הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ מה קורה עם ...

• פותח/ת השרשור Slako
  • פורסם בתאריך

Slako

משתמש מתחיל
30
0
נק' מוניטין:
0
30
0
יש לי שאלה , אני מתאמן במכון כושר 3 פעמים בשבוע (התחלתי שבוע שעבר )
ואני אוכל רק ארוחה אחת ביום שהיא ארוחת צהריים זה בסדר ? כאילו אני יודע שלא , אבל אני הרד במשקל עם אני העשה את זה ? (אפילו שזה יפגע בי קצת ? )

נתונים :
משקל : 93
גובה: 1.70
אחוזי שומן : 32%

*** נא לקחת את ההמלצה הבאה בערבון מוגבל ***

אם לא אכפת לך משום דבר ופשוט רוצה לרדת במשקל (הייתי באותו הראש בעבר), תאמץ סוג של דיאטת PSMF אם אתה מסוגל לחיות על ארוחה 1 ביום אתה תיהיה מסוגל לחיות גם עם זה.
אתה אוכל חלבון 250 גרם ביום (1000 קלוריות רק מחלבון, תקרא את המדריך שהביאו לך למעלה תבין מה זה חלבון)
פחממה: 0 (רק מה שבא עם החלבון וירקות)
שומן: 60-80 גרם

פעם בשבוע העמסה כמה שאתה רוצה (בלי להגזים לי עם 10 אלף קלוריות מסניקרס, קינדר בואנו וכדומה)
תקרא על העמסות במדריך לחיטוב שהביאו לך כאן.

אני מביא את העצה הזו רק עקב ה% שומן הגבוה, הגירעון שאתה יכול לעמוד בו מטורף השאלה כמה אתה יכול לעמוד נפשית, ממליץ להתווסף במולטיויטמין, ויטמין C, אומגה 3 בקפסולות (6) ואולי אפילו סידן,
בהצלחה.
(אל תעשה את זה לתקופה ארוכה, אתה גם לא תצליח כנראה לעמוד בזה הרבה זמן אבל זה יביא אחלה תוצאות)
אל תשכח לשלב אימון משקולות פעמיים בשבוע עד שלוש (עדיפות לפעמיים במצב הנוכחי)
אירובי אפשרי תלוי כמה אתה חולה נפש, הייתי אומר עד 120 דקות בשבוע אפילו עדיפות לבכלל כמעט ולא.

• פותח/ת השרשור

אם לא אכפת לך משום דבר ופשוט רוצה לרדת במשקל (הייתי באותו הראש בעבר), תאמץ סוג של דיאטת PSMF אם אתה מסוגל לחיות על ארוחה 1 ביום אתה תיהיה מסוגל לחיות גם עם זה.
אתה אוכל חלבון 250 גרם ביום (1000 קלוריות רק מחלבון, תקרא את המדריך שהביאו לך למעלה תבין מה זה חלבון)

פעם בשבוע העמסה כמה שאתה רוצה (בלי להגזים לי עם 10 אלף קלוריות מסניקרס, קינדר בואנו וכדומה)

אני מביא את העצה הזו רק עקב ה% שומן הגבוה, הגירעון שאתה יכול לעמוד בו מטורף השאלה כמה אתה יכול לעמוד נפשית, ממליץ להתווסף במולטיויטמין, ויטמין C, אומגה 3 בקפסולות (6) ואולי אפילו סידן,
בהצלחה.
(אל תעשה את זה לתקופה ארוכה, אתה גם לא תצליח כנראה לעמוד בזה הרבה זמן אבל זה יביא אחלה תוצאות)
אירובי אפשרי תלוי כמה אתה חולה נפש, הייתי אומר עד 120 דקות בשבוע אפילו עדיפות לבכלל כמעט ולא.
עם היתה באותו ראש בעבר מה היו התוצאות ששל הדיאטה שהראת פה ?

בהצלחה.
איך המערכת ההורמונלית מתפקדת עם דבר כזה? (ברצינות)

כי:
א. עשיתי לעצמי נזק בריאותי באותו הזמן, הייתי כמוך אוכל ארוחה אחת ביום ללא הבנה מה זה ערך תזונתי ומה טוב לגוף שלי, אני חייתי את הרגע ולאט לאט התחלתי להרגיש את התופעות לוואי (נשירת שיער, כאבי שרירים, התכווציות שרירים, צבע עור חיוור, מצב רוח ועוד)
ב. הירידה העצימה השאירה סימני מתיחה, למזלי עשיתי בכל הזמן הזה אימוני משקולות והרבה שריר לא איבדתי אבל חוסר פרופורציה בגוף נשאר לצערי
ג. היו עוד דברים שאיני יכול לפרט עליהם בפומבי שאינך רוצה להיות מעורב בהם בעתיד,

בהצלחה.

איך המערכת ההורמונלית מתפקדת עם דבר כזה? (ברצינות)

בגלל העמסות יש "טראומה" קטנה יותר, לכן גם אמרתי שהעמסות חופשיות אפשר בכיף להגיע ל5000-6000 קלוריות, בגלל שיש הרבה מאגרי שומן אנרגיה טפו טפו טפו לא חסר ואפשר לעמוד בגירעון קלורי עצים, העניין הכי חשוב הוא ויטמנים, מינרלים והתאוששות שבתור נער מתבגר יכולה להוות בעיה, לכן אמרתי שאין לעשות זאת להרבה זמן (הייתי אומר 3-4 חודשים מקסימום) לרדת לאחוז שומן שממנו אפשר לשנות לתפריט תזונה מאוזן (הייתי אומר מ18-20% שומן) ומשם הדרך אל המלך קשה ומייסרת אך שווה.

למה אתה מצטער על זה?
אל תעשה דיאטה קיצונית (כסאח), לא יהיה לך מצב רוח לכלום, תהיה עצבני ולא יהיה לך זין לכלום (תרתיי משמע).
תעשה על פי המדריך לחיטוב עם כל הקטע של הגרעון המקסימלי ויהיה טוב.
בהצלחה.

נערך לאחרונה:
שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית