הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ תזמון צריכת אפדרין

MORMOR92

משתמש מתחיל
32
0
נק' מוניטין:
0
32
0
קראתי את המדריך הושאלה שלי נוגעת לתזמון הצריכה לפני בוחן כושר-הבנתי שלמשקל של 25-30 מ''ג בפעם אחת זה סביר + 400 מ''ג קפאין לערך,
האם לשתות על בטן ריקה מיד כשאני קם (הבוחן שעתיים וחצי מרגע שאני קם) או שאפשר אחרי ארוחת בוקר? תודה מראש

• פותח/ת השרשור
אהלן מקפיץ שוב לשאול שאלה..פעם ראשונה לקחתי 8מ''ג לא הייתה השפעה,יום אחרי לקחתי 16 והרגשתי את האימון כוח עובר בקלות כנ''ל לגבי האירובי,השאלה שלי היא לגבי תופעות לוואי של פסיכוזה וכו' ממה שקראתי בYNET האם התופעות האלה רלוונטיות לשימוש של כמה פעמים ב24 מ''ג?

אהלן מקפיץ שוב לשאול שאלה..פעם ראשונה לקחתי 8מ''ג לא הייתה השפעה,יום אחרי לקחתי 16 והרגשתי את האימון כוח עובר בקלות כנ''ל לגבי האירובי,השאלה שלי היא לגבי תופעות לוואי של פסיכוזה וכו' ממה שקראתי בYNET האם התופעות האלה רלוונטיות לשימוש של כמה פעמים ב24 מ''ג?
התופעות האלו רלוונטיות לגבי שימוש בכל מינון וזה בכלל לא נפוץ, כך שסיכוי קלוש שמ-24 מ"ג זה יקרה לך (אך אין לדעת).

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית