הגעת למגבלת הצפייה למשתמשים שאינם רשומים באתר
  • נשמח אם תצטרפו לקהילה שלנו. הרשמה לאתר תקנה לכם את האפשרות לשאול שאלות ולהגיב לשרשורים באתר ללא כל עלות
  • טופס ההרשמה לאתר נמצא כאן למטה ולוקח פחות מ-30 שניות למלא אותו (כן, בדקנו עם סטופר 🤓)

תולעים באבקה?

• פותח/ת השרשור AKM
  • פורסם בתאריך

AKM

משתמש מתחיל
46
0
נק' מוניטין:
-51
46
0
אהלן,
לפני כמה ימים רכשתי אבקה חדשה (מחנות אמינה ומוכרת), Pefect 3000 בטעם וניל.
זאת הפעם השלישית שאני רוכש את האבקה הזאת, ושמתי לב הפעם לנקודות חומות קטנטנות באבקה (לא המון, אפשר לומר 10 נקודות על כל קילו)
חלקן גדולות יותר, קטנות יותר. החשש הוא כזה: אני לא זוכר שבכל הפעמים ששתיתי את האבקה הזאת עם מים צפו נקודות חומות בשייק.
התאריך האחרון לשימוש באבקה הוא 2014.

אני יודע שתולעים מהסוג שנמצא באוכל הן בדרך כלל חומות, ותולעים כתולעים אמורות לזוז. יכול להיות שאלו תולעים ממש קטנות (ביציות)
וכי הבחנתי ב-"נקודות" קצת יותר גדולות, כאילו הן התפתחו ולאט לאט מתפתחות. הייתי ממתין לראות עד כמה הן הולכות להתפתח, אבל הצבתי לעצמי מטרה מסוימת שאגיע בעזרת הגיינר תוך זמן מסוים, אז לחכות היא כרגע האופציה האחרונה.

לבעלי אבקות אחרות, או כאלו שיש להם Perfect 3000 בטעם וניל - האם אתם זוכרים או יכולים לבדוק אם הנקודות החומות האלו קיימות גם אצלכם?
לי אישית זכור שבפעמיים האחרונות שרכשתי את אותה האבקה לא היו נקודות חומות, האבקה הייתה לבנה לגמרי בלי "לכלוך" אחד. אבל אני זוכר במעורפל ויכול להיות שאני טועה.

אשמח לעזרה.

תזחור לחנות שקנית ממנה ותראה להם את זה.

רוץ לחנות שקנית ממנה ותבקש פיצוי.

• פותח/ת השרשור
אולי מי שיש לו את האבקה הזו יכול לבדוק אצלו.
גם די נראה לי הגיוני שעם כמות מים מעבר לצורך הנקודות החומות האלו יתערבבו במים יחד עם האבקה, ולא ישקעו או יצופו.
ראוי לציין גם שהן ממש ממש קטנות, בקוטר של מחט תפירה. אם אני לדוגמה אערבב מנה עם מים סביר להניח שיהיו שם 4-6 נקודות חומות (זה אומר שיש מעט מאוד מהן) אבל מה שהופך את זה למעניין זה שלא זכור לי שנתקלתי בזה בפעמים קודמות ועצם העובדה שיש שם כאלה שגדולות מעט מעט יותר מאחרות עושה את זה לחשוד יותר.

נערך לאחרונה:
לא שווה את הסיכון.

תבדוק בחנות בשביל שיהיה ראש שקט.
בלי קשר לא מבין איך אתה מסוגל לשתות את הטעם הזה, זאת האבקה הכי מגעילה שניסיתי, נתתי דלי שלם במתנה

תבדוק את זה, קודם כל תדבר איתם בקבוצה בפייסבוק כדי לראות מה הם יגידו,
אחר כך תלך לחנות אבל תעמוד על שלך כי החנויות בישראל הן אותו דבר, לא משנה מה הן מוכרות-
רוב הסיכויים שינסו להגיד לך משהו כמו "אתה סתם מדמיין, הכל בסדר" גם אם זה לא.

ופעם הבאה אל תקנה את האבקה הזו, שמעתי שזו אבקה מאוד כבדה בבטן.
בכללי גיינר זה בזבוז .

Back
למעלה תחתית