הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

אבקת חלבון לאחר האימון

talroz10

משתמש מתחיל
21
0
נק' מוניטין:
0
21
0
שלום חברה,
קראתי פה בנעוץ שרשום שאין כזה דבר "חלון הזדמנויות" אחרי האימון וזה רק למי שלא אכל שעות רבות לפני האימון.
אז נשאלת השאלה למה באמת צריך אבקת חלבון מסוג whey אם לא לאחרי האימון?

שאלה אחרת וחשובה מאוד היא במידה ואני צורך אבקת חלבון whey אחרי האימון אני צריך לקחת לפני בננה נגיד או שעדיף לשתות אותה בלי כלום..?
בנוסף אחרי כמה זמן ששתיתי את החלבון אחרי כמה זמן אני צריך לאכול ארוחה טובה של פחמימות עם חלבונים?

מבקש רק מאלו שמבינים לענות,
תודה רבה לעוזרים!!

• פותח/ת השרשור
משהו יכול לעזור בקשה?

קודם כל אבקת חלבון זה כדי לספק לך את החלבון שחסר לך בתפריט בצורה נקייה בלי להוסיף אוכל שיש בו גם קלוריות וכך בעצם תפגע במאזן הקלורי של התפריט.
לגבי החלון הזדמניות הזה אני לא ממש מבין בזה אבל לדעתי אחרי האימון הכי מומלץ לשתות את האבקה.
אגב לגבי הלמי שלא אכל שעות רבות לפני אימון זה דיי אמור להיות ככה כי אם תאכל לפני אימון אתה לא תהייה במצב הכי טוב שלך וסתם תפגע ברמת האימון עדיף לך לאכול שעתיים שלוש לפני ולפני האימון עצמו לאכל משהו ממש קטן כמו איזה בננה או משהו

• פותח/ת השרשור
עוד תגובות אם אפשר?

כל מה שמשנה זה הערכים הקלוריים שלך כל סוף יום, זה לא משנה אם תכניס את החלבון באבקה או בבשר אן כל דבר אחר.
לקוחים אבקת חלבון אם:
1.אין לך כח\את היכולת לאכול כל כך הרבה חלבון בלי אבקה (זה גם לרוב טעים אבקה ויותר קל לצרוך את זה).
2.אין לך זמן לאכול מספיק חלבון
3.אתה מושפע ממיתוסים מטומטמים כמו "חייב לקחת אבקה אחרי אימון כיד לא לאבד שריר"

Back
למעלה תחתית