון הזה של עולם פתוח.
אתה מרגיש שאתה סתם יכול להסתובב בעולם שלו ולעשות סיידקווסטס ואתה נהנה.

תזייפו חכם ולא כמו מטומטמים ולא יעלו עליכם, יש לי משתמש כבר 5 שנים - צריך לזייף עם שימוש בmemory render ולא להגזים בכמות.

מצאתי תוכנה שמזייפת RatioMaster.NET..
עוד יחסמו את הישראלים!
זאת התכנה, חפשו מדריך אליה על איך להשתמש בה.
אתם צריכים לזייף חכם שלא יעלו עליכם.
כלומר, אם אתם מורידים קובץ של 5GB, אתה צריכים לזייף 5 וחצי GB, או פחות, או יותר, אבל שלא יחרוג יותר מג'יגה.
אם תורידו 20 GB ותזייפו 80 GB ישר יתנו לכם באן.
הא ו, לא להגיב בשום טורנט, שלא יגיעו אליכם. אני מזייף כבר שנתיים שם ולא תפסו אותי.

זאת התכנה, חפשו מדריך אליה על איך להשתמש בה.
אתם צריכים לזייף חכם שלא יעלו עליכם.
כלומר, אם אתם מורידים קובץ של 5GB, אתה צריכים לזייף 5 וחצי GB, או פחות, או יותר, אבל שלא יחרוג יותר מג'יגה.
אם תורידו 20 GB ותזייפו 80 GB ישר יתנו לכם באן.
הא ו, לא להגיב בשום טורנט, שלא יגיעו אליכם. אני מזייף כבר שנתיים שם ולא תפסו אותי.
על איזה מהירות אתה ממליץ לעלות?

אם מישהו צריך עזרה בלזייף ולגרום לזה שלא יתפסו אותך אני פה :D.
אני צריך ... איזה חוקים מעצבנים יש להם, היה לי משתמש Power User
עם 90GB העלאה ו-7GB הורדה, הכל היה חוקי עם 2 הזמנות ומחקו לי אותו כי לא הייתי פעיל במשך 90 יום .
ניסיתי לחזור אבל זה בלתי אפשרי, מעלים לשם משהו אחרי שעה יש 700 מעלים וזהו אין לך סיכוי .

קיצור אני אשמח אם תסביר איך לעשות את זה נכון ככה שלא יתפסו 😃

על איזה מהירות אתה ממליץ לעלות?
בערך 1000
זה תלוי במהירות אינטרנט שלך.
אני צריך ... איזה חוקים מעצבנים יש להם, היה לי משתמש Power User
עם 90GB העלאה ו-7GB הורדה, הכל היה חוקי עם 2 הזמנות ומחקו לי אותו כי לא הייתי פעיל במשך 90 יום .
ניסיתי לחזור אבל זה בלתי אפשרי, מעלים לשם משהו אחרי שעה יש 700 מעלים וזהו אין לך סיכוי .

קיצור אני אשמח אם תסביר איך לעשות את זה נכון ככה שלא יתפסו 😃
ברור שהשעו לך את המשתמש כי לא התחברת 90 יום. יש לי 2 הזמנות ואנ ילא נותן לאף אחד כי אני לא מוכן שידפקו לי ת'משתמש (הם מקבלים באן - גם אתה)
עכשיו תירשם מחדש, והיחס הזה זה מזיוף? כי יחס כזה תופסים ישר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית