הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

ייעוץ חברת kalpa

• פותח/ת השרשור boten
  • פורסם בתאריך
חברה מהודו אני חושב אנדרגראונד , שמעתי על כמה חבר׳ה מחול שמשתמשים עם החברה הזאת , דברים טובים יחסית לחומרים הזולים שהם מוכרים . גם אותי מעניין מה האנשים בארץ חושבים על החברה הזאת מי שניסה ...

נערך לאחרונה:
למישהו יש ניסיון עם החברה הזאת?
תודה מראש לעונים

אני אישתי אף פעם לא נתקעלתי במוצרים שלהם.
אני ראיתי איזה פוסט של מישהוא שמצא סטייה לא תקין בחומרים שלהם.
לא יודע אני לא מציע לעבוד עם חברות כאלה אף פעם....
אולי יש כאן מישהוא שיודע יותר ממני עליהםש

• פותח/ת השרשור
אני די מרוצה מהם אני שבוע 3 עם סוסטנון שלהם וכבר רואים תוצאות ממש..החומר קצת כואב בזריקה יכול להיות שזה בגלל הריכוז שבחומר שהוא קצת גבוהה 350...הייתי מאוד רוצה לשמוע עוד חוות דעת מסקרנות כי הם חדשים לי

נובה לקחתי לפני שנה ו15 דק אחרי הזריקה עלה לי חום ל38.7 חוץ מזה גם החומר מריח כמו ספריי של גוקים

אתה צודק , אבל זה היה לפני שנה . גם לי עלה החום ... אבל לפני שבועיים נכנסתי לסייקל עם סוסטנון שלהם , ולהגיד לך תאמת . אני מרגיש כבר שלושה ימים אחרונים עלייה בלי כאבים ובלי חום . כניראה שהם החליפו תשמן . לגבי הכאבים שאתה מדבר זה נורמלי , אין לך מה לדאוג כי גם בסוסטנון של אורגנון יש כאבים לאחר ההזרקה . זה בגלל הטסט הקצר גם בנובה מרגישים קצת

• פותח/ת השרשור
יש כלכך הרבה חברות בשוק ככה שנובה זה החברה האחרונה שאני ישתמש בה מה גם שאני מכיר תפס ייצור הזה טוב מאוד...כרגע אני על סוסטנון של kalpa בלבד עליתי 6 קילו ב3 שבועות ככה שהחומר עושה תעבודה טוב...אני בטוח שעוד אנשים משתמשים בחומרים שלהם מעניין לדעת אם הם גם מרוצים

אנרגראונד. עובד ? בנתיים.
תמיד לפני שניכנסת חברת אנרגראונד הם דואגים לא לפספס במינונים, לאחר שהחברה ממתגת את עצמה, מתחילים למהול.
זה מתבסס על ההכרות שלי עם רוב חברות האנרגראונד, לגבי קלפה, בינתיים כולם מרוצים, יש להם בלנדים מאוד נחמדים. אחד הבלנדים שתפס תאוצה הוא: טסט פרופ, טרן קצר ומסטרון. כל החיטובניקים מתלהבים.
דקה, סוסטנון, בולדנון, טסט, טרן - אני יכול לומר לפחות מהחברה שאני מכיר מאוד מרוצים.

נערך לאחרונה:
  • פותח/ת השרשור
תכלס חומר טוב מנסיון שלי עם חומרים הוא עובד מעולה..אגב מקודם דיברתי במכון עם מישהו שלוקח תבלנד הזה של הפרופ טרן מסטרון והוא ממש מרוצה הוא גם הראה לי תבקבוק זה נקרא cutxil 150

זה תמיד מבדר לראות שאנשים מודדים חומר מוצלח בעליה מהירה ולא הגיונית בקילוגרמים.
אהה עליתי 6 קילו ב3 שבועות, זה בטוח מעולה.

