הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה| אבקת חלבון וסוכר ענבים

T-Style

משתמש מתחיל
28
0
נק' מוניטין:
0
28
0
היי,
לאחרונה רכשתי אבקת חלבון וסוכר ענבים. לאחר אימון אני שותה שייק עם השניים מעורבבים. ומיד לאחר מכן אני אוכל לחם, חומוס, תפוח אדמה ומה שיש על השולחן.

רציתי לדעת מה עוד עליי לאכול לאחר האימון (בלי הטונה אני מרגיש רעב ושחסרים לי דברים).

בנוסף אשמח לדעת כמה כפיות/כפות של סוכר ענבים עליי להוסיף לשייק (אני שוקל 70 ק״ג)

בעיקרון לא משנה כ''כ מה אתה אוכל אחרי אימון אלה בסוף היום אם הגעת לערכיים הסופיים שלך . ..
כלומר , אתה יכול לאכול את כל האוכל שבתפריט שלך בארוחה אחת ולא חייב ב7 ארוחות למשל ... בעיקרון עדיף לפצל ליותר ארוחת על מנת לא להרגיש נפיחות , עייפות, ורעב...

אם אתה מתעקש לאכול אחרי אימון אתה יכול לשתות את האבקת חלבון עם 60 גרם סוכר ענבים ואחרי שעה לאכול ארוחה גדולה עם כול אבות המזון . לבחירתך.

• פותח/ת השרשור
תן לי לראות אם הבנתי נכון.
אני אוכל בצורה מספקת רק שבמקום הטונה אחרי אימון אני צורך חלבון ומוותר על הטונה. אני יכול להיות רגוע ללא רגשות אשם לגבי הטונה?

וסליחה על הבורות, כמה כפות זה 60 גרם סוכר ענבים (או ביחס לסקופ של החלבון)

מצטער שזה לא קשור לשאלה אבל אני חייב לשאול שאלה-
אריאל, אם אני צריך לדוגמא 2000 קלוריות ביום ואני מגיע ל2000 קלוריות אחרי האימון, אין צורך לאכול כלום? אבל הבנתי שצריך להכניס חלבונים לגוף אחרי אימון.

מצטער שזה לא קשור לשאלה אבל אני חייב לשאול שאלה-
אריאל, אם אני צריך לדוגמא 2000 קלוריות ביום ואני מגיע ל2000 קלוריות אחרי האימון, אין צורך לאכול כלום? אבל הבנתי שצריך להכניס חלבונים לגוף אחרי אימון.
כן אם הגעת ל2000 אתה לא צריך לאכול כלום אחרי האימון , מה שהבנת זה מיתוס שנופץ.

תן לי לראות אם הבנתי נכון.
אני אוכל בצורה מספקת רק שבמקום הטונה אחרי אימון אני צורך חלבון ומוותר על הטונה. אני יכול להיות רגוע ללא רגשות אשם לגבי הטונה?

וסליחה על הבורות, כמה כפות זה 60 גרם סוכר ענבים (או ביחס לסקופ של החלבון)
כן מנת חלבון ממוצעת מאבקה = פחית טונה ככה שאתה יכול להחליף בינהם בלב שקט , לגבי הסוכר תעיף אותו סתם קלוריות לא משביעות , תאכל במקום פחמימות איכותיות כמו שיבולת שועל

2 סקופים יש מתכונים טובים באינטרנט תחפש

Back
למעלה תחתית