הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

חולצות LBS - העיצובים הסופיים

👑👏!!! אבל תגיד משה למה לא החלטתם לשים את העיצוב של PAIN ... של החולצה הלבנה והכיתוב כולו בשחור?

• פותח/ת השרשור
עשיתי סקר פנימי ויותר אהבו את השחור עם הצהוב, אז הלכתי על זה.

החולצה של הPAIN IS TEMP, כל הכיתוב מופיע מאחורה או מקדימה?
אם זה מקדימה אני מזמין.

למרות שהעדפתי שהכיתוב של הכאב הוא זמני יהיה כולו בצבע אחיד עדיין כל החולצות יצאו מעולה הולך לקנות בינתיים שמונה חולצות

לא בטוח שמישהו יקנה את החולצה של ה"רואה את המדרך? אל תאמין לו" חוץ מכמה אנשים בודדים פה בפורום, לדעתי מיותר.

וואו השקעה נדירה, אהבתי את החולצות. באמת שמגיע לכם שאפו על המאמץ.
הולך להזמין מכל חולצה כמעט.

לא בטוח שמישהו יקנה את החולצה של ה"רואה את המדרך? אל תאמין לו" חוץ מכמה אנשים בודדים פה בפורום, לדעתי מיותר.

זה שאתה לא אוהב אותה לא אומר שלא יקנו אותה, אני דווקא חושב שהרבה אנשים בפורום יאהבו אותה.

לפי דעתי אתה צודק.
החולצה מצחיקה והכל ונכון שאנשים לא באמת יקחו את זה ברצינות ומעכשיו לא יאמינו למאמנים בגלל חולצה, אבל אני אישית וכל מי שבמכון דיי הרבה זמן בערך מכיר את כולם ואומרים שלום אחד לשני ככה שלבוא עם חולצה כזאת זה לא ניראלי מתאים.

ובחולצות העיצוב מקדימה או מאחורה? ומה יש בצד שבלי עיצוב? ריק?

לפי דעתי אתה צודק.
החולצה מצחיקה והכל ונכון שאנשים לא באמת יקחו את זה ברצינות ומעכשיו לא יאמינו למאמנים בגלל חולצה, אבל אני אישית וכל מי שבמכון דיי הרבה זמן בערך מכיר את כולם ואומרים שלום אחד לשני ככה שלבוא עם חולצה כזאת זה לא ניראלי מתאים.

ובחולצות העיצוב מקדימה או מאחורה? ומה יש בצד שבלי עיצוב? ריק?

אני מסכים בקטע שזה סתם יגרום לסכסוך עם המאמנים אבל אני עדין יקנה אותה ופשוט ילך איתה ברגיל ולא באימונים.

פאק החולצות של התנין והציפור כל העיצובים חזקים ברמות!
פשוט גדול ענקי כל הכבוד לכם לכל מי שיש יד במלאכה.

זה שאתה לא אוהב אותה לא אומר שלא יקנו אותה, אני דווקא חושב שהרבה אנשים בפורום יאהבו אותה.

אז אתה נכלל ב"בודדים".
אם אני לא טועה, השאיפה של משה היא שאנשים שמחוץ לפורום (בפייסבוק) יקנו גם את החולצות, והמשפט הזה פשוט לא מתאים.

נערך לאחרונה:
כמה תעלה החולצה מבית הדפוס בלי משלוח? פשוט לגשת לבית דפוס ולבקש, או שיש צורך לתאם מראש ולאסוף?

משה חשבתי שלא יהיה את הUNDER THE BAR בחולצה השנייה,ככה אמרתה לי,אמרתה לי שתהיה אחת בלי ואחת עם,כי זאת שבלי לדעתי מסמלת את הכיתוב ביותר טוב,כי המשפט הזה בלי UNDER THE BAR,ידעו שמדובר גם בפורום LBS,חשבתם על זה?

החלוצות מכותנה?
אני רוצה לדעת אם הן הולכות להתכווץ כדי לדעת איזה מידה לקחת.

יש אותם גם בגופיות ? מה המחיר לחולצה ? ואיך זה יושב על הגוף (אלה חולצות צמודות , טריקו רגילות , או כותנה ) ?

יש אותם גם בגופיות ? מה המחיר לחולצה ? ואיך זה יושב על הגוף (אלה חולצות צמודות , טריקו רגילות , או כותנה ) ?

עולות 60 כולל משלוח ממה שהבנתי ואחת עולה 78.
ובעתיד נראה לי יהיה את זה בגופיות.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית