הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

המלצה לנעלי עבודה

Vibryll

ה-ויבריל
4,256
1,634
משתמש/ת כבוד
נק' מוניטין:
17,049
4,256
1,634
שלום לכם!

מישהו יכול להמליץ על נעלי עבודה איכותיות?
יש לי נעליים רגילות למדיי וקורה מצב שיש קצת כאב ועומס בקרסוליים והעקבים כשאני מבלה הרבה זמן בלי לשבת, בגלל שאני לא קטן.
חשוב שהנעל תיהיה עם מגן ברזל מלפנים, כי אני עובד במפעל מתכת ויכול לפעמים ליפול משהו על הרגל, כבר היו מקרים שהברזל הציל אותי!
תמליצו על חברות\דגמים, בקשר למחיר זאת כבר בעיה שלי ואת השיקולים שלי אעשה לבד.😃

תודה רבה!

נעלי עבודה עם כיפת ברזל מקדימה בד"כ לא איכותיות במיוחד, מהסיבה שהן מיועדות לעבודה בתעשייה כבדה(כמו שאתה עובד)

נעלי עבודה קלאסיות יהיו רד-בק, אבל אני בספק אם יש להם דגמים עם ברזל.

המלצה שלי אליך היא לקנות מדרס טוב שיתמוך ברגל-יכול לעזור לך גם עם הכאבים כי הנעליים מחורבנות, ואת המדרס להכניס בנעל.

אני גם מתעסק קצת בתחום ואני לא מכיר נעל עבודה איכותית עם כיפת ברזל

לי המגף האוסטרלי (עם כיפה כמובן) מאד נוח. אבל אני באמת לא המון על הרגליים, אז קח את דבריי בערבון מוגבל.

נעלי הרים! , קיבלתי במסלול בצבא נעלי הרים Scarpa מפחידות אחי , כל כך נוחות , תופסות את קרסול ככה שאין מצב לעקם תקרסול , מסיביות (כל נעל להערכתי שוקלת בין קילו לקילו וחצי). הבעיה איתם שהם קשות וצריך לשבור אותם והדרך היחידה לעשות את זה -זה ללכת איתם והרבה , בדגם שאנחנו קיבלנו הממוצע היה 200 ק"מ עד שהנעל ניהייתה גמישה ונוחה יותר.
זאת הנעל - http://www.adventuregearonline.com.au/Scarpa-SL-M3-Scarpa-p-150-42_77-SCPA-SLM3.html

מדהימה!

• פותח/ת השרשור
נעלי הרים! , קיבלתי במסלול בצבא נעלי הרים Scarpa מפחידות אחי , כל כך נוחות , תופסות את קרסול ככה שאין מצב לעקם תקרסול , מסיביות (כל נעל להערכתי שוקלת בין קילו לקילו וחצי). הבעיה איתם שהם קשות וצריך לשבור אותם והדרך היחידה לעשות את זה -זה ללכת איתם והרבה , בדגם שאנחנו קיבלנו הממוצע היה 200 ק"מ עד שהנעל ניהייתה גמישה ונוחה יותר.
זאת הנעל - http://www.adventuregearonline.com.au/Scarpa-SL-M3-Scarpa-p-150-42_77-SCPA-SLM3.html

מדהימה!

יש בהן ברזל?

כניראה שכן , אני לוחץ עליהם מקדימה ובקשת של האצבעות וזה קשה פלדה ואז פתאום שמגיעים לצד הרגל זה ניהיה עור סבבה כזה.

שלום לכם!

מישהו יכול להמליץ על נעלי עבודה איכותיות?
יש לי נעליים רגילות למדיי וקורה מצב שיש קצת כאב ועומס בקרסוליים והעקבים כשאני מבלה הרבה זמן בלי לשבת, בגלל שאני לא קטן.
חשוב שהנעל תיהיה עם מגן ברזל מלפנים, כי אני עובד במפעל מתכת ויכול לפעמים ליפול משהו על הרגל, כבר היו מקרים שהברזל הציל אותי!
תמליצו על חברות\דגמים, בקשר למחיר זאת כבר בעיה שלי ואת השיקולים שלי אעשה לבד.😃

תודה רבה!

אני משתמש בנעליים האלו - POWER 2S3 ברמת הגנה S3
http://www.safetyjogger.com/en/work-shoes

נעליים יחסית זולות, רמת בטיחות גבוהה ונראות טוב (לדעתי יותר מכל נעל עבודה אחרת).
אני מכיר את הייבואן, אבל תוכל אחרי חיפוש קצר למצוא לבד ספקים.

בהצלחה !!!

המפעל לא אמור לדאוג לכם לנעליים בטיחותיות ?
אפילו כשעבדתי בקיץ במפעל הכריחו אותי (כמו כל העובדים) לקנות נעליים עם ברזל ביחד עם כולם.

REDBACK

הנעל הכי איכותית לעבודה אם תשאל אותי, והיא עונה על כל הדרישות שהזכרת למעלה

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית