עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כתוב לך בשבוע הבא.חזק!! מתי יהיה אפשר לקנות?
שכחת לציין האם היא מרימה ברזל או עושה ספינינג.חברה שלי (בשם כל הנשים בעולם) אומרת שאין משהו שהיא הייתה רוצה.
שכחת לציין האם היא מרימה ברזל או עושה ספינינג.
על טעם וריח, אין להתווכח.הראשון.
חברה שלי (בשם כל הנשים בעולם) אומרת שאין משהו שהיא הייתה רוצה.
השאיפה הייתה קודם כל לרצות את עצמי ולהוציא משהו שאני אהיה גאה בו וזה בדיוק מה שעשיתי. דבר שני, אם הייתי יכול פיזית לבוא וללחוץ את היד למי שהציע את הרעיון עם המדריך, הייתי עושה את זה. החולצה של המדריך זה רעיון גאוני, זה מצחיק, קיצ'י ופשוט משקף בדיוק את מה שקורה ב 99% מחדרי הכושר בישראל. אם זה יתן מוטיבציה למדריכים להתעניין בכך ולבוא ולקרוא בפורטל ולתקן את הידע הדל שלהם, הקהילה הישראלית הרוויחה אפילו אם זה יהיה רק מדריך אחד.אז אתה נכלל ב"בודדים".
אם אני לא טועה, השאיפה של משה היא שאנשים שמחוץ לפורום (בפייסבוק) יקנו גם את החולצות, והמשפט הזה פשוט לא מתאים.
אין גופיות כרגע, אבל בהמשך נכניס גופיות וקופוצ'ונים עם עיצובים חדשים (כולל הקיימים).יש אותם גם בגופיות ? מה המחיר לחולצה ? ואיך זה יושב על הגוף (אלה חולצות צמודות , טריקו רגילות , או כותנה ) ?
נכון, כי כרגע התמקדנו באוכלוסיה המסיבית של האתרים שלנו שהיא כמו שאתה מבין לא נשים. אנחנו נוסיף חולצות לנשים בלבד בהמשך (תן לי לנשום קצת).חברה שלי (בשם כל הנשים בעולם) אומרת שאין משהו שהיא הייתה רוצה.
זו הייתה טעות של המעצב, לכן UNDER THE BAR הוא חלק מהחולצה. אני אספר לך שרוב מי שירכוש את החולצות הללו (בעיקר מהפייסבוק ואוכלוסיה כללית מחדרי הכושר) לא היו בפורום מעולם ולכן המשפט הזה נחוץ. אלו לא חולצות לפורום, אלא חולצות לכולם. אני מניח שמכל המכירות, אולי 20% מהחולצות יהיו אנשים שבאמת גולשים בפורום.משה חשבתי שלא יהיה את הUNDER THE BAR בחולצה השנייה,ככה אמרתה לי,אמרתה לי שתהיה אחת בלי ואחת עם,כי זאת שבלי לדעתי מסמלת את הכיתוב ביותר טוב,כי המשפט הזה בלי UNDER THE BAR,ידעו שמדובר גם בפורום LBS,חשבתם על זה?
המידות מופיעות כאן:החלוצות מכותנה?
אני רוצה לדעת אם הן הולכות להתכווץ כדי לדעת איזה מידה לקחת.
סביר להניח שתחסוך 7-8 ש"ח סה"כ ולכן זה לא בדיוק משתלם, אבל אני אברר את זה עם בית הדפוס. תצטרך לתאם איתם מראש לאסוף את החולצה.כמה תעלה החולצה מבית הדפוס בלי משלוח? פשוט לגשת לבית דפוס ולבקש, או שיש צורך לתאם מראש ולאסוף?
זה בטוח לא יהיה בחצי שנה הקרובה 😃מעולה, נזמין שיצא.
משה פעם הבאה שאתה מכין עיצובים כאלה אשמח לעזור, אני עובד מהצד בתחום הגרפיקה ואשמח לעשות לך את זה בהתנדבות.
שבת שלום
אילו סימנים ואיזו זיעה? ההדפס הוא חלק מהבד והוא לא משאיר סימנים על הגוף והוא גם לא מתקלף בכביסה או על הגוף. אתה כן תראה עיגול זיעה במידה ותזיע באופן כזה שייצור זאת מלכתחילה. הבעיה בדריי פיט שהדפסים כאלו גדולים לא יוצאים היטב והחולצות עצמן פי 2 יותר יקרות, מה שלא ריאלי למכירה בכמויות גדולות לאנשים.יפה .. הדפסים ממש מגניבים 😃
רק חבל שהחולצות הן כותנה, יראו על זה זיעה וזה גם בטח ישאיר סימנים בסופו של דבר .
אולי נזמין מתישהו, בינתים נישאר עם ה-Dry Fit .
זה בטוח לא יהיה בחצי שנה הקרובה 😃
תודה על ההצעה, אשמח לעשות את זה איתך פעם הבאה.
אילו סימנים ואיזו זיעה? ההדפס הוא חלק מהבד והוא לא משאיר סימנים על הגוף והוא גם לא מתקלף בכביסה או על הגוף. אתה כן תראה עיגול זיעה במידה ותזיע באופן כזה שייצור זאת מלכתחילה. הבעיה בדריי פיט שהדפסים כאלו גדולים לא יוצאים היטב והחולצות עצמן פי 2 יותר יקרות, מה שלא ריאלי למכירה בכמויות גדולות לאנשים.
בעיקרון הקבצים כבר הועברו לבית דפוס, אבל אני חושב שהתנין זו אחת החולצות היותר מוצלחות.משה, התגובה באיחור.
האם יהיה ניתן לשנות את הציור על חולצה בנושא בסטרואידים במקום תנין - למזרק. (משהו שקשור לסטרואידים) אני מניח שאפשר למצוא איזה חינמית ולשים על החולצה זה הרבה יותר מתאים בהקשר.
בעיקרון הקבצים כבר הועברו לבית דפוס, אבל אני חושב שהתנין זו אחת החולצות היותר מוצלחות.
כן, אבל לא הרבה אנשים ירצו ללכת עם חולצות שיש עליהן מזרק או כדורים.אני מסכים זו חולצה מוצלחת וכנראה שארכוש אחת כזו. בייחוד כשהצעתי את המשפט (לא המצאה שלי כמובן).
אבל ייתכן שניתן לשפר עם תמונה רלוונטית של מזרק או כדורים - יותר מתאים בהקשר עצמו למשפט בדומה למשפט עם הרצל (אם זו אגדה).