עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
רק המקום הראשון נראה איכשהו מוזרק השניים נראים מגעיל לדעתי.
נאבא איכזבו בשיפוט השנה, אני חושב שהוא אמור היה לקחת שני, המקום הראשון אני די מאמין שהוא מוזרק (בן 16, אח שלו הגדול גם מתחרה חזק, לא זוכר תשם פירסמו בפורום השני או פה לא זוכר).
קוראים לו בן סירא הרוש אח של מוטי הרוששיפוט מוזר (ואף אחד מהשלושה לא נראה מוזרק. הם נראים רעבים מאוד, מסכנים).
כתבו כבר שהראשון לקח אח של מוטי הרוש , בן סירה ומקום שני לקח הימני מבין ה3הגיע בשייפ מעולה
מי לקח מקום שני וראשון?
איזה מספר, צבע תחתון?כתבו כבר שהראשון לקח אח של מוטי הרוש , בן סירה ומקום שני לקח הימני מבין ה3
ירוק מספר 8איזה מספר, צבע תחתון?
רגליים יפות מאוד......הבחור ברמה לגילו....כל הכבוד....
מזה משנה אם טבעי או לא ....מה מי שטבעי לא עובד קשה?
😣
למה כל הזמן אומרים "טבעי בלי אבקות או חומרים".
כאילו אני עושה סייקל אני עולה בלי אוכל או אימונים 10 קילו?
די לבלב את השכל:s13:
אבקות זה כמו שניצל מה הקשר...
אי אפשר להשוות גם מתאמן שעשה סייקל של קלן למתאמן טבעי. מתאמן שמצליח להוריד אחוז שומן מהר יותר מבלי לאבד כמעט שריר, מן הסתם שיהיה לו יתרון על המתאמן הטבעי שיעשה חיטוב ארוך יותר ואולי יאבד יותר שריר. אז אולי זה לא "אנבולי" אבל זה בצורה עקיפה גורם לך להיות עם יותר מסת שריר בסופו של דבר.
זה לא גיל קצת מוקדם להתחיל להריץ סייקלים? ובשביל מה, בשביל רמה כזאת?
הוא כן, השניים האחרים הבנתי שלא, או שאני טועה?
ירוק מספר 8
אתה רציני? העליה במסה הרבה יותר איכותית ומהירה כשאתה על דיבול, הירידה בשומן הרבה יותר מהירה כשאתה על קלן
כשאתה עושה הכל טבעי אתה סומ ךעל הגנים שקיבלת מההורים ועל האכילה שלך.
אבקות אין מה לדבר באמת שזה טבעי ופשוט אבל אם היה ללבנאדם אבקת חלבון היה יכול להכניס יותר חלבון ביום וזה רק עוזר הרבה יותר קל
ירוק מספר 8
אתה רציני? העליה במסה הרבה יותר איכותית ומהירה כשאתה על דיבול, הירידה בשומן הרבה יותר מהירה כשאתה על קלן
כשאתה עושה הכל טבעי אתה סומ ךעל הגנים שקיבלת מההורים ועל האכילה שלך.
אבקות אין מה לדבר באמת שזה טבעי ופשוט אבל אם היה ללבנאדם אבקת חלבון היה יכול להכניס יותר חלבון ביום וזה רק עוזר הרבה יותר קל
אין עניין של יותר קל - זה יותר אפשרימה הקשר?
עדים יש עבודה גם כאן וגם כאן.
זה נכון שיותר קל....אבל לפי דעתי הכי חשוב המראה הסופי.
טבעי לא טבעי....זה לא משנה בפיתוח גוף...