• פותח/ת השרשור
זה תמיד מבדר לראות אנשים שלוקחים חומרים ופתאום הם נהפכים לאנדוקרינולוגים שמבינים ״הכי טוב״ וברמה הכי גבוהה..ידידי היקר 6 קילו ב3 שבועות זה הגיוני מאוד ומי שיש לו נסיון בחומרים מרגיש ורואה תגובות של טסטוסטרון בגוף שלו ..עלייה בכח,חשק מיני מוגבר,ומן הסתם גם עלייה במשקל גוף אז כן זה בטוח עובד! ויש בנאדם שעולה 6 קילו,ויש בנאדם שעולה 6 קילו..יש כאלה שיש להם עוד הרבה למצות וגם ת6 קילו הם יעלו בלי שום חומרים אנאבולים ,ויש בנאדם שמיצה יותר וכל קילו שהוא יעלה זה הישג יפה מאוד אפילו עם חומרים ועם פקטורי גדילה,אז אל תנסה להצטייר כבדרן הציני שמבין בגדול ..אני בטוח שהרבה אנשים בפורום כאן מכירים אותי וגם אתה היית חושב אחרת אם היית יודע עם מי דיברת..ואני אומר את זה ממקום טוב לא חלילה מהתנשאות או זלזול בך

זה תמיד מבדר לראות אנשים שלוקחים חומרים ופתאום הם נהפכים לאנדוקרינולוגים שמבינים ״הכי טוב״ וברמה הכי גבוהה..ידידי היקר 6 קילו ב3 שבועות זה הגיוני מאוד ומי שיש לו נסיון בחומרים מרגיש ורואה תגובות של טסטוסטרון בגוף שלו ..עלייה בכח,חשק מיני מוגבר,ומן הסתם גם עלייה במשקל גוף אז כן זה בטוח עובד! ויש בנאדם שעולה 6 קילו,ויש בנאדם שעולה 6 קילו..יש כאלה שיש להם עוד הרבה למצות וגם ת6 קילו הם יעלו בלי שום חומרים אנאבולים ,ויש בנאדם שמיצה יותר וכל קילו שהוא יעלה זה הישג יפה מאוד אפילו עם חומרים ועם פקטורי גדילה,אז אל תנסה להצטייר כבדרן הציני שמבין בגדול ..אני בטוח שהרבה אנשים בפורום כאן מכירים אותי וגם אתה היית חושב אחרת אם היית יודע עם מי דיברת..ואני אומר את זה ממקום טוב לא חלילה מהתנשאות או זלזול בך
זה עוד יותר מבדר לראות שפיספסת לחלוטין את הפואנטה. זה תמיד תגובה צפויה של אנשים שקוראים משהו לא לעומק קודם-כל אומרים לעצמם "מה זה, הוא מזלזל בי? עכשיו אני אראה לו" ואז כל-כך שקועים בלהוכיח שהם מבינים ויש להם קשרים שהם לא עוצרים לקרוא פעם שנייה.

1. לא טענתי שאני אנדוקרינולוג, אבל הי, שמע סוד. אנדוקרינולוגים לרוב לא מבינים בחומרים ובטח שלא ברמה גבוהה, אתה יכול לבדוק אותי על זה אז לא הייתי בונה עליהם בתור דוגמא.
2. אני מבין שאתה חושב שהתכוונתי ישירות אליך כשרשמתי שזה מבדר אותי לראות שאנשים מקשרים עלייה מהירה במשקל לחומר טוב. אבל המשפט שלך רק היווה דוגמה לתופעה כללית שרצה והיא לוגית לא נכונה, אין לזה קשר ישיר אליך. אני אדגים:

איך המשתמש הממוצע חושב? עלייה מהירה במשקל= חומר מעולה ופעיל.
האם זה בהכרח נכון? לא. האם זה בהכרח לא נכון? גם לא.
עליה מהירה במשקל כמו 6 קילו ב3 שב' היא לא שריר, נתחיל בזה - זה צריך להיות ברור שהגוף לא מסוגל לייצר כל-כך הרבה סיבי שריר ב3 שב'.
אז מה בכל-זאת? לצערם של רבים מדובר בעיקר בהרבה נוזלים שלא מעידים על טיב החומר והמינון בו. העלייה בכמות הנוזלים תלויה בכמה גורמים עיקריים:
1. גנטיקה
2. תזונה. - הרבה נתרן+ פחמימות פשוטות יביאו לעליה מסיבית יותר ברמת הנוזלים.
3. אירובי / אי אירובי ליתר דיוק - אי שילוב של אירובי עלול לגרום לצבירת נוזלים בכמה מסלולים
4. רמות אסטרוגן גבוהות.

אני לא בדרן ציני ואל תצייר אותי ככזה אני אוהב לעזור ועזרתי פה לא מעט, לא מגדיר עצמי כמומחה אני כל הזמן צובר ידע, הלוואי והייתי מומחה פי 70.
אני בסה"כ אומר דבר פשוט: אנשים. אל תקשרו בין העליה המהירה לטיב החומר - זה לא קשר נכון.

מקווה שזה ברור.

זה עוד יותר מבדר לראות שפיספסת לחלוטין את הפואנטה. זה תמיד תגובה צפויה של אנשים שקוראים משהו לא לעומק קודם-כל אומרים לעצמם "מה זה, הוא מזלזל בי? עכשיו אני אראה לו" ואז כל-כך שקועים בלהוכיח שהם מבינים ויש להם קשרים שהם לא עוצרים לקרוא פעם שנייה.

1. לא טענתי שאני אנדוקרינולוג, אבל הי, שמע סוד. אנדוקרינולוגים לרוב לא מבינים בחומרים ובטח שלא ברמה גבוהה, אתה יכול לבדוק אותי על זה אז לא הייתי בונה עליהם בתור דוגמא.
2. אני מבין שאתה חושב שהתכוונתי ישירות אליך כשרשמתי שזה מבדר אותי לראות שאנשים מקשרים עלייה מהירה במשקל לחומר טוב. אבל המשפט שלך רק היווה דוגמה לתופעה כללית שרצה והיא לוגית לא נכונה, אין לזה קשר ישיר אליך. אני אדגים:

איך המשתמש הממוצע חושב? עלייה מהירה במשקל= חומר מעולה ופעיל.
האם זה בהכרח נכון? לא. האם זה בהכרח לא נכון? גם לא.
עליה מהירה במשקל כמו 6 קילו ב3 שב' היא לא שריר, נתחיל בזה - זה צריך להיות ברור שהגוף לא מסוגל לייצר כל-כך הרבה סיבי שריר ב3 שב'.
אז מה בכל-זאת? לצערם של רבים מדובר בעיקר בהרבה נוזלים שלא מעידים על טיב החומר והמינון בו. העלייה בכמות הנוזלים תלויה בכמה גורמים עיקריים:
1. גנטיקה
2. תזונה. - הרבה נתרן+ פחמימות פשוטות יביאו לעליה מסיבית יותר ברמת הנוזלים.
3. אירובי / אי אירובי ליתר דיוק - אי שילוב של אירובי עלול לגרום לצבירת נוזלים בכמה מסלולים
4. רמות אסטרוגן גבוהות.

אני לא בדרן ציני ואל תצייר אותי ככזה אני אוהב לעזור ועזרתי פה לא מעט, לא מגדיר עצמי כמומחה אני כל הזמן צובר ידע, הלוואי והייתי מומחה פי 70.
אני בסה"כ אומר דבר פשוט: אנשים. אל תקשרו בין העליה המהירה לטיב החומר - זה לא קשר נכון.

מקווה שזה ברור.

העפרון הכי מחודד בקלמר.

שימו לב! השרשור ישן: לא היו תגובות בשרשור מעל 90 יום.

ייתכן שהתוכן בשרשור כבר אינו רלוונטי ולכן עדיף לפתוח שרשור חדש.
Back
למעלה תחתית