ייעוץ מים בקטריוסטטיים

deca man

משתמש מתחיל
49
0
נק' מוניטין:
4
49
0
גם הנושא הזה נטחן, אבל אשמח באמת לתשובה אמיתית כאן או בפרטי.

אני עשיתי לאחר הסייקל האחרון שלי פאוור פי סי טי יחד עם המים של הכוריגון ולא עם מים
מים בקטריוסטטיים, רק אח"כ הבנתי שזה לא טוב, בקיצור ההורמונים עכשיו לאחר בדיקת דם לא מאוזנים אצלי בגוף וזה השפיע גם בירידה במסת שריר ועלייה בשומן.

אני מתכנן לעשות פי סי טי מחדש מחוזק, הבנתי שאין להשיג כרגע מים
מים בקטריוסטטיים, גם באתרים בחו"ל שמתי לב שאין כל כך להשיג, ורוב האתרים שכאילו יש להשיג נראים מפוקפקים... שלא בטוח שאשמח לשים להם את האשראי שלי...

שתי שאלות:
1. מישהו יודע היכן ניתן להשיג? אשמח לקישור באינטרנט... אפשר גם בפרטי...
2. שמעתי על לערבב ביןi
-Benzyl Alcohol ו -sodium chloride, אם כן, איך מה מו מי מה כמה?
😉

• פותח/ת השרשור
שאלה נוספת שאשמח לשמוע תשובה עלייה, אם אני מתכנן לעשות סייקל והפי סי טי שעשיתי לא היה טוב, כלומר הרמות בגוף אינן מאוזנות, האם יש טעם בלקחת בזמן הסייקל כוריגון, הרי אני כבר לא מאוזן, ולעשות את הפי סי טי כרגיל בסוף?

בפשטות, הבנתי שעושים את את הכוריגון על מנת שהאשכים לא יתכווצו במהלך הסייקל, האם יש טעם לכך לבן אדם שנכנס לסייקל ולא מאוזן?

למה שבכלל תתחיל סייקל לפני שהגוף שלך התאושש מהסייקל הקודם? עשית סייקל פעם? או אתה שואל סתם בשביל הידע

גם הנושא הזה נטחן, אבל אשמח באמת לתשובה אמיתית כאן או בפרטי.

אני עשיתי לאחר הסייקל האחרון שלי פאוור פי סי טי יחד עם המים של הכוריגון ולא עם מים
מים בקטריוסטטיים, רק אח"כ הבנתי שזה לא טוב, בקיצור ההורמונים עכשיו לאחר בדיקת דם לא מאוזנים אצלי בגוף וזה השפיע גם בירידה במסת שריר ועלייה בשומן.

אני מתכנן לעשות פי סי טי מחדש מחוזק, הבנתי שאין להשיג כרגע מים
מים בקטריוסטטיים, גם באתרים בחו"ל שמתי לב שאין כל כך להשיג, ורוב האתרים שכאילו יש להשיג נראים מפוקפקים... שלא בטוח שאשמח לשים להם את האשראי שלי...

שתי שאלות:
1. מישהו יודע היכן ניתן להשיג? אשמח לקישור באינטרנט... אפשר גם בפרטי...
2. שמעתי על לערבב ביןi
-Benzyl Alcohol ו -sodium chloride, אם כן, איך מה מו מי מה כמה?
😉

אני איתך בעירבוב ישמח לדעת איך עושים את זה

לשניכם ולשאר החבר'ה בפורום שמעוניינים להכין בעצמם מים בקטריוסטטיים:
אתם צריכים את הדברים הבאים:
1. מים מזוקקים SC 0.9%
2. BA - בנזיל אלכוהול
3. ויאלים סטריליים ריקים שעברו עיקור להכנת המיקס.

פשוט מאוד חברים מוסיפים למים המזוקקים שלכם (סודיום כלוריד) 2% של בנזיל אלכוהול.
נגיד ויש לכם 100 מ"ל של מים פשוט להוסיף 2 מ"ל של בנזיל אלכוהול, לערבב ובתאבון.
אהה וזה גם יעלה לכם רבע מחיר ממוכנים.

שאלה נוספת שאשמח לשמוע תשובה עלייה, אם אני מתכנן לעשות סייקל והפי סי טי שעשיתי לא היה טוב, כלומר הרמות בגוף אינן מאוזנות, האם יש טעם בלקחת בזמן הסייקל כוריגון, הרי אני כבר לא מאוזן, ולעשות את הפי סי טי כרגיל בסוף?

בפשטות, הבנתי שעושים את את הכוריגון על מנת שהאשכים לא יתכווצו במהלך הסייקל, האם יש טעם לכך לבן אדם שנכנס לסייקל ולא מאוזן?

תגיד לי?? למה לכל הרוחות שתיכנס לסייקל חדש כשאתה ברמות לא מאוזנות בגוף שלך והרצפטורים שלך לא התאוששו בכלל?
אתה מחפש לעשות לך נזק תמידי?

• פותח/ת השרשור
נזק תמידי? אשמח לשמוע איזה נזק בדיוק?

ועדיין לא ענית לי על השאלה, כלומר אם לא התאוששתי עדיין ואני עומד להיכנס לסייקל, זה לא יהיה חכם לאושש את עצמי עם כורגיון במהלך הסייקל?

התיכנון שלי הוא כזה, לבצע סייקל, במהלכו לקחת כוריגון 1000 IU כל שבוע מחולק(מתחיל מהשבוע השני), זריקה אחרונה של הטסט מסיים את הכוריגון, נותן לגוף להתחיל לייצר מחדש, לאחר שהחומר כבר לא ברמות הדם מתחיל פי סי טי רצחני של HMG+ HCG + כלומיד ונולבה(לפי פרוטוקול פאוור פי סי טי).

אשמח לשמוע את דעתך אביעד....

ואשמח לשמוע למה בן אדם שלא התאושש במאה אחוז צריך לאושש את עצמו ואז להיכנס לסייקל שבכל מקרה הוא שוב פעם מבלבל את הגוף שלו וגם במהלך הסייקל הוא מתכוון לאושש אותו וגם לאחר שמסיים הוא מתכוון לבצע פי סי טי חזק(לפי המאמר שלכם ושל פורומים בחו"ל שילוב כוריגון וHMG זה אחד הפי סי טי שנחשבים החזקים ביותר).

אשמח לשמוע את דעתך ואת דעותיכם...?

נזק תמידי? אשמח לשמוע איזה נזק בדיוק?

ועדיין לא ענית לי על השאלה, כלומר אם לא התאוששתי עדיין ואני עומד להיכנס לסייקל, זה לא יהיה חכם לאושש את עצמי עם כורגיון במהלך הסייקל?

התיכנון שלי הוא כזה, לבצע סייקל, במהלכו לקחת כוריגון 1000 IU כל שבוע מחולק(מתחיל מהשבוע השני), זריקה אחרונה של הטסט מסיים את הכוריגון, נותן לגוף להתחיל לייצר מחדש, לאחר שהחומר כבר לא ברמות הדם מתחיל פי סי טי רצחני של HMG+ HCG + כלומיד ונולבה(לפי פרוטוקול פאוור פי סי טי).

אשמח לשמוע את דעתך אביעד....

ואשמח לשמוע למה בן אדם שלא התאושש במאה אחוז צריך לאושש את עצמו ואז להיכנס לסייקל שבכל מקרה הוא שוב פעם מבלבל את הגוף שלו וגם במהלך הסייקל הוא מתכוון לאושש אותו וגם לאחר שמסיים הוא מתכוון לבצע פי סי טי חזק(לפי המאמר שלכם ושל פורומים בחו"ל שילוב כוריגון וHMG זה אחד הפי סי טי שנחשבים החזקים ביותר).

אשמח לשמוע את דעתך ואת דעותיכם...?

תקרא בבקשה את מה שאמרת שוב.....

נזק תמידי זה לגרות את בלוטת יותרת המח שלך יתר על המידה וע"י כך לגרום לתוצאה הפוכה שהיא בעצם סוג של סירוס כימי.
נזק תמידי זה לגרום לאטרופיה כל-כך חמורה שגם אם תתאושש זה לעולם לא יחזור לערכי הנורמה שלפני.

אם אתה נכנס לעוד סייקל לפני שהתאוששת (דבר שאפשרי בתכל'ס) תיקח בכל זאת כוריגון במהלך הסייקל (לא צריך 1000 מספיק 500 אין טעם ביותר)
כדי בכל זאת לצמצם איבוד מסת אשכים יותר ממה שכבר קורה.
לא יודע לגבי שילוב בין HCG+HMG עדיף כבר פשוט להזריק טריפטורלין (בזהירות רבה יש לציין) אם תוכל להשיג ולשלב מינונים נמוכים של נובלה או כלומיד.

לגבי למה להתאושש ו"לבלבל את הגוף" מה שאתה עושה לגוף שלך כרגע מבלבל עוד יותר אם לא עשית גשר בין הסייקלים ושמרת על רמות נורמליות של טסט'.
לעשות הפסקה בלי החלמה ואז לחזור זה יותר גרוע מלעשות הפסקה, להחלים ושוב להתחיל. או לחלופין לסיים סייקל לעשות גשר נגיד עם פרווירון ולהתחיל חדש.
אני לא יודע איפה קראת פה על HMG ואיפה בכלל אתה משיג את זה בארץ, אבל לבריאות.
חוץ מזה אני גם לא יודע למה להריץ PCT מטורף , הPCT צריך להתאים לחומרים שהשתמשת בהם בסייקל, אם הם מתונים גם הPCT בהתאם.
ככל שאתה משתמש ביותר חומרים וההשבתה יותר חזקה אז יש צורך בשילוב יותר חומרים בPCT או בפרוטוקול יותר מדוייק ומתאים.
המטרה היא מינימום שימוש בחומרים, אתה רק רוצה להצית את ציר הHTPA כדי שיתחיל לעבוד לא לשרוף אותו.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית