הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ IGF1-LR3

mik2211

משתמש מתחיל
47
0
נק' מוניטין:
1
47
0
1 . מזריקים את זה תת עורי או תוך שרירי?
2 . הבנתי שעדיף להזריק את כל הכמות היומית אחרי האימון כי ככה ה-IGF יפיק את המיטב לשריר?
3 . בנוגע לבטן ברור שזה יהיה תת עורי השאלה במינון של 80 מקרו גרם האם זה יכול להגדיל איברים פנימיים או שלא? (וכמובן ב-2 אוזרים בבטן מעל הפופיק)
קראתי שה-IGF נקלט ישר תוך כמה דקות אחדות לאזור הזריקה לשומן ולשריר ואין סיכוי שהוא יגיע לאיברים הפנימיים כמו הGH לדוגמה
שהוא מגדיל את כל האיברים הפנימיים כולל השרירים והעצם.
4 . אני רוצה לעבוד על תפריט חיטוב כי המטרה היא להתחטב השאלה היא ה-IGF הוא האח הקטן של האינסולין וכמובן אם אני עובד על חיטוב אני
לא יוכל לצרוך יותר מידי קלוריות מה שמוביל אותי לכמות סוכר מוגבלת עקב זה מה שכן חשוב לדעת יש נפילת סוכר אחרי שמזריקים משום שהוא בונה שריר או
יותר נכון מפצל את תאי השריר מה לעשות?

עזרה בבקשה כל מי שיכול ומבין או שהתנסה על החומר הזה !?!?!?

לא הייתי הולך לIGF בשביל חיטוב, יש דברים טובים ממנו שישיגו לך רק חיטוב.
IGF הולך הכי טוב בשילוב עם טסט'+GH+T3 אם אתה ממש אבל ממש רוצה לראות עלייה במסת שריר טובה, וירידה בשומן.
רק בשביל חיטוב לא שווה, למרות התכונות האנטיקטבוליות המעולות שלו.

אני יודע שאנשים בד"כ מחלקים את המינון ולאו דווקא מזריקים 80 מ"ג במכה אחרי אימון, אבל זה משתנה.
יש שטוענים שהזרקה מיד אחרי אימון היא הכי עדיפה. תזריק תוך שרירי, עדיפות לפיצול, התיאוריה אומרת שהזרקה לשריר X תראה גדילה ואיבוד שומן מוגבר בתאים אלו. אז נגיד בייספ ימין+שמאל 40+40.
בכל אופן, אתה צריך לדאוג לרמות הסוכר שלך, תמיד תסחב איתך בקבוקון של סוכר ענבים מרוכז (קונים בסופר פארם)
או שחטיפי גרנולה גם יכול לעזור.

אין לו את תופעת הגדלת האיברים הפנימיים כמו GH, אבל גם GH במינונים נכונים לא גורם לבעיות מהסוג שאתה מתייחס אליו.

זה אגב, אחד היחידים שבאמת מסוגל גם להוריד אותך במסת השומן וגם להעלות אותך במסת השריר בו בזמן.

נערך לאחרונה:
לא הייתי הולך לIGF בשביל חיטוב, יש דברים טובים ממנו שישיגו לך רק חיטוב.
IGF הולך הכי טוב בשילוב עם טסט'+GH+T3 אם אתה ממש אבל ממש רוצה לראות עלייה במסת שריר טובה, וירידה בשומן.
רק בשביל חיטוב לא שווה, למרות התכונות האנטיקטבוליות המעולות שלו.

אני יודע שאנשים בד"כ מחלקים את המינון ולאו דווקא מזריקים 80 מ"ג במכה אחרי אימון, אבל זה משתנה.
יש שטוענים שהזרקה מיד אחרי אימון היא הכי עדיפה. תזריק תוך שרירי, עדיפות לפיצול, התיאוריה אומרת שהזרקה לשריר X תראה גדילה ואיבוד שומן מוגבר בתאים אלו. אז נגיד בייספ ימין+שמאל 40+40.
בכל אופן, אתה צריך לדאוג לרמות הסוכר שלך, תמיד תסחב איתך בקבוקון של סוכר ענבים מרוכז (קונים בסופר פארם)
או שחטיפי גרנולה גם יכול לעזור.

אין לו את תופעת הגדלת האיברים הפנימיים כמו GH, אבל גם GH במינונים נכונים לא גורם לבעיות מהסוג שאתה מתייחס אליו.

זה אגב, אחד היחידים שבאמת מסוגל גם להוריד אותך במסת השומן וגם להעלות אותך במסת השריר בו בזמן.

נשמע טוב......אפשר קצת מידע שממנו להשכלת...יתקבל בברכה.

סוכר ענביים אפשר גם לקנות כאבקה ולהוסיף מים. (=

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית