ייעוץ חומרים לאישה..

סמי26

משתמש מתחיל
22
0
נק' מוניטין:
0
22
0
יש לי ידידה שרוצה לרדת משהו כמו 3 קילו אין לה אחוזי שומן גבוהים יחסית רזה חוץ מאפדרין ,קלן ? יש משהו חזק יותר אולי שילובים טובים ??? אפדרין היא קיבלה כבר היא ירדה אבל לא כמו שרצתה ... אשמח לקבל את חוות דעתכם בנושא ..

נערך לאחרונה:
"לא כמו שרצתה" - איפה השומן הזה נמצא? אם זה באיזורים ה"קלאסיים" לאשה - בטן תחתונה, ירכיים וישבן, יתכן שזה מה שמכונה "שומן עיקש". ממה שקראתי, יוהימבין מתאים יותר למצב הזה, ויש, באתר של לייל מקדונלד, ספר שמתאר פרוטוקול אימונים מיוחד לזה.

אם הכוונה היא לחומרים אנדרוגניים אז ממש לא הייתי ממליץ לה ללכת על זה אבל אם בכל זאת אנבאר יכול להיות אופציה

• פותח/ת השרשור
יהומבין נשלב אותו עם אפדרה או קפאין ? מה אתם אומרים והשומן הוא באיזור הירכיים וקצת בבטן ממש לא רציני היא פשוט רוצה להיות קשה , אנאבר אני מפחד לתת לה בגלל התופעות לוואי שלא לדבר על טסט והשאר , חוץ מיהומבין שאני מכיר מה אתם אומרים על dnp או t3 ? ? תנו מידע כמה שיותר אשמח לשמוע עצות ..😃

נערך לאחרונה:
יהומבין נשלב אותו עם אפדרה או קפאין ? מה אתם אומרים והשומן הוא באיזור הירכיים וקצת בבטן ממש לא רציני היא פשוט רוצה להיות קשה , אנאבר אני מפחד לתת לה בגלל התופעות לוואי שלא לדבר על טסט והשאר , חוץ מיהומבין שאני מכיר מה אתם אומרים על dnp או t3 ? ? תנו מידע כמה שיותר אשמח לשמוע עצות ..😃

סבבה אני גם ממש לא ממליץ על אנדרוגניים לאשה יוהמבין וקפאין זה אחלה שילוב DNP לא ניראה לי שתצליח להשיג אבל אם כן אין שורף שומן טוב יותר אבל זה חומר מואד מסוכן ויש לו המון תופעות לוואי T3 גם יכול לגרום לתופעות לוואי לא נעימות לנשים (הם פחות עמידות להורמון הזה) אני מציע לך ללכת על יוהמבין וקפאין דיאטה טובה ותכנית אימונים מסודרת אין סיבה שהיא לא תוריד את ה 3 קילו האלה

• פותח/ת השרשור
אשמע בעצתך כמה עולה יהומבין בשוק לכדור בערך ?
היא רוצה לעלות מסת שריר T3 אני גם שוקל לתת לה אבל קודם ננסה את היהומבין וקפאין כדי לשרוף לגמרי את השומן כמה זמן סייקל אתה ממליץ של היהומבין/קפאין ?

T3 שורף שריר כאילו אין מחר. סמי, יש כתבה גדולה בנושא היוהימבין כאן.. תריץ חיפוש על יוהימבין כאן באתר. תעשה גם חיפוש על T3, נכתב לא מעט מה זה עושה.
אפשר לקנות אותו באתר bodybuilding.com - יש מדריך מפורט איך להזמין משם פה באתר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית