עקבו אחר הסרטון הבא כדי לצפות כיצד להתקין את האפליקציה של האתר על מסך הבית של המכשיר שברשותכם.
תזכורת: This feature may not be available in some browsers.
זה גם המשפטים לדעתי , סתם לדפוק תמונה של תנין ?!חזק ביותר חחחח
מה זאת האופציה של הדפס נוסף מקדימה..
נגיד אני רוצה את ה well its not going to lift itself
ומקדימה סתם דוגמא.. נשר או תנין.. זה רק ההדפס או גם המשפטים שבאים איתם ביחד?
גם המשפטים וגם התמונה, זה תמיד בא ביחד.חזק ביותר חחחח
מה זאת האופציה של הדפס נוסף מקדימה..
נגיד אני רוצה את ה well its not going to lift itself
ומקדימה סתם דוגמא.. נשר או תנין.. זה רק ההדפס או גם המשפטים שבאים איתם ביחד?
רק לי הסרגל מידות נראה מוזר? כל החולצות שלי הן L ומדדתי אורך ורוחב ולפי זה אני אמור להזמין S (גם אם מורידים 5 אחוז).
ולא הגיוני אני בנאדם 1.76 מטר ו-85 קילו ואני המידה הכי קטנה?!
איך כחול כמו בהדגמות, הורדתי את זה מלפני כמה ימים. הכחול היחיד שזמין זה הכחול הבהיר.בהזמנות יש אפשרות צבע של לבן , שחור וכחול רויאל .. איזה צבע זה הצבע הכחול הכהה כמו בתמונות כאן: https://www.dropbox.com/sh/0ezvfj2z4dg5opw/cFmObied59#/
כי כחול רויאל הרבה יותר בהיר מאיך שבתמונות...
לא ממש הגיוני ... אולי משהו במדידה שלך .
אני מדדתי חולצה די צמודה שלי (אני 1.75 שוקל 76 ) ויצא לי בערך אורך 68 ורוחב 50 - מתאים למדיום ואפילו אני אקח לארג' . ככה שלא יכול להיות שיצא לך פחות
לאמצעי תשלום נוספים, נא להתקשר לחנות TPRINT עצמה בטלפון: 03-9033946אפשר לשלם רק באשראי?
בהזמנות יש אפשרות צבע של לבן , שחור וכחול רויאל .. איזה צבע זה הצבע הכחול הכהה כמו בתמונות כאן: https://www.dropbox.com/sh/0ezvfj2z4dg5opw/cFmObied59#/
כי כחול רויאל הרבה יותר בהיר מאיך שבתמונות...
הגיעה לי חולצה כחולה...צבע הרבה יותר יפה ממה שהוצג לצד השחור והלבן..
5% מתכווץ בכביסה.איך הבד של החולצות? נעים?
עדיף להזמין מידה אחת יותר ממה שאני כי זה מתכווץ בכביסה?
5% מתכווץ בכביסה.
172?!?לכל החיים בסרט שהם גדולים (תזכרו אמא אוהבת אותכם וגם אנחנו), אל תשכחו שמדובר במידות אמריקאיות, תמדדו את עצמכם, יש לכם באתר סרגל מדידה.
ככה נראת חולצה XXL על הבחור ששוקל 172 על 184
![]()
מה כל כך מפתיע? הבחור באוף סיזן והוא יחסית גבוה.172?!?
🤡נראה לי שהוא התכוון ל72 קילו לא??בכל מקרה אם אני שוקל 75 על מטר 74-5 ,XL יתאים לי?למה רוב החולצות אצלי זה XL וXXL.
למה ליצן?;maeq