המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
שאני חושב על זה,קצת מזלזל ללבוש חולצה כזו לחדר כושר...
גם החולצה של הסטרואידים. מי ילבש אותה? וויט הול ופסיכו? 🙄
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
גם החולצה של הסטרואידים. מי ילבש אותה? וויט הול ופסיכו? 🙄
אז אני יכול לקחת אותה במקומך?המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
החולצה של המדריך אלבש בכיף. למרות שאצלי המאמנים באמת מבינים (לשם שינוי מהחדר כושר הקודם), אני יותר מאשמח להטריל1גם החולצה של הסטרואידים. מי ילבש אותה? וויט הול ופסיכו? 🙄
חבל שזה מכותנה... כאילו זה אחלה חולצות אבל אני לא אוהב להתאמן עם בגדים שהם לא דרייפיט.
אני אקנה שיהיה גופיות דרייפיט 😃
החולצה של המדריך אלבש בכיף. למרות שאצלי המאמנים באמת מבינים (לשם שינוי מהחדר כושר הקודם), אני יותר מאשמח להטריל1
ואם דיברת על הסטרואידים- אלבש אחרי/באמצע המסה הקרובה, עם 100 או 120 סקוואט ל-5 כשברקע בילדרים מפמפמים בייספס;sddghf:fuck:🚬🤪🚬
אני מבין שאתה ציני, אבל במכון שלי כן.120 סקוואט?! כולם בטוח יחשבו שאתה על סטרואידים!
אני מבין שאתה ציני, אבל במכון שלי כן.
אני רואה אנשים משוויצים בסקוואט של 60 ק"ג ל-8 (שלא תחשוב שזה מקביל! זה בין חצי לרבע סקוואט) וכשרואים אותי עושה 60 ק"ג ל-5 במקביל (טיפה מעל) חוטפים שוק.
אז כן, 120 סקוואט של ילד בן 14 ל-5 חזרות אצלי = ילד עם סטרואידים (או בילדרים ליצנים), ואף אחד לא יחשוב שאני טמבל עם החולצה.
קודם כל שהשבועיים הבאים יעברו בשלום והגוף הדבילי שלי לא יחליט שוב להיתקע ולא לרדת.120 ל5 בגיל 14 זה מכובד ביותר, לא ידעתי שזה הגיל שלך. תעלה סרטון, יהיה מעניין לראות.
סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.קודם כל שהשבועיים הבאים יעברו בשלום והגוף הדבילי שלי לא יחליט שוב להיתקע ולא לרדת.
אחרי זה שבועיים נייטרלי ונרביץ SS.
ברגע שאגיע ל-100 ק"ג אעלה סרטון (התכנון הוא עד סוף מאי בערך), ואחרי שאסיים את התוכנית (סביב ה-120) אפרסם גם.
לי לקח 8 חודשים להגיע לזה (טוב נו הייתי יותר טיפש מאשר היום)סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.
אתה לא חושב ש100 קילו סקוואט ב4 חודשים זה לא קצת.... נמוך?
סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.
לא.סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.
מעתיקן :nono:לא.
שבועיים נייטרלי + שבועיים חיטוב.
אחרי זה נתחיל SS, באזור תחילת - אמצע מרץ. זה יוצא חודשיים וחצי-שלושה. כן, זה נמוך, הכוונה הייתה 120 ק"ג עד סוף מאי.
משה המעתיקן, אני הולך לפי דברי הגורו המיעץ:193ek:מעתיקן :nono:
פרוש לבילדינג1.
סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.
מוזר יש לי חולצת דרייפיט של נייק ואני רק מזיע בה יותר מחולצה רגילה. אין כמו חולצת סוף מסלול ישנה. עושה את העבודה יופי
המטרה של הדרייפיט זה לגרום לגוף שלך לנדף זיעה ביעילות זה לא אומר שתזיע פחות או משהו בסגנון.
אם תנדף זיעה באופן טוב הגוף יתקרר מהר יותר ופחות יתחמם(בגלל זה לא מומלץ בחורף אם אתה רץ בחוץ וקר).