הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

שאלה קטנה על אבקת חלבון

• פותח/ת השרשור yaniv
  • פורסם בתאריך

yaniv

משתמש מתחיל
87
2
נק' מוניטין:
2
87
2
אני שוקל 60, גובה 1.78, זתומרת שאני צורך בערך 120 גרם חלבון ליום.
אני מגיע לערכים האלה מאוכל נורמלי ככה שאין צורך להשתמש באבקת חלבון כדי להשלים ערכים, אבל מצד שני הבנתי שרק אם אני מגיע לתצרוכת של 4 גרם לקילו ביום אני יכול ליצור נזק בגוף, ככה שאם אני מוסיף שייק חלבון ביום, אני לא יגרום לנזק, השאלה אם זה באמת יכול לתרום? אני ירגיש שיפור?

אני שואל את השאלה השאלה הזאת על סמך המאמרים של האבקת חלבון והמדריך השלם לעליה במסת השריר, ככה שלתת לי לינקים למאמרים לא יתן כלום.
חוץ מזה ששריר בנוי מחומצות אמינו=חלבון ככה שאם אני שותה שייק חלבון ביום + אוכל את אותם הקלוריות שאני מכניס באופן רגיל, אין בזה שום דבר רע, אז השאלה אם זה כדי או שזה בזבוז כסף?

אין צורך ביותר ממה שאתה צורך, אין יתרון לאבקה של חלבון אולי מלבד שהוא נקי מדברים אחרים. (אם זה כספית בטונה למשל)
בזבוז כסף? אני מזמין מהאינרנט ככה שיוצא לי שסקופ של 23 גרם חלבון עולה פחות מ3 שקל, לא חושב שיש משהו יותר זול.

• פותח/ת השרשור
אין צורך ביותר ממה שאתה צורך, אין יתרון לאבקה של חלבון אולי מלבד שהוא נקי מדברים אחרים. (אם זה כספית בטונה למשל)
בזבוז כסף? אני מזמין מהאינרנט ככה שיוצא לי שסקופ של 23 גרם חלבון עולה פחות מ3 שקל, לא חושב שיש משהו יותר זול.

לא שאלתי אם יש צורך, שאלתי אם זה אפשרי אז למה לא? זה לא יכול לעשות נזקים נכון?

מזתומרת אתה מזמין מהאינטרנט וסקוף יוצא לך פחות מ3 שקל?

כל עוד לא תעבור את ה4 גרם לקילו אין נזק. אבל בשביל מה לבזבז סתם כסף?
ואני מזמין אבקה מהאינטרנט, ככה שאם תחלק את כמות המנות בכסף שאני משלם על שק יוצא פחות מ3 שקל למנה.

• פותח/ת השרשור
אז זהו, שלפי החישוב שלי- אם אני אוכל בצורה טובה ואני רוצה להשמין, אז למה שאני לא יוסיף עוד 23-30 גרם חלבון ביום לערכים הסופיים שלי+ קלוריות נוספות, זה לא יכול לגרום לרע, רק לטוב ואפילו בצורה מאד מאד טובה ובריאה.

מאיפה אתה מזמין את האבקה? איזה אבקה? אתה מקבל הנחה?

את המטריקס של סינטרקס. תביא לי מייל אני אסביר לך.

• פותח/ת השרשור
שאלה-
החלטתי ללכת או על אבקת חלבון Gold Standard או על Syantrax matrix טעם עוגיות.
כל המחירים באינטרנט נעים בין 380-450 שק"ל, יש איפשהו אפשרות להזמין בפחות מהמחירים האלה? הנחה משהו?

Back
למעלה תחתית