נק' מוניטין:
31
- 119
- 0
עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
כן הוא נראה אחלה , אני מחכה בקוצר רוח ל אולמפיה 2013 ג'יי , פייל , וקאי על הבמה אחת יהיה אש !נחמד
נראה אתלטי ביחס לאחרים ברמה שלו
כן הוא נראה אחלה , אני מחכה בקוצר רוח ל אולמפיה 2013 ג'יי , פייל , וקאי על הבמה אחת יהיה אש !
כן הוא נראה אחלה , אני מחכה בקוצר רוח ל אולמפיה 2013 ג'יי , פייל , וקאי על הבמה אחת יהיה אש !
הוא מודיע באופן רשמי שהוא יעלה לאולפיה 2013 ויזכה בתחרות בפעם החמשיתבשנה שהייתה הוא ירד המון , היה לו פציעה בכתף . קשה לי להאמין שהוא יחזור לשם (כבר שנה שעברה הכריזו עליו כאחד שעומד לפרוש כל רגע)
פיל לקח אותו שנה שעברה בגלל שהשופטים זבל, שנה שעברה הוא היה בשייפ מצויין והפציץ מאוד, הגיע לו לזכות.שמע בהתחלה חשבתי שמגיע לו לזכות אבל.....פיל אכל אותו....
לפי דעתי השנה היה קרב רציני .....
מסכים כל כך.פיל לקח אותו שנה שעברה בגלל שהשופטים זבל, שנה שעברה הוא היה בשייפ מצויין והפציץ מאוד, הגיע לו לזכות.
נו? גיזענות, קאי הרבה יותר טוב.
לפי דעתי קאי לוקח מכל הבחינות.
קאי נראה הרבה יותר טוב. לקאי הגב, הרגליים וגם היידים יותר מרשימות משל פיל, הוא גם נראה גם הרבה יותר יבש מפיל.
זאת הייתה בדיחה נכון ?פיל לא סיים כאן אתה התנועה רואים שהוא לא השלים אי אפשר להעריך לפי התמונה הערוכה הזאת.
זאת הייתה בדיחה נכון ?
צפה בקובץ המצורף 10224צפה בקובץ המצורף 10225