הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

איך אתם משלבים עבודה עם אימונים?

Excite1

משתמש פעיל
358
2
נק' מוניטין:
14
358
2
האשכול מופנה למבוגרים שבנינו , לאלה שיש להם ניסיון.
תקראו לי קטין תקראו לי צעיר אבל היום בפעם הראשונה התחלתי לעבוד, עבדתי כ 9 שעות.
ביום יום לפני שהתחלתי לעבוד מאוד הקפדתי על תזונה , אימונים , וזמני שינה סדירים.
ועכשיו בגלל העבודה התזונה שלי די נדפקה ואני בקושי אוכל, כנ"ל לגבי השינה- ישן פחות שעות.
אני לא רואה את עצמי מגיע מוכן לאימון מבחינת אנרגיה וכוח.

אני בטוח במאה אחוז שיש פה משתמשים שבמצב יותר גרוע משלי מבחינת זה שיש להם עוד דברים חוץ מעבודה (לי בסך הכול בית ספר) ואני סתם מתבכיין עכשיו.
אשמח להצעות ממכם לגבי איך לשמר את התזונה, אימונים גם במהלך ימי עבודה.
תודה וסליחה על החפירה.

אני לא מבין את השאלה הזאת.. מה אתה מצפה "שיגלו" לך?
לכל אדם יש את אותם 24 שעות ביממה..
אוכלים מתי שאפשר, נחים מתי שאפשר, מתאמנים מתי שאפשר.

חה! ועוד אין לך ילדים.
זה שאלות לסבא אנטון.

אני אסכם את זה במשפט שזונה (סליחה, נערה עובדת) פעם אמרה לי:
"אני משתדלת להנות מזה גם אם לפעמים זה קצת גדול עליי, קצת כואב וממשיכים, רק ככה משיגים מטרות בחיים"

הרבה מהעבודות שאתה יכול להשיג בקטין יהיו קשות יותר פיזית מעבודות של אנשים בעלי מקצוע..
קצת קשה יותר להגיע לאימון אחרי 9 שעות עמידה במסעדה\עבודה במפעל מאשר 8 שעות של ישיבה במשרד..
ככה שלגבי איך להגיע עם אנרגיה לאימון קשה לי להאמין שתקבל פה דעות שיעזרו לך...
לגבי האוכל,נסה למצוא אוכל שאתה יכול לאכול בזמן העבודה כדי לא להגיע לערב ולראות שלא אכלת כלום.
אימונים-נסה למצוא תכנית שמתאימה לתנאים שלך
שינה-פה זה כבר הקרבה שלך,אם זה עד כדי כך חשוב לך אתה צריך להיות מספיק אחראי כדי לכבות את הטלויזיה\מחשב וללכת לישון..אף אחד מהפורום לא יתקשר אלייך ב11\12 לראות שאתה במיטה.

לא מבין מה הבעיה?
שיגיע הביתה, הוא צעיר. לך לישון שעתיים, תקום כמו חדש.

לא מבין מה הבעיה?
שיגיע הביתה, הוא צעיר. לך לישון שעתיים, תקום כמו חדש.
דווקא בגיל ההתבגרות שלי הייתי ישן כמו דוב בכל מקום

עריכה:
עוד לא סיימתי את גיל ההתבגרות שלי,אני עדיין ישן כמו דוב

אני בן 32 ועדיין לא סיימתי את הגיל ההתבגרות.
לפחות לפי החברה שלי, אישתי, אמא שלי ואחי.

מביא את האכול לעבודה! ומסדר לעצמך משמרות שמתאימות לימי אימון שלך(תלוי כמה העבודה גמישה.) אה כן, עבודה גמישה זה יתרון.

קיצר זה סמטוחה, עושים מה שיכולים.

חבר שלי מתגאה שאצלו גם עובדים, גם מתאמנים ועוד מקבלים על זה כסף.. כן יש לו עסק של הובלות.

חה! ועוד אין לך ילדים.
זה שאלות לסבא אנטון.

"אני משתדלת להנות מזה גם אם לפעמים זה קצת גדול עליי, קצת כואב וממשיכים, רק ככה משיגים מטרות בחיים"

כל משפט שזונה תגיד על החיים יהיה חזק.

אני עובד במשמרות: 6 בבוקר עד 2 בצהריים. 2 בצהריים עד 10 בלילה. 10 בלילה עד 6 בבוקר.

ביום של אימון אני תמיד עובד בוקר או לילה.
אם אני עובד בוקר אז אני קם ב 5, אוכל בוקר ובעבודה מוודה לאכול ארוחת צהריים ב 1 בצהריים(מתאמן ב 5) וכשאני חוזר הביתה ישן שנ"צ שעה-שעתיים.
אם אני עובד לילה ואחריו שוב לילה אז אני קם ב 1 בערך ואוכל ארוחת צהריים ישר, הולך להתאמן ב 5 ואז משלים את ה"ארוחת בוקר" בהמשך היום.

אם אתה עובד בעבודה בלי משמרות(זאת אומרת מהבוקר עד אחה"צ) אז השעות שינה שלך יותר מסודרות וזה פחות בעייתי. תחזור הביתה ואם חסרות לך שעות שינה תישן צהריים ואז תלך להתאמן(בהנחה שאכלת בעבודה), מה שכן כשתתחיל לעבוד אתה תבין את החשיבות של השנ"צ. בהצלחה!

חה! ועוד אין לך ילדים.
זה שאלות לסבא אנטון.

🙌
193ek.gif
193ek.gif
193ek.gif
193ek.gif
פשוט מלך
אגב אני בן 22 ובכלל כל החיים אני לא יכול בלי לפחות 8-9 שעות שינה, אם אני לא ישן טוב אני מרגיש כמו חרא מהלך במהלך היום.

• פותח/ת השרשור
תודה לחבר'ה שענו לי והבינו מה אני שואל, במיוחד ל sweetbamba

שמע אני יגיד לך מה אני עושה,
הולך לעבודה ב8 בבוקר לוקח איתי קופסאות של אוכל, חוזר ב-8 וחצי בערב ( עובד קצת פיזי) ב9 הולך למכון .:(

תדאג שאתה מקבל 8-7 שעות שינה מינימום ותדאג שאיכות השינה תהיה כמה שיותר טובה. עוד דבר, תאכל כמו מטורף, ולא ג'אנק וסוכרים. תוודא שאתה מכניס מספיק חלבון לגוף. לגבי עבודה וטרטורים, אתה תתרגל. בדיוק כפי שבאימונים מתרגלים לנפח עבודה ועצימות יותר ויותר גבוהים. תן לעצמך יום מנוחה אמיתי פעם אחת בשבוע.

רוב האנשים הכי חזקים כאן כולם אנשים עובדים או לומדים עם טונות של בלגאן על הראש יום יום. הם מסתדרים, וגם אתה תסתדר.

אימון לפעמים אחרי עבודה ב8-9 בערב ולפעמים מוקדם בבוקר לפני העבודה אם המזג האוויר לא קר מדי (טריאתלטית , אז רוב האימונים אפשר לעשות בחוץ בשעות שבא לי )
תמיד לוקחת קופסאות אוכל בעבודה

עבודה זה מעייף ומבאס אבל אין מה לעשות.. אתה תתרגל

אני כל יום עובד 10 שעות בחנות אחי..עם לקוחות וטרטורים.
לוקח איתי 2 קופסאות אוכל..והולך להתאמן ישר אחרי עבודה כדי לא להיכנס הביתה ולהימרח..

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית