הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות LBS - העיצובים הסופיים

המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
שאני חושב על זה,קצת מזלזל ללבוש חולצה כזו לחדר כושר...

גם החולצה של הסטרואידים. מי ילבש אותה? וויט הול ופסיכו? 🙄

המשפט של המדריך זה הצעה שלי,האמת סתם זרקתי את זה לא חשבתי שיש סיכוי שבאמת יעצבו חולצה עם משפט כזה...
שאני חושב על זה,קצת מזלזל ללבוש חולצה כזו לחדר כושר...
אז אני יכול לקחת אותה במקומך?
אני אשמח להטריל את המדריכים שלי 👏

גם החולצה של הסטרואידים. מי ילבש אותה? וויט הול ופסיכו? 🙄
החולצה של המדריך אלבש בכיף. למרות שאצלי המאמנים באמת מבינים (לשם שינוי מהחדר כושר הקודם), אני יותר מאשמח להטריל1
ואם דיברת על הסטרואידים- אלבש אחרי/באמצע המסה הקרובה, עם 100 או 120 סקוואט ל-5 כשברקע בילדרים מפמפמים בייספס;sddghf:fuck:🚬🤪🚬

חבל שזה מכותנה... כאילו זה אחלה חולצות אבל אני לא אוהב להתאמן עם בגדים שהם לא דרייפיט.
אני אקנה שיהיה גופיות דרייפיט 😃

חבל שזה מכותנה... כאילו זה אחלה חולצות אבל אני לא אוהב להתאמן עם בגדים שהם לא דרייפיט.
אני אקנה שיהיה גופיות דרייפיט 😃

מוזר יש לי חולצת דרייפיט של נייק ואני רק מזיע בה יותר מחולצה רגילה. אין כמו חולצת סוף מסלול ישנה. עושה את העבודה יופי

החולצה של המדריך אלבש בכיף. למרות שאצלי המאמנים באמת מבינים (לשם שינוי מהחדר כושר הקודם), אני יותר מאשמח להטריל1
ואם דיברת על הסטרואידים- אלבש אחרי/באמצע המסה הקרובה, עם 100 או 120 סקוואט ל-5 כשברקע בילדרים מפמפמים בייספס;sddghf:fuck:🚬🤪🚬

120 סקוואט?! כולם בטוח יחשבו שאתה על סטרואידים!

120 סקוואט?! כולם בטוח יחשבו שאתה על סטרואידים!
אני מבין שאתה ציני, אבל במכון שלי כן.
אני רואה אנשים משוויצים בסקוואט של 60 ק"ג ל-8 (שלא תחשוב שזה מקביל! זה בין חצי לרבע סקוואט) וכשרואים אותי עושה 60 ק"ג ל-5 במקביל (טיפה מעל) חוטפים שוק.
אז כן, 120 סקוואט של ילד בן 14 ל-5 חזרות אצלי = ילד עם סטרואידים (או בילדרים ליצנים), ואף אחד לא יחשוב שאני טמבל עם החולצה.

אני מבין שאתה ציני, אבל במכון שלי כן.
אני רואה אנשים משוויצים בסקוואט של 60 ק"ג ל-8 (שלא תחשוב שזה מקביל! זה בין חצי לרבע סקוואט) וכשרואים אותי עושה 60 ק"ג ל-5 במקביל (טיפה מעל) חוטפים שוק.
אז כן, 120 סקוואט של ילד בן 14 ל-5 חזרות אצלי = ילד עם סטרואידים (או בילדרים ליצנים), ואף אחד לא יחשוב שאני טמבל עם החולצה.

120 ל5 בגיל 14 זה מכובד ביותר, לא ידעתי שזה הגיל שלך. תעלה סרטון, יהיה מעניין לראות.

120 ל5 בגיל 14 זה מכובד ביותר, לא ידעתי שזה הגיל שלך. תעלה סרטון, יהיה מעניין לראות.
קודם כל שהשבועיים הבאים יעברו בשלום והגוף הדבילי שלי לא יחליט שוב להיתקע ולא לרדת.
אחרי זה שבועיים נייטרלי ונרביץ SS.
ברגע שאגיע ל-100 ק"ג אעלה סרטון (התכנון הוא עד סוף מאי בערך), ואחרי שאסיים את התוכנית (סביב ה-120) אפרסם גם.

קודם כל שהשבועיים הבאים יעברו בשלום והגוף הדבילי שלי לא יחליט שוב להיתקע ולא לרדת.
אחרי זה שבועיים נייטרלי ונרביץ SS.
ברגע שאגיע ל-100 ק"ג אעלה סרטון (התכנון הוא עד סוף מאי בערך), ואחרי שאסיים את התוכנית (סביב ה-120) אפרסם גם.
סוף מאי זה כמעט 4 חודשים.
אתה לא חושב ש100 קילו סקוואט ב4 חודשים זה לא קצת.... נמוך?

זה תלוי בבן אדם, טכניקה, מבנה פיזי, מה הוא אוכל.. והרשימה נמשכת.
יש כאלה שזה יהיה להם מעט ויש שזה יהיה משמעותי בשבילהם, אני בגלל טכניקה רק הגעתי ל-90 תוך 4 חודשים(טכניקה, חיטוב, ריסט) שוב הכל תלוי

לא.
שבועיים נייטרלי + שבועיים חיטוב.
אחרי זה נתחיל SS, באזור תחילת - אמצע מרץ. זה יוצא חודשיים וחצי-שלושה. כן, זה נמוך, הכוונה הייתה 120 ק"ג עד סוף מאי.

לא.
שבועיים נייטרלי + שבועיים חיטוב.
אחרי זה נתחיל SS, באזור תחילת - אמצע מרץ. זה יוצא חודשיים וחצי-שלושה. כן, זה נמוך, הכוונה הייתה 120 ק"ג עד סוף מאי.
מעתיקן :nono:
פרוש לבילדינג1.

מעתיקן :nono:
פרוש לבילדינג1.
משה המעתיקן, אני הולך לפי דברי הגורו המיעץ:193ek:
ולא יכול, כי בילדינג זו הקרבה1, ואני לא יכול לשרוד ABCDEFG בשילוב אפק!ת ח*טוב, זו יותר מדי הקרבה;sddghf

מוזר יש לי חולצת דרייפיט של נייק ואני רק מזיע בה יותר מחולצה רגילה. אין כמו חולצת סוף מסלול ישנה. עושה את העבודה יופי

המטרה של הדרייפיט זה לגרום לגוף שלך לנדף זיעה ביעילות זה לא אומר שתזיע פחות או משהו בסגנון.
אם תנדף זיעה באופן טוב הגוף יתקרר מהר יותר ופחות יתחמם(בגלל זה לא מומלץ בחורף אם אתה רץ בחוץ וקר).

המטרה של הדרייפיט זה לגרום לגוף שלך לנדף זיעה ביעילות זה לא אומר שתזיע פחות או משהו בסגנון.
אם תנדף זיעה באופן טוב הגוף יתקרר מהר יותר ופחות יתחמם(בגלל זה לא מומלץ בחורף אם אתה רץ בחוץ וקר).

אחלה, עדיין בדרייפיט אני מזיע יותר! מנדף או לא אני מרגיש שהגוף שלי מוציא יותר זיעה. מה זה טוב לי?

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית