הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ סייקל חיטוב- מה אתם חושבים<?

סניור

משתמש פעיל
530
30
נק' מוניטין:
122
530
30
4iu GH ביום (כבר חודשיים מתכנן להמשיך עוד 8 חודשים)
טסטווירון דפו 500 מ"ג בשבוע (מפוצל ל2 זריקות כל 3 וחצי ימים) 1-10 שבועות
ווינסטרול 50 מ"ג ביום 4-10 שבועות
HCG 1000 IU כל חמישה ימים 8-12 שבועות
נולבדקס 40/40/20/20 12-16 שבועות

האם להתחיל ווינסטרול ביחד עם הטוסטסטרון או כמו שרשמתי לשלב אותו רק מהשבוע ה4?
נולבדקס מספיק לPCT? מה בנוגע לפרווירון (כלומר מה עדיף?)

בכל מקרה תנו חו"ד לפני שאני מתחיל לתת בראש...

הסייקל שלך בסדר גמור, של איזה חברות החומרים?

לגבי כלומיד, הדעות הם חלוקות, לא שמעתי שום משהו חד משמעי, כאלו אומרים שנולבדקס עושה את העבודה, יש כאלו אומרים שצריך לשלב עוד כלומיד במינונים של 100/100/50/50 או 50/50/25/25.

HCG תעלה ל 1500IU כל 5 ימים, אני בכלל בגישה שצריך לקחת HCG יום כן יום לא, אבל זה כבר וויכוח אחר.
אני עד עכשיו רק לקחתי נולבדקס, לפי דעתי זה הספיק, אולי בסייקלים כבדים יותר כדאי לשלב כלומיד.

סייקל בסדר אני לא סובל ווינסטרול אבל סבבה אחי אני נגד להתחיל HCG לפני סוף הסייקל (עדיין יש חומרים אנרוגניים בגוף מה ההגיון לתת שוק ולהרים את רמות ה LH כאשר יש עוד אנידרוגניים) זאת דיעה רווחת שהיא מוטעית לגמרי 1500 יחידות כל 4 ימים 16 יום יותר מזה ואתה מסתכן בריווי יתר של רצפטור ה LH (מה שימנע בעצם מהאשכים לקבל את האות לייצר טסט) ויאריך את תקופת ה PCT אין צורך בדירוג המינון של נולבה זמן מחצית החיים הוא כל כך ארוך שאין בכלל צורך בזה מעבר לכך שכאשר עדיין יש אנדרוגניים בדם (בערך כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה במינה ולקחנו אסטר ארוך זה גם ככה כמעט ולא משפיע) אני הייתי מאריך את זמן לקיחת הנולבה מפני שאתה רוצה הגנה מתופעות אסטרוגניות זמן רב לאחר סיום הסייקל 4 שבועות זה לא מספיק תתפלא אבל להתאושש מחוסר איזון הורמונלי לוקח הרבה יותר זמן ממה שאנשים חושבים קיצר PCT שהולך אחרי הרבה דיעות רווחות ולא נכונות אני הייתי משלב גם כלומיד מפני ששילוב של נולבה וכלומיד ימשיך את הפרשת הLH גם לאחר ירידות ברמות ה HCG

סייקל בסדר אני לא סובל ווינסטרול אבל סבבה אחי אני נגד להתחיל HCG לפני סוף הסייקל (עדיין יש חומרים אנרוגניים בגוף מה ההגיון לתת שוק ולהרים את רמות ה LH כאשר יש עוד אנידרוגניים) זאת דיעה רווחת שהיא מוטעית לגמרי 1500 יחידות כל 4 ימים 16 יום יותר מזה ואתה מסתכן בריווי יתר של רצפטור ה LH (מה שימנע בעצם מהאשכים לקבל את האות לייצר טסט) ויאריך את תקופת ה PCT אין צורך בדירוג המינון של נולבה זמן מחצית החיים הוא כל כך ארוך שאין בכלל צורך בזה מעבר לכך שכאשר עדיין יש אנדרוגניים בדם (בערך כשבועיים לאחר הזריקה האחרונה במינה ולקחנו אסטר ארוך זה גם ככה כמעט ולא משפיע) אני הייתי מאריך את זמן לקיחת הנולבה מפני שאתה רוצה הגנה מתופעות אסטרוגניות זמן רב לאחר סיום הסייקל 4 שבועות זה לא מספיק תתפלא אבל להתאושש מחוסר איזון הורמונלי לוקח הרבה יותר זמן ממה שאנשים חושבים קיצר PCT שהולך אחרי הרבה דיעות רווחות ולא נכונות אני הייתי משלב גם כלומיד מפני ששילוב של נולבה וכלומיד ימשיך את הפרשת הLH גם לאחר ירידות ברמות ה HCG

היי עדי,
אודה לך אם תוכל להבהיר כמה דברים:

1. למה אתה לא סובל ווינסטרול?
2. איפה אפשר למצוא חומר רלוונטי לגבי ההבדל בין שתי הגישות של HCG לפני\בסוף הסייקל?
3. איפה אפשר למצוא חומר רלוונטי לגבי הדרוג של הנולבה?

דני,

מהסיבה שרוצים להתחטב מבלי לאבד מסת שריר, היופי בחיטוב עם חומרים שאתה יכול לרדת באחוזי השומן וכמעט שלא לאבד מסת שריר, אפילו גם אתה יכול לעלות בכוח במהלך החיטוב - מה שלא תוכל לעשות בחיטוב טבעי.

מהסיבה שרוצים להתחטב מבלי לאבד מסת שריר, היופי בחיטוב עם חומרים שאתה יכול לרדת באחוזי השומן וכמעט שלא לאבד מסת שריר, אפילו גם אתה יכול לעלות בכוח במהלך החיטוב - מה שלא תוכל לעשות בחיטוב טבעי.

אבל עם חיטוב נכון (טבעי) אפשר למזער את הירידה במסת שריר לכמעט אפס.. לא?

ממש לא, עדיין יהיה לך איבוד של מסת שריר לפחות 20% מהמשקל הכולל, זה לא מדעי, אבל זה פחות או יותר.

• פותח/ת השרשור
מצטרף לשאלה!

היכן אפשר למצוא עוד חומר לגבי HCG והPCT?

מה לגבי השילוב של הווינסטרול? בהתחלה או בסוף?

לגבי הגנה על הכבד מה מומלץ?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית