עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
עברתי על ההגדרות בפרופיל שלך והכל נראה תקין. בכל מקרה ביטלתי והפעלתי את ההתראות בפרופיל ונראה אולי זה יעזור.כאשר מישהו מצטט אותי, לא תמיד יש התראה שציטטו אותי.
הציטוטים ממשיכים להופיע עד שאני סוגר אותם, גם אם אני עובר עמוד נורא מהר.עברתי על ההגדרות בפרופיל שלך והכל נראה תקין. בכל מקרה ביטלתי והפעלתי את ההתראות בפרופיל ונראה אולי זה יעזור.
קח בחשבון שאם אתה עובר מהר מידי בין דפים בפורום או גולש בכמה טאבים בו זמנית בפורום, יש סיכוי טוב שתעבור לעמוד אחר מבלי לראות את הציטוטים. ניתן לראו תאת הציטוטים בכל זאת אם פספסת אותם ב"לוח הבקרה":
http://www.lbs.co.il/usercp.php
ברגע שאתה עובר עמוד, הציטוטים לא מופיעים יותר ונעלמים. הציטוטים יופיע שוב אם תעשה Back לאותו העמוד שהם הופיעו מלכתחילה, אך לא יעבדו אם תכנס לאותו העמוד באופן ידני. לדוגמה אם אתה באינדקס והופיעו לך 2 ציטוטים ולחצת על פורום תזונה ותוספים, הציטוטים יעלמו. אם תלחץ על מקש האחורה בדפדפן (Back), הציטוטים יחזרו (במידה ולא סגרת אותם ידנית).הציטוטים ממשיכים להופיע עד שאני סוגר אותם, גם אם אני עובר עמוד נורא מהר.
לא נורא, נסתדר בלי זה.
תודה.ברגע שאתה עובר עמוד, הציטוטים לא מופיעים יותר ונעלמים. הציטוטים יופיע שוב אם תעשה Back לאותו העמוד שהם הופיעו מלכתחילה, אך לא יעבדו אם תכנס לאותו העמוד באופן ידני. לדוגמה אם אתה באינדקס והופיעו לך 2 ציטוטים ולחצת על פורום תזונה ותוספים, הציטוטים יעלמו. אם תלחץ על מקש האחורה בדפדפן (Back), הציטוטים יחזרו (במידה ולא סגרת אותם ידנית).