הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

הרשמה לטורנטליץ' פתוחה!

• פותח/ת השרשור dny
  • פורסם בתאריך
עדיין פתוח? אם כן איך נרשמים?
אוקי הסתדרתי איפה הטורנטים החמים שכולם מורידים?

נערך לאחרונה:
תורידו farcry3 אחד המשחקים הטובים ששיחקתי לאחרונה
הורדתי עכשיו. אני כבר חצי שעה מחפש סיריאל קוד. יש מצב אתה עוזר לי שולח לי מאיפה הורדת?

ועוד דבר-
עכשיו כתוב לי על המשתמש שיש לי אזהרה לעוד 5 ימים. מה זה אומר? מה צריך לעשות? ><
העלאתי 700KB והורדתי 9GB. זה מעלה לי איזה 1KB לדקה, משהו דפוק?

הורדתי עכשיו. אני כבר חצי שעה מחפש סיריאל קוד. יש מצב אתה עוזר לי שולח לי מאיפה הורדת?

ועוד דבר-
עכשיו כתוב לי על המשתמש שיש לי אזהרה לעוד 5 ימים. מה זה אומר? מה צריך לעשות? ><
העלאתי 700KB והורדתי 9GB. זה מעלה לי איזה 1KB לדקה, משהו דפוק?
אני הורדתי מסקיידרו את גירסאת הBB [BlackBox] שמגיעה פרוצה מראש.
פשוט תשים קראק.

אני משחק בXBOX
בכל מקרה אני לא הורדתי את זה מישהו צרב והביא לי.

לגבי ההודעה שקיבלת.
אתה צריך ratio מסויים אתה לא יכול להוריד מה שבא לך ולעלות רק 700 KB אחרת תקבל באן. או שתפרוץ, או שתשתף ולא תוריד כלום לאיזה שבוע.
הם דורשים את זה מכל משתמש חדש. הכי טוב בהתחלה להוריד פרק של סדרה חדשה.

אני משחק בXBOX
בכל מקרה אני לא הורדתי את זה מישהו צרב והביא לי.

לגבי ההודעה שקיבלת.
אתה צריך ratio מסויים אתה לא יכול להוריד מה שבא לך ולעלות רק 700 KB אחרת תקבל באן. או שתפרוץ, או שתשתף ולא תוריד כלום לאיזה שבוע.
הם דורשים את זה מכל משתמש חדש. הכי טוב בהתחלה להוריד פרק של סדרה חדשה.
אל תגיד סתם.
הדבר האחרון שמשתמש חדש צריך להוריד זה פרק של סדרה חדשה.
רוב האנשים מורידים את זה באמצעות RSS, ואפילו לי, כשאני מוריד בRSS ובלי wait time יחסית קשה לעשות רטיו מעל 1 בפרקים של סדרות.
בשביל להקפיץ את הרטיו מורידים משחקים ומשאירים אותם הרבה זמן. על ל טורנט PES שהורדתי בשנים האחרונות הייתי עושה רטיו של לפחות 3-4. (כמובן אחרי זמן ולא מיד) עוד משהו שכדאי להוריד זה סרטים.
דברים שאנשים מעכבים בהורדה של זה, כמו משחקים או סרטים שווה יותר מאשר סדרות שכמעט כולם מורידים בRSS וגם ככה יש להם שרתים.
סתם דוגמה- הורדתי את הסרט 9 מלכות בטורנטליץ' לפני איזה חודשיים, וכבר יש לי שם איזה רטיו של 2 בערך, וזה טורנט ממש ממש ישן. אם הייתי עושה reseed לסרט חדש יותר אז הרטיו שלי בכלל היה גבוהה.

מישהו יכול להסביר לי איך החרא הזה עובד ואיך אני מוריד שם מהר? יש שם כמה קבצים שאני צריך...
תודה מראש.

מה הקשר סתם אתה רוצה אבל להוריד משהו שיש לו ביקוש לא? אחרת אף אחד לא יוריד אותו ממך

אם מישהו צריך עזרה עם הזיוף דברו איתי הבנתי איך זה עובד ואיך להגדיר את ה-RatioMaster ככה שזה יהיה אמין ואפקטיבי.

אם מישהו צריך עזרה עם הזיוף דברו איתי הבנתי איך זה עובד ואיך להגדיר את ה-RatioMaster ככה שזה יהיה אמין ואפקטיבי.
"אמין ואפקטיבי"? איך בדיוק.

אגב, חברים, אל תעשו את הטעות שאני עשיתי, אתם צריכים את אותה גירסא של uTorrent\Bittorrent וכו' שמצויינת בתוכנה facepalm

"אמין ואפקטיבי"? איך בדיוק.

אגב, חברים, אל תעשו את הטעות שאני עשיתי, אתם צריכים את אותה גירסא של uTorrent\Bittorrent וכו' שמצויינת בתוכנה facepalm
אפקטיבי הכוונה שיעשה את העבודה בצורה הכי יעילה שיש, עם מהירות סבבה .
אמין, שתשתלב יפה מבלי לעורר הרבה חשד ... קודם כל צריך להוריד uTorrent 2.0.1 בבילד מסויים שרשום בתוכנה,
צריך להוריד יוטורנט זהה לזה שבהגדרות בתוכנה, אחרת זה יופיע בטורנטליץ' שאתם מורידים מ-UT 3.1 ומעלים מ-2.0.1
וזה יגרום לזה שיעיפו אתכם משם .
צריך להפעיל את הטורנט גם ביוטורנט וגם ב-RatioMaster, ביוטורנט פשוט להעאלות את הטורנט ולעצור את ההורדה .
להעאלות אפשר על 1.2 מגה זה בטוח, לא מחשיד מדיי. אגב, כשאתם מגדירים מהירות אל תכתבו 1200KB\S אלא
משהו נגיד בסגנון 1219KB\S כדי שזה יראה לא יציב ומשתנה, ולא נגיד 1200 שזה מדוייק .

צריך להפעיל את הטורנט גם ביוטורנט וגם ב-RatioMaster, ביוטורנט פשוט להעאלות את הטורנט ולעצור את ההורדה .
איך אני יכול להעלות את טורנט [לעשות SEED] מבלי להוריד? דרך התוכנה?

איך אני יכול להעלות את טורנט [לעשות SEED] מבלי להוריד? דרך התוכנה?
לא הבנת.
בוא נגיד שאתה רוצה להעלות טורנט מבלי להוריד אותו, אתה מפעיל את הקובץ של הטורנט ב-UT ועוצר אותו.
אחר כך מפעיל את הטורנט דרך RatioMaster ומגדיר רק מהירות העלאה, את מהירות ההורדה אתה משאיר על 0.
ככה אתה בעצם מעלה קובץ שלא הורדת ובנוסף אתה מדמה כאילו הטורנט באמת פעיל דרך UT ...
ד"א, יש לך אפשרות להגדיר פורט ב-RatioMaster, שים אותו אחד שיש לך בהגדרות של ה-UT

מה הקשר סתם אתה רוצה אבל להוריד משהו שיש לו ביקוש לא? אחרת אף אחד לא יוריד אותו ממך
יש ביקוש ויש ביקוש.
פרקים של סדרות קשה מאוד להעלות חזרה כי זה טורנט יחסית קטן ואין הרבה קבצים ככה שהיוטורנט יעדיף יותר משתמשים עם שרתים או מהירויות העלאה גבוהות שאין בארץ, מאשר אתך.
אם אתה מוריד טורנט כבד יותר, אבל עדיין עם ביקוש סיכוי יותר גבוהה שתעלה את הרטיו בחזרה. אני אומר את זה מנסיון של הורדת סדרות עם RSS והורדות של משחקים וסרטים שם לאורך הרבה זמן.

בקשר לזיוף- העלאה של מגה לשניה (1024 קילו לשניה) מחשידה מאוד למשתמש חדש מIP ישראלי. העלאה על 30-50 קילו נראת הרבה יותר הגיונית למשתמש nood, וגם תעורר הרבה פחות חשד. לא רק זה- תספיקו להעלות בחזרה לפני לפני שתקבלו באן. (זה לא שבאמת מקבלים באן אחרי 3-4 ימים ברטיו לא מתאים, זה לוקח הרבה יותר)
ואפשר להגדיר בתוכנה שהורדתם 100 אחוז מהטורנט ולא צריך באמת להפעיל אותו היוטורנט. הם יצאו מהנחה שאתם עושים reseed.

יש ביקוש ויש ביקוש.
פרקים של סדרות קשה מאוד להעלות חזרה כי זה טורנט יחסית קטן ואין הרבה קבצים ככה שהיוטורנט יעדיף יותר משתמשים עם שרתים או מהירויות העלאה גבוהות שאין בארץ, מאשר אתך.
אם אתה מוריד טורנט כבד יותר, אבל עדיין עם ביקוש סיכוי יותר גבוהה שתעלה את הרטיו בחזרה. אני אומר את זה מנסיון של הורדת סדרות עם RSS והורדות של משחקים וסרטים שם לאורך הרבה זמן.

בקשר לזיוף- העלאה של מגה לשניה (1024 קילו לשניה) מחשידה מאוד למשתמש חדש מIP ישראלי. העלאה על 30-50 קילו נראת הרבה יותר הגיונית למשתמש nood, וגם תעורר הרבה פחות חשד. לא רק זה- תספיקו להעלות בחזרה לפני לפני שתקבלו באן. (זה לא שבאמת מקבלים באן אחרי 3-4 ימים ברטיו לא מתאים, זה לוקח הרבה יותר)
ואפשר להגדיר בתוכנה שהורדתם 100 אחוז מהטורנט ולא צריך באמת להפעיל אותו היוטורנט. הם יצאו מהנחה שאתם עושים reseed.
30-50KB יקח לי שנים להגיע לרטיו נורמלי .. זה לא רציני בכלל .
ולמה להפסיק להעלות בחזרה ? אז איך אני אמור לבנות לעצמי רטיו נורמלי ?
אם אני עושה רק RESEED אז כאילו מה יצא נגיד שיש לי איזה 2GB הורדה ו-250 העלאה, זה לא יחשיד ?
ולמה הכוונה להגדיר בתוכנה שהורדתי 100% מהטורנט, ברטיומאסטר ?

30-50KB יקח לי שנים להגיע לרטיו נורמלי .. זה לא רציני בכלל .
ולמה להפסיק להעלות בחזרה ? אז איך אני אמור לבנות לעצמי רטיו נורמלי ?
אם אני עושה רק RESEED אז כאילו מה יצא נגיד שיש לי איזה 2GB הורדה ו-250 העלאה, זה לא יחשיד ?
ולמה הכוונה להגדיר בתוכנה שהורדתי 100% מהטורנט, ברטיומאסטר ?
אפשר לחשוב שהורדת עשרות של ג'יגות. מחישוב פשוט יוצא ש40 קילו לשניה זה 2400 קילו לדקה ו14400 קילו לשעה שהם באזור ה140 מגה. שים את הרטיו מסטר כמה שעות ואתה סוגר את ההפרש. זה לא כזה קריטי. אפשר גם לעשות בקצבי מהירות של 70-100, גם לא כזה קריטי. אבל ממש לא מגה וחצי לשניה העלאה. זה קצבים מטורפים לאיטרנט הישאלי.
ד"א- אתה יכול גם לזייף ולהשאר על רטיו שקטן מאחד- אפילו פחות מחשיד.
בקשר להגדר ברטיומסטר כן. תבדוק באופציות, רשום איפשהו אחוז של טורנט ואפשר להגדיר אותו על 100.

לא הבנת.
בוא נגיד שאתה רוצה להעלות טורנט מבלי להוריד אותו, אתה מפעיל את הקובץ של הטורנט ב-UT ועוצר אותו.
אחר כך מפעיל את הטורנט דרך RatioMaster ומגדיר רק מהירות העלאה, את מהירות ההורדה אתה משאיר על 0.
ככה אתה בעצם מעלה קובץ שלא הורדת ובנוסף אתה מדמה כאילו הטורנט באמת פעיל דרך UT ...
ד"א, יש לך אפשרות להגדיר פורט ב-RatioMaster, שים אותו אחד שיש לך בהגדרות של ה-UT
עכשיו הבנתי, תודה!
אגב, איך אני מוצא את הפורט בטורנט?

יש ביקוש ויש ביקוש.

אני כבר רוב היום על 1200KBS, [1213] בלי בעיות, לא מחשיד ולא כלום.
הורדתי 16GB [תלכס היה הרבה יותר] והעלתי 6GB.

אני כבר רוב היום על 1200KBS, [1213] בלי בעיות, לא מחשיד ולא כלום.
הורדתי 16GB [תלכס היה הרבה יותר] והעלתי 6GB.
אתה לא מקבל באן שניה אחרי שאתה נרשם אתה יודע, לוקח זמן לדברים כאלה להתגלות.
תעשה מה שבא לך- שורה תחתונה זה המשתמש שלך.

יש לי אינטרנט 100 מגה עם סיב אופטי.
הורדתי לפני כמה ימים על 11 מגה לשניה 😃
יש למישהו הזמנה נוספת אולי? הקוד של
BITGAMER כבר לא עובד..

אפקטיבי הכוונה שיעשה את העבודה בצורה הכי יעילה שיש, עם מהירות סבבה .
אמין, שתשתלב יפה מבלי לעורר הרבה חשד ... קודם כל צריך להוריד uTorrent 2.0.1 בבילד מסויים שרשום בתוכנה,
צריך להוריד יוטורנט זהה לזה שבהגדרות בתוכנה, אחרת זה יופיע בטורנטליץ' שאתם מורידים מ-UT 3.1 ומעלים מ-2.0.1
וזה יגרום לזה שיעיפו אתכם משם .
להעאלות אפשר על 1.2 מגה זה בטוח, לא מחשיד מדיי. אגב, כשאתם מגדירים מהירות אל תכתבו 1200KB\S אלא
משהו נגיד בסגנון 1219KB\S כדי שזה יראה לא יציב ומשתנה, ולא נגיד 1200 שזה מדוייק .
הורדתי רטיומאסטר 1.9.1 איפה רשום איזה גירסא יוטורנט אני צריך?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית